2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی انشالله زودتر بهبود پیدا کنی منم تقریباً داره میشه یک ماه که ویروس گر ...

سلام خانمی 

من این چند روز اصلا حالم خوب نبود، متاسفانه این انفلوانزا خیلی ضعیف کرده منو. 

پیامتو خوندم ولی نشد جواب بدم 

من سیم کارت دیگه باید بگیرم که حوصله ندارم و از طرفی نمیخوام شک کنه چرا گرفتم، چندین بار گفتم برام یک سیم کارت بگیر مواقعی که حوصله هیچ کسو ندارم خودت به این خط زنگ بزن ، قبول نکرده  

بنظرم حتما برو مشاوره حضوری، 

کار من علاوه بر مشاوره به روانپزشک کشیده شد و تجویز قرص، ببین دکتر روانشناسی که رفتم تعجب میکرد از رفتارشون، نمیتونم بگم که شناسایی نشم 

بعد از دو یا ۳ سال مشاوره رفتن، با یک خانم مذهبی آشنا شدم به مرور براش تعریف میکردم ، بهم گفت با خدا حرف بزن هر چی که من گفتی و ... و گفت هیچ انتقامی تو نگیر بزار خدا بجات انتقام بگیره

و گفت جواب اونها هم اگر حق با تو باشه ، خدا میده.

ببخش اینو میگم خیلی اشنایی ندارم باهات که اعتقادات مذهبیتو بدونم، علاوه بر توکل به خدا، به ۱۴ معصوم متوسل بشو.

یک مدت روضه های فاطمه زهرا گوش کن 

زیارت عاشورا بخون 

دعای توسل

تند تند نخون ، سر فرصت بخون حتی شده اروم که معنیشو متوجه بشی. 

یا هر روز سلام بده بهشون با توجه که انگاری میبینیشون و اونها حاضر هستند بعد از خواستن از خدا ، ازشون بخواه برای خودت و زندگیت دعا کنند.

ان شاءالله بحق فاطمه زهرا س، زندگیت با همسرت اینقدر عاشقانه و سرشار از محبت بشه با بچه های سالم و صالح بحق پنج تن .

ببخشید عزیزم من قصدم نصیحت کردن نیست.

پرحرفی کردم ببخشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومایی که ای وی اف کردید تو کل بارداریتون چیزایی مثل چیپس پفک پفیلا بستنی شکلات کاکائو فست فود مثه ...

سلام خانمی 

من ۳ بار چیپس خوردم 

بستنی هم میخورم البته از ماه ۳ به بعد 

در ضمن من اصلا اهل چیپس نبودم باردار شدم میلم کشید 

بستنی برام ضرر نداشت ولی واقعیتش چیپس حالمو بد کرد و درد شکم و بالا اوردن بود که دیگه گفتم نمیخورم قطعا ضرر دا ه ولی هوسش رفت.

جوجه کباب در ماه ۴ دو یا ۳ بار از رستوران خوب همسرم گرفتند.

ولی زیاده روی نمیکنم.

پفک که اصلاااااااااااااااا مضره 

شکلات کاکاویی هم بهتره نخوری، در این مورد از پزشک بپرس

البته من در کل این ۴ ماه ۱ بار خوردم البته هنوز ماه ۴ تمام نشده 

یک خانمی بود میگفت من تو بارداریم فقط دو تا شکلات کاکائویی خوردم و الان پسرش بیش فعال هست و باید قرص بخوره.

خانومایی که ای وی اف کردید تو کل بارداریتون چیزایی مثل چیپس پفک پفیلا بستنی شکلات کاکائو فست فود مثه ...

عزیزدل مبارکتون باشه 😘 

زعفرون اگه به حالت دمنوش نباشه مشکلی نداره، مثلا روی برنج اشکال نداره، اگه بستنی هم بخورین مشکلی نیست فقط نباید سنتی باشه، لبنیات فقط پاستوریزه، فقط مواظب قندتون باشین، این بار که ویزیت بشین برای آزمایش های اولیه بارداری قند رو مینویسه، ولی فست فود نخور عزیزم ، چون که گوشتی که داخلشون استفاده میشه، ممکنه کاملا پخته نشده باشه و خیلی خطرناک هست، تو بارداری باید گوشت کاملا پخته استفاده کنی، مثلا استیک نمیشه خورد 😘

سلام من با ای وی اف باردار شدم اول هفته ششم هستم  عید میشه برم مسافرت؟ یا نرم بهتره ؟ کسی تو ...

سلام 

با سختی باردار شدی ، بعد میخوای بری مسافرت دختر خوب ؟!!!

بیخیال مسافرت 

ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا بیاد بعد ۳ نفری برید مسافرت و لذت ببرید.

همسر من که تا خارج شهر که جاهای تفریحی هم داره نمیبره، میگه نه 

واقعا هم خوب نیست، من یک روز تقریبا ۴۵ دقیقه تو ماشین بودن رفت ۴۵ دقیقه برگشت کمرم بشدت درد گرفته بود و استرس سلامتی جنین 

من دکتر تغدیه رفتم عزیزم، چیزای محلی چون پاستوریزه نیستن برای زن باردار خطرناکن عزیزم

من شیر محلی و کره محلی و پنیر محلی میخورم 

خود پرستار مرکز ازش پرسیدم گفت اشکالی نداره 

از طرفی شوهرمم به حرفم گوش نمیده میگه پاستوریزه ها قلابین .

میگه زمان قدیم پاستوریزه نبوده ، 

بهش گفتم بریم دکتر تغذیه ، گفت لازم نیست .

نگران شدم زنگ بزنم منشی دکترم بپرسم امروز 

من دوبار منفی شدم فکر کنم دیگه بدونن همه دکترهای عزیز هم میگفتن رحم عالیه جنین عالیه☺️ الان مرکزم ...

یعنی ازمایش نمیگرفتند 

علت چی بوده که مرکز قبلی متوجه نشده ؟

مرکزت اسمش چی بود قبلی و جدید 

منم قرار بود چهارشنبه برم امروز از مطب دکتر غربالگری زنگ زدن گفتن دکتر ۴شنبه نیست، به جاش ۲شنبه بیا. ...

واه، چند هفته چه خبره ؟

سونو nt,ابتدا سونو هست بعد جواب سونو رو میبری ازمایشگاه ازت ازمایش خون میگیرند دو یا ۳ رو بعد هم جواب اماده هست.