2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام دخترا خوبین کسانیکه پچ استرادیول استفاده کردین ی توضیحی میدین لطفاً ؟ از کدوم داروخونه گرفتین ...

من انتقال قبلیم داشتم از داروخانه فتح گرفتم یک طرف بغل ناف میزدم یک روز درمیان هم عوض میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت ممنون والا جمعه یک خونریزی شدید کردم با کلی لخته فرداش رفتم سونو گفت هماتوم دفع شده خداروشکر ...

مثل من شدی پس من هم خونریزی زیاد کردم و لخته های سیاااه ازم دفع شد دیگه همش استراحت میکنم دکتر گفت استراحت کن و نزدیکی نداشته باش،انشاالله همه چیز برات خوب پیش بره عزیزم

تب ندارم عزیزم ،من هم وقتی سرما میخورم خیلی حالم بد میشه . بهارک جان من تیرویید کم کار دارم وقتی از ...

احتمالا سرما خوردی.

در مورد تیروئید، من هم مشکل شما رو دارم و قرص تیروئید میخورم. دکترم کلا یه بار تا الان که هفته ۳۴ هستم آزمایش گرفت که حدود ۱ بود دیگه هم نگرفت گفت نیاز نیست. شما که ۲.۹ بوده توی رنج است ولی بهتون قرص میدند که بالاتر نره. واسه من هم حدود ۳ بود که بهم قرص دادند ولی خدا رو شکر هر روز فقط یه قرص ۲۵ میکروگرم میخورم.

شما یک ماه بعد شروع مصرف قرص آزمایش بده که ببینی چقدر تغییر کرده و مجدد یک ماه بعدش تکرار کن که ببینی ثابته یا نه، بعدش دیگه نگران نباش. ولی اگه دکترت حساس باشه برات ماهی یه بار آزمایش مینویسه

چرا جوجه کباب نخوریم 🥺 اخه من تنها غذایی که میلم میکشه جوجه کبابه 

بخور نوش جونت. بچه ها از زعفرون روش میترسند. ولی جوجه کباب که زیاد زعفرون نداره. اگه خودت درست کنی هم که زیاد زعفرون نمیزنی.

ویتامین د میشه توی بارداری خورد؟

دکتر از قبل بارداری d3 هزار روزانه بهم داده و هنوز میخورم. ویتامین دیم کم نبود ولی جز ویتامینایی که باید بخورم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اتفاقا کباب و جوجه کباب برا منم سوال بود یا مثلا پیتزا و فست فود اکه مثلا تو خونه ادم درست کنه و یا ...

دقیقا دیروز شام ما هم پیتزا بود. ولی من پنیر اذیتم میکنه کلا زیاد نمیخورم. اما دلم واقعا جوجه کباب میخواد که به خاطر همسرم اصلا مرغ و جوجه نمیخوریم☹

همش خودم رو گول میزنم و میگم ان شااله سال دیگه برم ایران، جوجه کباب میخورم

دقیقا من حتی جگر هم دروغ چرا ی بار خوردم ولی فقط دو قطعه و اب هویچ هم ی بار نصف لیوان با بستنی خوردم ...

یعنی شما هویج پلو درست نمیکنید؟ من دیروز یه قابلمه بزرگ درست کردم واسه دو روز خوردیم.