2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم و همچنین سلام به همگی🥰🥰 عزیزم من چندین بار اینو گفتم به همه بچه های باردار که خیلی مرا ...

عزیزم متاسفانه تو دنیای تکنولوژی امروزه غیرممکنه 

من الان روزی ۸ساعت سر کارم و همه جا وای فا داره و اصلا بی نت کارها مختله میشه بگم من باردارم کار نمیکنم یا چون من باردارم نتتون رو قطع کنین و کار نکنین؟؟؟

بیرون و بازار میرم همه مغازه ها و همه جا وای فا دارن نهایتش میتونم تو خونم قطع کنم که اونم تقریبا غیر ممکنه چون بیشتر کارا اینجا با نته چجوری به دختر کوچیکم مثلا بگم نت روسن نکن و برنامه مورد نظرت رو نبین ؟؟؟ یا همسرم کلی کاراش با نته بهش بچم نت رو خاموش کن ما بارداریم نمیشه که زندگیمون رو مختل کنیم پر ثانی من چندین بار از دکترای متخصص و ژنتیک مرکزمون پرسیدم گفت اصلا چیزی در این مورد اثبات نشده چون اصلا تحقیقات در این مورد کامل و دقیق نیست و تمام تحقیقات باگ علمی دارن برا همین نه میشه گفت قطعا ضرر داره نه میتونیم بگیم قطعا ضرر نداره باید مناظر تحقیقات جامع تر و مطمعن تر باشیم برا اظهار نظر ولی چیزی که در درجه اول اولویته اینه ۹۹درصد بیماری های جنینی ریشه ژنتیک دارن قطعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۵ تا تخمک شد که ۱۱ تا قابلیت لقاح داشتن  ۱۰ جنین شد که سه تاش قابلیت فریز نداشتن  شد ...

شماهم فیزیوتراپی رحم رفتید؟

پزشک من گفت خواستی برونیازنیست بنویسم

خدایابه امیدخودت🌺

سلام دوستان حالتون خوبه

انشالله که همگی مثبت بشین ❤♥️

کسی از زینب جون خبر داره؟؟

نیستش؟؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم متاسفانه تو دنیای تکنولوژی امروزه غیرممکنه  من الان روزی ۸ساعت سر کارم و همه جا وای فا د ...

این مشکل منم هست.

چون یه جورایی از اول استراحت بودم شوهرم که سرکاره.بیشتر ساعت ها تنهام 

تنها دلخوشی ام گوشیه اینم نباشه واقعا کم میارم

فکر کن ۶ ماه دراز بکشی فقط دیوانه کننده است.

شادی صدام کنید