2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون جواب دید من چند روز نتونستم وارد شم جواب شما رو ندیده بودم ممنونم

واقعا چون دوس دارم کمکی کرده باشم میگم 

ولی انتقالای ی روزشو‌ خبر دارم گه همین چن هفته پیش بود سه نفرشون دوقلو شدن دو نفر یکی همه هم مشکلات مختلف 

آمارش خیلی خوبه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزدلم خوبی؟ دختر گلت خوبه؟  مام خوبیم شکر پسر من الان ۹ ماهشه  من انقدر درگیرم با ...

سلام عزیزم قربونت برم

شکر خدا.ای جانم😍خداحفظش کنه الهی آره هممون همینیم

ان شاالله همه بچه های تاپیک اینقدر سرشون لا بچه شلوغ شه نتونن بیان☺☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان 

من دو ماه پیش امپول واریوپپتیل زدم که انتقال بدم 

پریود شدم رفتم سونو بیمارستان نیکان ،دکتر خودم که تهرانی نژاده نبود و یه دکتر دیگه بنام پروانه لک سونوم

کرد ازشون پرسیدم خانم دکتر من مشکل ایمنی دارم 

پردنیزولون رو شروع کنم گفت مگه نخوردی ؟ گفتم نه دکترم تجویز نکرده ،خلاصه گفت این ماه انتقالت کنسله و باید ۵ هفته قبل از انتقال پردنی رو بخوری 

بچه ها سوالم اینه من الان ده روزه دوفامد که برای پریود شدن هست قطع کردم پریود نشدم هفته پیشم پردنیزولون

رو قطع کردم الان باید پریود میشدم که نشدم به نظرتون

چیکار کنم زودتر بشم تا اینور سال به امید خدا برم انتقال

چون اگر بیافته اونور سال امپول واریوپپتیل  و اثر پردنیزولون از بین میره 

بچه ها تروخدا راهنمایی کنید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم ممنون از پاسخت والا ده روز پیش ازمایش دادم 88 بود یک ساعت بعد بیداری ازمایش دادم و قرص ضدباردا ...

عه شاید چون شرایطشو رعایت نکردین بالا نشون داده. چون ۳ ساعت حداقل باید بعد از ببدار شدن از خواب باشه. ان شاالله ک این دفعه پایین اومده.

من قبل پانکچر ک رفته بودم خیییلی بالا بود ۱۸۶۵ بود mri هم نوشتن ک شکر خدا مشکلی نداشت ولی ی ماه دارو خوردم ک رسید ب یک و بعد سیکل پانکچر رو شروع کردن. فقط ما اشتباه کردیم ک قطع کردیم دارو رو. ک تقریبا ی ماه بعدش دوباره آز دادم برا شروع سیکل انتقال شده بود ۴۷. ک دوباره ب خاطر این و هم ب خاطر مشکل دندونام دکتر گف بمونه بعد عید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من تبریزم دکترم موسی پور هست شما پیش کدوم دکتر میرین؟

عه چ خوب. منم تبریزم😍❤️

من قبلا مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی میرفتم. با دکتر موسی پور هم چند بار ویزیت شدم اونجا.

الان مرکز نهال میرم با دکتر رباب سید حسینی.

ان شاالله ک پر خیر و برکت باشه و نتیجه بگیرید عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه شاید چون شرایطشو رعایت نکردین بالا نشون داده. چون ۳ ساعت حداقل باید بعد از ببدار شدن از خواب باشه ...

اره برا ما هایی که زمینه داریم بالا بره نباید قطع کنیم راستی عزیزم دارو کابرگولین تو یک ماه هفته ای دوتا نیم میخوردی که اومد پایین؟

عه چ خوب. منم تبریزم😍❤️ من قبلا مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی میرفتم. با دکتر موسی پور هم چند ...

دکتر حسینی هم شنیدم دکار خوبی هستن انشالا که انتقالت هم مثبت بشه جانم خیلی خوشحال شدن همشهری دراومدم جرا جهاد ادامه ندادی خوب نبود؟

عه شاید چون شرایطشو رعایت نکردین بالا نشون داده. چون ۳ ساعت حداقل باید بعد از ببدار شدن از خواب باشه ...

تو ازمایشگاه سلامت دادی اولین بار شده 1865 ؟ اونجا رنجش تا 26 هست 

عزیزم عملش چجوریه  سخته. جراحیه یا  با سرنگ میکشن توضیح میدین یکم

همون روز تخمک کشی با بیهوشی سبک یه برش از بیضه میدن که بیه میخوره ولی کوچیکه نگران نباش از اونور ولی دیگه اسپرم ها سالمن یه بافتو برمیدارن ازش