2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام منم ده تا تخمک داشتم هفت تا جنین دوتا انتقال دادم دفعه اول مثبت یه پسر یه دختر مرکز رویان تهران

شما دوقلو داشتی سرکلاژ کردی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچه ها شبتون بخیر من ۴شنبه انتقال جنین دارم  اما از دیشب لکه بینی دارم  تا الان بر ...

تو مرکز ما یکی قبل انتقال لک بینی داشت دکتر انتقالش رو کنسل کرد. حتما به دکترت بگو لک داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان بعد یا قبل انتقال چه نوشیدنی میشه خورد ؟مثلا چایی یا دمنوش ضرر داره ؟ابمیوه چی میشه خورد؟&nbs ...

راستش من اصلا رعایت هیچی نکردم. قبل و بعدش همه چی خوردم

بچه ها من از شنبه استرادیول رو قطع کردم .پروژسترون هم دکتر گفته بود از شنبه یک روز در میون بزنم من هم ، شنبه نزدم ،۱شنبه زدم ،

امروز هم که دوشنبه بود نزدم ،

امشب  لخته قهوه ای دیدم روی دستمال به نظرتون از قطع کردن استرادیول هستش یا یه روز در میون شدن آمپول پروژسترون؟؟حالا فردا به دکترم هم زنگ‌میزنم میپرسم.

دکترم گفته بود پروژسترون رو که یک روز در میون کردی اگه لکه قرمز یا صورتی دیدی آمپولت رو هر روز بزن ،حالا برای من لخته قهوه ای هستش

دوستان بعد یا قبل انتقال چه نوشیدنی میشه خورد ؟مثلا چایی یا دمنوش ضرر داره ؟ابمیوه چی میشه خورد؟&nbs ...

دمنوش گیاهی نباید خورد چایی با دارچین یا حل و زعفرون نباید خورد،آب زیاد بخور

بچه ها ی راهنمایی میخواستم ازتون.

یادتون باشه من انتقالم افتاد بعد عید و دو ماه دکتر گف ب خاطر تنظیم ضخامت اندومتر استرادیول و دوفاستون مصرف کنم بعد برم برا شروع سیکل.

من موعدم ۱۳ ام هس ولی از روز ۲۲ پریودم لک بینی پیدا کردم. زنگ زدم مرکز ک ببینم اینجوری ماه بعدم زودتر اگه پریود بشم میفته تعطیلات عید همون ۷-۸ ام عید‌ . که تا ۱۴ ام فروردین دیگه زمان شروع سیکل انتقال از دست رفته. و باید بمونم اربیهشت. دکتر گف ی ماهم اضافه بخورم مشکلی ایجاد نمی کنا.برا احتیاط پرسیدم ک اخه استرادیول و دوفاستون رو بیشتر از سه ماه درست نمیدونن مصرف شو و ضرر داره. دکتر گف نه مشکلی نداره استفاده کن. اردیبهشت بیا🥴😬😬😬

خیلی اعصابم خورد شد. هی داره عقب میفته از ی طرف. از ی طرف اینجوری ۴ ماه پشت هم استرادیول و دوفاستون مصرف می کنم😬 از مضراتش میترسم.

میخواستم ببینم ب نظرتون درسته ماه بعد هم زمان با مصرف این دو تا ، ال دی هم بخورم که سر وقت اصلی خودم که ۱۳ ام هس پریود بشم؟ یا اینم خطرناکه؟

ممنووون میشم راهنماییم کنید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ی راهنمایی میخواستم ازتون. یادتون باشه من انتقالم افتاد بعد عید و دو ماه دکتر گف ب خاطر تنظی ...

سلام عزیزم خوبی ان شاالله ب سلامتی انتقال بدی استرادیول من تا ماه سوم بارداری میخوردم پس فک نکنم ضرر داشته باشه فقط پیاده روی و اینا داشته باش شایدم مصلحتی توشه عقب میوفته تا بدنت اماده تر شه  از اونورم دارو‌سرخود مصرف نکن ممکنه تاثیر عکس بده در ضمن دوفاستون خودش تنظیم میکنه پریودی و همون ب وقتش میشی فک کنم دوفاستون و ال دی تداخل داشته باشن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من از شنبه استرادیول رو قطع کردم .پروژسترون هم دکتر گفته بود از شنبه یک روز در میون بزنم من ه ...

چرا اینقدر زود پروژسترون رو کم کرده واست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

من هفته ۲۷ هستم خیلی اذیتم واژنم به شدت از داخل و بیرون کلا همه جاش درد میکنه  سونو رفتم وزن نی نی ها ۱ کیلو بود تو این هفته خوبه ؟ دیابت بارداری گرفتم دفع پروتیین داشتم دوباره آزمایش ادرار۲۴ ساعته دادم کسی بوده با دفع پروتیین درمانش چی هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من ۱۵ تا تخمک شد که ۱۱ تا قابلیت لقاح داشتن  ۱۰ جنین شد که سه تاش قابلیت فریز نداشتن  شد ...

چه عالی تبریک میگم .تهرانم ابن سینا. خوبه جنین شناسش؟ .ما تعداد ۲۰ ملیونه ولی مورفو صفره دی اف ا هم ۳۰. راستی قبلش همسرت و بجز دارو تقویت کردی .(من چکارکنم دی اف بیاد زیر ۳۰ 😔

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
نه استراحت مطلق نیستم.طول سرویکس ام تو انومالی ۳۰ بود دو هفته بعد از انومالی هم چک کردم بازم ۳۰ بود. ...

آره عزیزم میفهمم چی میگی منم همین طور بودم هفته ای یه آمپول میزدم 

تموم میشه این روزام سعی کم خودتو سرگرم کنی به دیدن و خوندن چیزای شاد و مفید میگذره این روزا سریعتر از انچه فک کنی میبینی بچت شده یه سالش دو سالش

انشالله به وقتش به سلامتی و دل خوش  زایمان کنی