2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
باید تحمل کنی بیرون اصلا نرو سعی کن همش دراز بکشی منم حوصلم سر میرفت میرفتم مهمونی اخر کارم به سرکلا ...

راست میگی ب دنیامیاد تلافی شو درمیاریم 😊😊😊باشه گلم مرسی باید از رفتن بیرونام کم کنم

عزیزم سلفری چیه؟بغیر از آزمایش غربالگری هست؟هزینه اش چقدره؟من آزمایش غربالگری پرسیدم گفتن۳۸۰تومن؛این ...

سلام عزیزم ،دکتر خودم برای غربالگری آزمایش خون ساده نوشته بود ولی سلفری ازمایش خون خیلی خیلی دقیق تر هستش و درصد خطا خیلی کمه ،  

۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومن شد ، دکتری که سونو کرد گفت سلفری دقیق تره خودش برام‌نوشت رفتم انجام دادم ،سونوگرافی هم‌که رفتم با پول ویزیت ۱۲۵۰ شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر انشالله سرموقع زایمان کنی ما هم خوبیم فقط وزن اضافه نمی کنم خودم حتی وزنم به قبل بارداری هم ...

منم وزن انچنانی اضافه نکردم.غذا خوردنم مثل قبل بارداری ام.

سونو که میری وزن نی نی ببین اگه خوب باشه دیگه به شکم واینا کار نداشته باش.بعد اینکه دوماه آخر مال وزن گیری نی نی.

اون موقعه حسابی بخور که وزن بگیره الان بخوری ام به بچه چیزی نمی زسه‌

مواظب قندتم باش

شادی صدام کنید
راست میگی ب دنیامیاد تلافی شو درمیاریم 😊😊😊باشه گلم مرسی باید از رفتن بیرونام کم کنم

پله خوب نیستا خیلی رعایت کن

پیاده روی نباید داشته باشی

ماشین سواری زیاد خوب نیست

سرپا نباید زیاد بمونی

شادی صدام کنید
امروز درست ۶هفته هستم..آمپول پروژسترون میزنم ۳تا..انوکسا هم میزنم

خب عزیز جان وقتی اکه بینی داری دکترت نگفته باید انوکسا رو قطع کنی منم از شیش هفته لکه بینی داشتم انوکسا رو قطع کردم تا لکه بینی قطع بشه باز دوباره زدم خود انوکسا باعث میشه لکه بینی بیشتر بشه 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
منم وزن انچنانی اضافه نکردم.غذا خوردنم مثل قبل بارداری ام. سونو که میری وزن نی نی ببین اگه خوب باشه ...

از زمان سرکلاژ دیگه دکترم سنو گفت لازم نیست فقط خودش ۱۰روز پیش صدای قلب رو چک کرد ۲۱هفته وزنش ۴۶۸گرم بود تا ویزیت بعدی برم ازمایش قندو این چیزا ببینم سنو هم می فرسته برای وزن

پله خوب نیستا خیلی رعایت کن پیاده روی نباید داشته باشی ماشین سواری زیاد خوب نیست سرپا نباید زیاد ...

چقد سخت 😑باشه عزیزم ممنونم راستی توحموم نشستن ک اشکال نداره من حموم ک میرم خیلی میشینم دست خودم نیست وسواس دارم 😔

چقد سخت 😑باشه عزیزم ممنونم راستی توحموم نشستن ک اشکال نداره من حموم ک میرم خیلی میشینم دست خودم نیس ...

وای نه یک دوش سر پا ده حد ده دقیقه دختر اصلا رعایت نمی کنی

چقد سخت 😑باشه عزیزم ممنونم راستی توحموم نشستن ک اشکال نداره من حموم ک میرم خیلی میشینم دست خودم نیس ...

یعنی چی می شینی؟یعنی حموم کردنت طولانیه؟

عزیزم حموم طولانی که واسه بارداری های طبیعی هم خوب نیست یه سرچ کن کلی مطلب راجبع اش میاد.

کلا اب داغ وحموم ط‌لانی برای جنین خوب نیست

شادی صدام کنید
وای نه یک دوش سر پا ده حد ده دقیقه دختر اصلا رعایت نمی کنی

واقعا خب ده دقیقه ک نمیشه 😑خب نمیدونستم از اون روزی ک ازمایشم مثبت شد دیگه قید حموم 5دقیقه ای هارو زدم تا میرم میشینم نمیدونستم بده 😥