2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
ممنون پروانه جون ۲۲تاتخمک ۱۹تاجنین ۴تاش گفت شایدذوب بشن ۱۵تاخوبه که نمیدونم چندتاپسروچندتادخترن ...

گریدشون خوبه 

تعداد سلول بستگی به روز جنین داره هر چه بزرگتر باشه سلولش بیشتره و بهتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشماهم‌۱۵تاجنین بوددرسته؟ میگم یه سوال نی ها۴تایی هست من بخوام ۶تاروتعیین جنسیت کنم دوتایی که ت ...

سری پیش ۱۵تا بود این بار ۹تا داشتم بله میشه فریزکرد ولی معمولا میگن نکنی بهتره چون رو کیفیت دوبار فریز تاثیر داره 

🌺🌺🌺🌺🌺 سلام عزیزان وقتی مرکز خصوصی میریم  ایا  تامین اجتماعی قسمتی از هزینه ی درما ...

عزیزم اگه تامین اجتماعی داری بعد از پانکچرتمیتونی اقدام کنی برای گرفتن حق بیمه ات 

اول برو مرکز اسناد پزشکی (خ کارگر شمالی _روبروی پارک لاله)(من با مترو رفتم ایستگاه انقلاب پیاده شو از هر کی بپرسی پارک لاله یا بیمه نشونت میدن)

بعد از اونجا یه برگه اس باید بگیری که فرم تاییدیه خانمهای متاهل هستش 

این فرم رو قسمت بالاشو خودت پر کن یه قسمتی مخصوص دکترت باید ببری دکتر خودت یا مرکزت برات پر کنن و مهر دکترت هم خورده باشه (من ابن سینا بردم بخش پاسخگویی پر کردن برام)

بعد دوباره میری همون مرکز اسناد پزشکی خ کارگر شمالی

با کپی از شناسنامه خودت و همسرت دو صفحه اولو میخواد  اونجا برات مهر میزنن 

بعد شما برگه مهر خورده رو یه همراه مدارک پزشکی که از مرکز گرفتی که توش باید فرم صورتحساب و برگه ای که تعداد تخمک و جنین رو گفته باشه داشته باشید به همراه کپی از دو صفحه اول شناسنامه های هر دوتون 

میبرید کارگزاری بیمه اونا حساب میکنن بعد باخبرتون میکنن که چقد تعلق گرفته 

(((اونایی که هم که ابن سینا میرن این فرم رو ابن سینا بهشون میدن پس میتونن برن قسمت بیمه و ترخیص طبقه سوم اونجا به مسئولش بگن راهنمایی میکنه )))))

عزیزم اگه تامین اجتماعی داری بعد از پانکچرتمیتونی اقدام کنی برای گرفتن حق بیمه ات  اول برو مرک ...

هانیل جون میگم پروندت که به اسم تعیین جنسیته تو ابن سینا بهت دادن برگه به ما گفتن پس نمیدن

عزیزم اگه تامین اجتماعی داری بعد از پانکچرتمیتونی اقدام کنی برای گرفتن حق بیمه ات  اول برو مرک ...

ما امروز مدارکو تحویل دادیم گفتن ۴ ماه دیگه سر بزنید 🤣

یعنی یه چیزی ام از اینا میخواد گیرت بیاد جون ب لبت میکنن

هانیل جون میگم پروندت که به اسم تعیین جنسیته تو ابن سینا بهت دادن برگه به ما گفتن پس نمیدن

اره پانکچر قبلیم که تعیین جنسیت بود گفت اونو قبول نمیکنن ولی پانکچر این سریمو قبول کردن 

@پشمالوو   جان قدم نورسیده مبارک باشه. ان شاء الله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
برامنم دکترجنین شناس حسینی بود هفته قبل انجام دادیم توبیمارستان بهمن

سلام ببخشید شما که بهمن بودید با چه شماره ای با مرکز تماس میگیرید من این شماره رو میگیرم همش اشغاله ۸۲۴۹۹۵۲۰ و ۸۲۴۹۹۵۲۱ 

به شماره ۸۲۴۹۹۵۲۶ هم زنگ میزنم وصل میکنه کسی برنمیداره

شما شماره دیگه ای دارید؟

۱ پیمانه دانه سویا رو خیس میکنی یروز کامل  بعداینکه خیس خورد  خیلی راحت پوستش و جدا میکنی ...

ممنون عزیزدلم

چون امادش موادنگهدارنده داره خودتون درست کردید؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام بهارک جون خداروشکر از دیروز کم شده انشالله دیگه زیاد نشه اخه هی کم میشه دوباره یکدفعه شدید میشه

نرفتی سونو دیگه؟؟؟ رفتی حتما به منم خبر بدی که ان شالله هماتومت جذب شده باشه