2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
ممنون از اینکه جویای حالم شدین عزیزم. نه گلم نرفتم دیگه ولی پس فردا نوبت گرفتم برم سونو البته یک درص ...

الهی که اینبار دلت شاد بشه🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی از آتوسا خبر نداره؟ رفت باز سونو؟ جنین رو دید؟

منم همش تو فکرشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون از اینکه جویای حالم شدین عزیزم. نه گلم نرفتم دیگه ولی پس فردا نوبت گرفتم برم سونو البته یک درص ...

ان شاالله خوش خبر میای عزیزم. برات ۱۰۰ تسبیح صلوات نذر کردم و از پریروز دارم میخونم. ان شاالله با خبر خوش بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانم گلا خوبید؟ امیدوارم همگی خوب باشید سالم و سرحال و به زودی همگی مامان بشید و در ارامش و ...

دلم زیرورو شد😭چقد عوضین بعضی دکترا😡 حق داری بخدا. اعصابم خورد شد😬🥶

ان شاالله با کمترین هزینه و با اذیت کمتر و ب خوبی حل بشه همه چی. و خدا بهترینارو سر راهت قرار بده

نگران بچه دار شدن نباش فکر نمی کنم این ربطی به بچه دار نشدن داشته باشه. ان شاالله خیلی زود نی نی گلتم میاد 

سلام خانم گلا خوبید؟ امیدوارم همگی خوب باشید سالم و سرحال و به زودی همگی مامان بشید و در ارامش و ...

عزیزم انشاالله که زود خوب بشی ولی به نظرم وقت رو هدر نده و دکتری که زودتر عمل میکنه پیدا کن 

به بچه هم فعلا فکر نکن فعلا تمرکزت رو بزار روی سلامتی خودت 

انشاالله زود زود خوب بشی عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم انشاءالله که خدا جواب سختیاتو با بچه سالم وصالح بده.شما اول باید برای تخمک کشی خودتونو تقویت ک ...

لطفا بهم بگید من الان تا سیکلم که حدود ۲۰ روز دیگست و میخوام ivf کنم اگه اوابوست و فرتیل اید بگیرم روزی چند تا بخورم که اثر کنه اوابوست را دیدم خیلی ها نوشتن روزی ۴ تا و فرتیل را چند تا؟

اخه نمیتونم بندازم عقب تر همین ۲۰ روز را وقت دارم چی بهم توصبه میکنید از غذا و...

خداروشکر این ازمایشت خوبه انشالله تا اخرش همه چی خوب پیش بره

ممنون عزیزم همچنین دکتر هم گفت خوبه ولی گفته بازم رعایت کنم دوهفته دیگه باز تکرار کنم یهو بالا نرفته باشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من به مدت سه ماه قبل پانکچر،روزی چهار کپسول اوووبوست خوردم و معجزه ش ر دیدم الحمدلله. ان شاالله خدا ...

عزیزم فکر کنم اون ‌معجزه به خاطر اوابوست ‌نبوده به خاطر این بوده که خدا خواسته معجزه‌ کنه ، چون من قبل هر پانکچرم سه ماه خوردم روزی ۳ تا و هیچ ‌نتیجه ای هم ‌نداشته،نمیدونم شاید بدن با بدن فرق داره و ‌برای یکی تاثیر داشته باشه برای یکی دیگه نه ولی اینجوری نیست ‌که ‌معجزه ‌کنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم دو ماه کم نیست برایه تقویت پوچ بودن تخمک ربطی به اوابوست نداره نه تعداد نه پوچی نه نابالغ بودن ...

پوچی به ذخیره هم ربط نداره پروانه جون ، کسایی هستن که با ذخیره زیر یک تعداد کم ‌تخمک هم داشته باشن ‌همون تعداد کم جنین میشه، دکترا خودشونم نمیدونن دلیل پوچ ‌بودن تخمک‌ چیه ،بعضیاشون ربط میدن به ذخیره کم

خیلی سخت بود واقعاً روزی۴تاخوردن! مخصوصا که دیدی کپسولهای بزرگن،البته من کنارش مولتی اید زنان هم سه ...

شما قبل پانکچر رفتین باشگاه یا قبل انتقال ؟ چند ماه باشگاه رفتین ؟