2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم قدم نورسیده ها مبارک عوارض پدی لاکت رو نمیدونم ولی نوزادی که تازه به دنیا اومده  با ...

ممنون گلم آره میدونم بیدارش میکنم ولی دهنشو باز نمیکنه ب زور چند قطره میخوره 

سلام عزیزم قدمشون خیر باشه اصلا بچه ی تازه متولد شده نباید دیر دیر شیر بخوره به زور بیدار کن هر دوسا ...

ممنون عزیزم بچه ها هم زردی داشتن هم فاویسمی هستن ب زور بیدارش میکنم ولی دهنشو باز نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرررررسییییی گلمممم  انشالله که قسمت همه منتظرا ♥️♥️🫂 اول از همه خدا بعدم انتخاب دکتر خوب &nb ...

عزیزم تبریک میگم انشاالله که بسلامت فارق بشی و با بچه های سالم وصالح چراغ خونه اتون روشن بشه 

واین خوشحالی رو هر سال جشن بگیرید

عزیزم تبریک میگم انشاالله که بسلامت فارق بشی و با ب چه های سالم وصالح چراغ خونه اتون روشن بشه  ...

ممنون فداتبشممم این لحظه قسمت همه بشه الهی

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

سلام خانما میشه راهنماییم کنید  امپول پرگوریس خریدم نوشته روش،۲۵درجه داروخونه گف یخچالی نیس  نوشته ۲۵ درجه سانتی گراد 

حالا بنظرتون بزارم یانه؟؟اخه تموم امپولا پانکچر یخچالیه برام عجیبه این یخچالی نیس از دیشب گذاشتم در یخچال حالا دراوردم نمیدونم چیکارشون کنم ؟؟؟

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
عزیزم چی شد رفتی سونو؟

بله عزیزم. رفتم. سن ساک ۶هفته و ۴ روز بود و متاسفانه جنین باز هم نبود. من خودم شهرستانم و دسترسی به دکترم ندارم. دکتر سونوگرافی خیلی ماهره. گفت داروهاتو قطع کن. اما دکتر زنان گفت یک هفته دیگه بهش مهلت بده.اما من واقعا ترسیدم از اینکه مشکل داشته باشه و دلم نیست که صبر کنم.

بله عزیزم. رفتم. سن ساک ۶هفته و ۴ روز بود و متاسفانه جنین باز هم نبود. من خودم شهرستانم و دسترسی به ...

به نظر منم چند روز دیگه صبر کن تا هشت هفته جا داره 

زنگ بزن مرکزی که بودی بپرس

انشاالله خیره عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشین بچه ها من دیروز پانکچر شدم 23 تخمک کشیدن دکتر برام دارو داده گفت ...

دل درد، سرگیجه ، تهوع، بزرگ شدن شکم ، اب اوردن شکم 

روزی جندتا سفیده تخم مرغ ابپز بخور ، دوغ شور، قارچ کبابی، مرغ کبایی 

تحرک اصلا نداشته باش استراحت کن ، دل درد گرفتی به دکترت زنگ بزن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود