2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
مرررررسییییی گلمممم  انشالله که قسمت همه منتظرا ♥️♥️🫂 اول از همه خدا بعدم انتخاب دکتر خوب &nb ...

وای ممنون چقدرکامل وجامع😊😘😘😘😘😘😍😍😍😍

مرسی واقعا

گلم من تخمک کشی ندارم

بازم عسل وسیاه دونه بخورم؟خوبه؟

یعنی همون روزی که انتقال داشتی قبلش کله پاچه خوردین رفتین؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررررسییییی گلمممم  انشالله که قسمت همه منتظرا ♥️♥️🫂 اول از همه خدا بعدم انتخاب دکتر خوب &nb ...

من قرص کمروبانخودکوبیدم باتخم مرع میبندم کمرم

خودقرص کمرم بخورم؟

خدایابه امیدخودت🌺
من قرص کمروبانخودکوبیدم باتخم مرع میبندم کمرم خودقرص کمرم بخورم؟

اره عزیزم با عسل و سیاهدانه هرصبح بخور قبل انتقال

بعد انتقالم غذاهات بدون ادویه باشن

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
من بعدعیدانتقال دارم ازالان شیرسویا بخورم یافقط بعدانتقال خوبه؟

از یروز قبل انتقال شروع کن من تا ۱هفته اول خوردم دیگه حوصله نداشتم درست کنم 

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

سلام دوستای گلم اول از همه با دل شکستم برای تک تکتون آرزوی مادر شدن میکنم و آرزوی خوشبختی و سلامتی.

خواهری گلم توی این شب عزیز منو فراموش نکنید خیلی محتاج دعاتونم امام زمان واسطم بشه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستای گلم اول از همه با دل شکستم برای تک تکتون آرزوی مادر شدن میکنم و آرزوی خوشبختی و سلامتی. ...

سلام عزیزم

عیدت مبارک باشه

ان شاء الله بحق این شب و روز عزیز مشکلت برطرف بشه

خوب کسی رو واسطه کردی به خودش قسم و بزرگی و کرمش که دستت خالی نمی مونه اگر تونستی امشب سه بار سوره یس بخون خیلی سفارش شده 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من 10 روز زایمان کردم یکی از بچه ها از دیشب کلا خوابه ن گریه میکنه ن شیر میخواد ممکنه ب ...

سلام عزیزم قدم نورسیده ها مبارک

عوارض پدی لاکت رو نمیدونم ولی نوزادی که تازه به دنیا اومده  باید هر دو ساعت شیر بخوره  حتی اگر خواب باشه باید بیدارش کنی به ما که توی بیمارستان اینطوری گفتن

هرطوری هست هر دو سه ساعت یبار بیدارش کن بهش شیر بده تا قندش نیفته تا وقتی بتونی با دکترش ارتباط بگیری و ازش بپرسی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من 10 روز زایمان کردم یکی از بچه ها از دیشب کلا خوابه ن گریه میکنه ن شیر میخواد ممکنه ب ...

سلام عزیزم قدمشون خیر باشه اصلا بچه ی تازه متولد شده نباید دیر دیر شیر بخوره به زور بیدار کن هر دوساعت بزن زیر پاش سیرش کن چون اگرم زردی نداشته باشه میگیره مواظبش باش شاید نینیت تنبله منم اونجوری بود 

سلام عزیزم عیدت مبارک باشه ان شاء الله بحق این شب و روز عزیز مشکلت برطرف بشه خوب کسی رو واسطه کرد ...

سلام عزیزم دلم عید شما هم مبارک ممنونم.

یا امام زمان💔💔💔💔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