2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام به همه، امشب به دنبال جستجوی v_p_n تلگرام  اتفاقی بعد از چند سال گذرم افتاد به این تاپیک، ...

عزیزم سرگذشتتو خوندم. اونجاها که گفتی به اصرار همسرت رفتی آزمایش، اونجا که گفتی چند روز از ترس نرفتین نتیجه ازمایشو بگیرین اشک اومد تووچشمام. اونجا که مادرتون با شیرینی اومد اشک ریختم. خدا امیر علی جون را براتون حفظ کنه و عاقبت به خیر بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سرگذشتتو خوندم. اونجاها که گفتی به اصرار همسرت رفتی آزمایش، اونجا که گفتی چند روز از ترس نرفتی ...

ممنون عزیزم، این گوشه از مشکلاتی بود که همه ما با پوست و استخوان  لمس کردیم، که از تکرار و بازگو کردنش هم هنوز ترس دارم.... 

سلام من 4 مرحله تخمک کشی کردم هر دفعه هم با تعداد بسته های متفاوت

عزیزم خدا وشکر که خدا یه فرشته کوچولو بهت داد😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
[QUOTE=275097681]اره عزیزم.دو روز بعدش رفتم از دادم شده بود ۲۰۰ بعد اون دیگه هر ۴۸ ساعت دو برابر میش ...

عزیزم خداروشکر انشالله که میری و قلب کوچیکشو میبینی گلم من اولین سونو تو ۹ هفته رفتم خیلی دیر رفتم چون میخواستم یدفعه قلبشم تشکیلشه چون کیست بزرگ داشتم نمیتونستم زیاد سونو واژینال بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام به همه، امشب به دنبال جستجوی v_p_n تلگرام  اتفاقی بعد از چند سال گذرم افتاد به این تاپیک، ...

چقدر همه حال و روزمون شبیه همه با پوست و استخون همدیگرو درک میکنیم انشالله عمر پسرت هزار سال

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ممنون عزیزم میخوام این سه ماهو دوفاستون بخورم چون سر خود پریو نمیشم

سلام پروانه جونم خوبی عزیزم؟ در چه حالی؟ چیکارا میکنی؟

بعدِ مدتها اومدم به تاپیک سر زدم امروز

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام بچه ها خوبین؟چخبرا؟نی نی ها خوبن؟چند ماهشونه نی نیاتون.بیاین از خودتون بگید. @sangak   ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ 

مام خوبیم شکر پسر من الان ۹ ماهشه 

من انقدر درگیرم با پسری که کلا همه چی یادم رفته امروز بعدِ مدتها اومدم به تاپیک یه سر زدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام خانما خوبین 😍

دوستان من قرار بود این ماه پانکچر شم که پریودم خورد ب تعطیلی و مرکز تعطیله 

حالا میمونه ماه دیگه خیلی دو دلم نمیدونم برم تو سیکل یا صبر کنم بعد رمضون 

شما جای من بودین میرفتین و چرا؟

کسی هست برج یک پانکچر بشه؟

😍

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️