2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنون شادی جون.  شکر خدا. شما خوبی؟ دخترت حرکاتش رو حس میکنی؟ چند هفته ایی؟ من همچنان نگرانی ج ...

این نکرانی ها تا اخرش باهامون.

از دکترت نپرسیدی چرا اینجوری

شاید سفت کردنش به خاطر همون وضعیت جفت.

یا دلیلی که ما نمی دونیم مثلا جنین سفالیک ،بریچ

یه چیزایی که ما نمی دونیم.

مثلا من خودم اصلا نمی دونستم سفالیک چیه

قدامی چیه

خلاصه داستانیه این بارذاری

شادی صدام کنید
من کلا از برنج بدم میاد. تحت هر شرایطیش. دلم ضعف میره وقتی بقیه غذا میخورن، خودم که میخوام بخورم قیا ...

دوست عزیز نمی دونم چند هفته ای ولی اگه زیر سه ماهی بعد از ان تی خوب میشی.

نگران نباش.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهارک جون. ممنون عزیزم،  شکر خدا خوبم. شما چه خبر؟ به سلامتی مشغول جمع کردن خونه ایی؟ پسرت ...

اره تقریبا همه چی رو جمع کردم مسافرتی زندگی میکنم🤣🤣🤣ترسیدم زودتر این وروجک دنیا بیاد و کارام بمونه چون دخترم ۳۶هفته و چهار روز به دنیا اومد 

اره خیلی لگد میزنه من سه هفته سرفه های شدیدی میکردم تازه ی کم بهتر شدم 

چیزی نمونده پرنسس ات بیاد بغل ات🥰🥰🥰

مرسی عزیزم انشا....همیشه خوب باشی الان تو ۲۷ هفته ام. سه چهار روز کاملا حرکتش حس می کنم.بیشتر صبح ه ...

خدا رو شکر. اره خیالت راحت بشه، سرویکس ۳۰ و ۳۲ نرماله و مشکلی نیست. تازه من با این شرایط چون دکتر خیلی تاکید کرده، هر روز سعی میکنم نیم تا یکساعت برم پیاده روی. البته از هفته گذشته نمیتونم خوب راه برم هم کف پاهام درد میکنه و انگار سنگینی من رو نمیتونه تحمل کنه و هم اینکه هر دو تا پاهام عضلات پشت پام گرفتگی شدید داره و درد میکنه

سلام خانمی  من این چند روز اصلا حالم خوب نبود، متاسفانه این انفلوانزا خیلی ضعیف کرده منو.  ...

عزیز دلی😍

انتقاداتم خیلی ضعیف شده 

قبلا خیلی قوی بود رفته رفته از بین رفت

ولی خب هنوزم به مشکل میخورم از ته قلبم ازشون کمک میخوام واقعا هم مشکلم رفع میشه 

ولی خب بخاطر اتفاقی که تو زندگیم افتاده دیگه اعتقادی برام نمونده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حرف هاتو بیار روی کاغذ بهت کمک میکنه  سلامت باشی خانمی

آخه کاغذ که نمیتونه گذشته رو خط بزنه یا آینده رو نشون بده

من میترسم بعد بچه دار شدن شوهرم اخلاقش مثل قبلا بشه قبل درخواست طلاقم

مثلا با خودش بگه این دیگه نمیتونه بخاطر بچه بره من با خیال راحت ب کارام ادامه بدم...

ترسم اینه

حالا اگه بچه دار بشم که خیلی خوشحال میشم الان چون نیست اینجوری میگم

به مادر شدن بیشتر راضی ام تا نشدنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بسلامتی  بدون امپول ؟ اگر بدون امپول که عالیه بدنت سیر طبیعی خودشو طی میکنه.

آره گلی بدون آمپول خودش اومد

منم مرکز نرفتم دیگه

همون بعد عید میرم الان امادگیشو نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این نکرانی ها تا اخرش باهامون. از دکترت نپرسیدی چرا اینجوری شاید سفت کردنش به خاطر همون وضعیت جفت. ...

