2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست
کمد های ایستاده واسه اتاق کودک نخریدیم. همون کمد تعویض خریدیم ولی یه جوری خریدیم که کشو داشته باشه و ...

تو گوگل سرچ کن به المانی پگ هدیه نوزاد. تمام فروشگاههای لوازم نوزاد معمولا میدن حالت تبلیغات اجناسشونه حتی مثلا فروشگاه لیدل هم اینجا میده تو پگ اش ی بسته پوشک شماره یکه و دستمال مرطوبه و شامپو و دستمالای مخصوص خشک کنه و بستگی داره هر فروشگاهی بسته به اینکه چی میفروشن از اقلامشون دارن مثلت ی فروشگاه نوزاد داریم اینجا تو بسته اش دو تا خشک کن بود ی بسته پوشک بود و دو تا بادی و پستونک و شیشه شیر مارک مام 

باز ی فروشگاه دیگه مارک اونت داد حالت تبلیغاتی دارن مثلا فروشگاه کفش ی کفش نوزادی داد و ی خرسک کوچولو با ی جغجغه 

سرچ‌کن تمام فروشگاههایی که تو المان بهت میدن میاد 

کمد های ایستاده واسه اتاق کودک نخریدیم. همون کمد تعویض خریدیم ولی یه جوری خریدیم که کشو داشته باشه و ...

اهان اره همونا عالین منم از همونا گرفتم برا دخترم که چون سفید ساده گرفته بودم الان تخت و کمدش و میز تعویضش رو برا پسره چذاشتم باز برا دخترم باید تخت و کمد نو بخرم بزرگ شده دیگه تخت و کمدش کوچیکشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن لرز دارم با سردرد خیفیف ،توی اینترنت خوندم اگه اینا با خونریزی باشه خطرناکه یا با درد شکم، ...

احتمالا داری سرما میخوری؟؟ تب نداری؟؟ معمولا به دنبال لرز تب هم میاد 

نگران نباش سرما خوردگی تو بارداری طبیعیه من خودم سه هفته سرمای بدی خوردم که ضربان قلبم رفت بالا و بیمارستان بستری شدم ولی همه دکترا گفتن برا جنین هیچ خطری نداره 

احتمالا داری سرما میخوری؟؟ تب نداری؟؟ معمولا به دنبال لرز تب هم میاد  نگران نباش سرما خوردگی ت ...

تب ندارم عزیزم ،من هم وقتی سرما میخورم خیلی حالم بد میشه .

بهارک جان من تیرویید کم کار دارم وقتی ازمایشم مثبت شد و متوجه شدم باردارم آزمایش تیرویید هم دادم که عددش  ۲.۹ بود دکتر گفت خوبه،

توی بارداری چند وقت یه بار باید آزمایش تیرویید داد،دو هفته یکبار؟؟

تب ندارم عزیزم ،من هم وقتی سرما میخورم خیلی حالم بد میشه . بهارک جان من تیرویید کم کار دارم وقتی از ...

نمی دونم بخدا چون من خداروشکر تو بارداری هام مشکل تیرویید نداشتم باید زیر نظر دکتر غدد باشی ببین اون چی میگه

تب ندارم عزیزم ،من هم وقتی سرما میخورم خیلی حالم بد میشه . بهارک جان من تیرویید کم کار دارم وقتی از ...

منم کم کاری تیرویید دارم من دکتر غدد گفت ماهی یکبار ازمایش تیرویید بده قرص لووتیروکسین میخورم

چرا جوجه کباب نخوریم 🥺 اخه من تنها غذایی که میلم میکشه جوجه کبابه 

اتفاقا کباب و جوجه کباب برا منم سوال بود یا مثلا پیتزا و فست فود اکه مثلا تو خونه ادم درست کنه و یا بیرون از جایی که مطمعن باشیم تمیزه و سالمه چه اشکالی داره😊منکه تو دو تا بارداریم خوردم اتفاقا دیروز از سر کار اومدم خسته بودم حس غذا درست کردن نبود جاتون خالی همسرم رفت پیتزا خرید انقدم چسبید🤣🤣🤣

منم کم کاری تیرویید دارم من دکتر غدد گفت ماهی یکبار ازمایش تیرویید بده قرص لووتیروکسین میخورم

من هم هر روز لوتیروکسین ۱۰۰ میخورم فقط شنبه ها ۲ تا میخورم ، سحر جان خوبی؟ نی نی خوبه؟