دکترم میگه بعضی  خانم ها آستانه تحمل دردشون پایینه و بیشتر درد رو تجربه میکنند. این سفت شدن ها هم همون انقباضات براکستون هیکس هست که من چون واکنش بدنم به درد خیلی بالاست خیلی زود برام شروع شده. تا زمانی که فشار به قسمت واژن و ناحیه پایین نباشه طبیعیه و موردی نداره. حالا هفته دیگه دکتر خودم نوبت دارم که کنترل کنه و دو هفته دیگه بیمارستان نوبت دارم، اونها کنترل میکنند و بر اساس شرایط بهم وقت سزارین میدند . توکل به خدا، واقعا این استرسها داغونمون کرده.

مرسی عزیزم انشا....همیشه خوب باشی الان تو ۲۷ هفته ام. سه چهار روز کاملا حرکتش حس می کنم.بیشتر صبح ه ...

به سلامتی باشه براتون. از هفته ۳۰ دیگه نگرانی برای طول سرویکس وجود نداره. ان شااله که آزمایش قندت هم نرماله و مشکلی نیست.  

دکترم میگه بعضی  خانم ها آستانه تحمل دردشون پایینه و بیشتر درد رو تجربه میکنند. این سفت شدن ها ...

هنوز بهت وقت سز ندادن؟؟ به من قطعی دادن ۸مای میشم ۳۹هفته و یک روز گفت ۸صبح باید بیمارستان باشم

اره تقریبا همه چی رو جمع کردم مسافرتی زندگی میکنم🤣🤣🤣ترسیدم زودتر این وروجک دنیا بیاد و کارام بمون ...

عزیزم به سلامتی باشه. ان شااله که همه چی طبق برنامه شما و خوب پیش میره. خدا رو شکر خوب شدی، یادمه سرما خورده بودی. من که همچنان آلرژی باهامه، عطسه و آب ریزش، دیگه بخشی از روزمره هام شده.

هنوز کارهای فندق خانم رو هم انجام ندادم. نه لباسهاش رو شستم نه کمدش رو مرتب کردم و نه وسایل بهداشتی خریدم🙈. حالا دکترم میگه وضعیت جفت همینطوری باشه  ۳۶ هفته یا نهایت ۳۷ ختم بارداری و باید سزارین کنم.

عزیزم به سلامتی باشه. ان شااله که همه چی طبق برنامه شما و خوب پیش میره. خدا رو شکر خوب شدی، یادمه سر ...

منم لباساش رو هنوز نشستم و اتو نکردم ولی خریدای واجب رو انجام دادم بقیه اش رو گذاشتم برم خونم بعد

سلام خانما تو رو خدا اگه میتونین منم راهنمایی کنین

من ivf کردم الان دو ماهمه.دوقلو ام .هر روز دو تا هپارین میزنم نزدیگه ۱۰ روزه لک بینی قهوه ای مایل به سیاه دارم که دکترم هفته پیش آمپول پروژسترون رو گفت هر روز بزن.با دو تا شیاف.

الانم دکترم هم نیست منم موندم چیکار کنم .یه دکتر دیگه گفت هپارین رو قطع کن.ولی میترسم.نمیدونم تا ۱۷ ماه بعد که دکترم میاد صبر کنم و لک بینی داشته باشم .یا چی.

واقعا موندم چه کنم؟

خدایا شکرت که برام معجزه کردی
ببین خیلی ها تو بارداری زندگی عادی ونرمال دارند به همه کارهاشونم می رسند ولی شما[ماها که آی وی اف کر ...

بیرون رفتنم نرم ؟ 

فقط تا امروز که روز ۴۳ بارداریمه دوبار کوتاه رفتم و زود برگشتم دیگه جرئت نکردم برم 

ولی تو خونه نشستنم خیلی خیلی سخته