2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
من نگو از سابقم که درخشانه خواهر سه بار انتقال چهر بارم تخمک کشی پیشه انصاری پور بودم حالا میخوام بر ...

الهی

ان شاءالله این بار نی نی پسملی میادتودلت😍😍😁

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته برا من خیلی بالا بود . شاید اگه برا شما خیلی بالا نباشه با دارو شروع کنن. بستگی ب نظر دکترتون ...

عزیزم ممنون از پاسخت والا ده روز پیش ازمایش دادم 88 بود یک ساعت بعد بیداری ازمایش دادم و قرص ضدبارداری هم میخوردم که رفتم گابرگولین گرفتم خوردم فردا سوم پریودم که دکتر گفته آزمایشات بیار تا دارو پانکچر شروع کنه صبح میرم پرولاکتین تکرار کنم شاید پایین اومده باشه برا شما چند بود عزیزم؟

اوکی یعنی خردادانتقال دارم اردیبهشت انجام بدم؟ موقع پریودی باید انجام بشه؟ فرداش میتونم برم سرکار ...

من عادت شدم گفتن ۱۹روز بعد بیا برای عمل فرداش می تونی بری سر کار اما یک روز مرخصی بگیره بهتره

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
پس چرا برایه منو با تخمک کشی انجام داد😔😔😔😔من دومین پریودی باید برم

آخه شاید خواسته کار ویکسره کنه که یبار بیهوشی بگیری حالا اشکال نداره چون انتقال شما که دور نیست به امیدخدا بعد عید هست بعد خراش هم شنیدم تا چندماه اثرش هست نگران نباش توکل کن به خدا خواهر❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بگم ببینم برام انجام‌میده من یک زایمان سزارین ویک سقط ۸هفته داشتم.اندومترمم خوبه حالانمیدونم انجام ...

معمولا برای انتقال اولیا انجام نمیدن آخه نمیخان دستکاری کنن رحم حالا شاید شما شرایطتو بگی برات انجام بدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم تو همون روز خانوم هایی که شوهرشون تسه داشتن عمل میکردن بعد همون روز شوهرشونم عمل میشدن&nbs ...

عزیزم عملش چجوریه  سخته. جراحیه یا  با سرنگ میکشن توضیح میدین یکم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

عزیزانی که تو امپول پروژسترون دارند انقدر خودتون دستکاری نکنید

کبودی جای امپول ها خودش خوب میشه حتی اگه کنی سفت شده یا برجسته شده خودش خوب میشه واینکه از حدود ۹ هفتت امپول پروژسترونتون قطع می کنند.

شادی صدام کنید
من انوکسا نمیزنم گلم فقط پروژسترون من باسنمو حوله گرم کردم گذاشتم بی فایده حالا شیشه اب گرمم امتحان ...

اگه یکی برات بزاره بهتره مثلا من پهلو دراز میکشم شوهرم خودش روی جای آمپولا برام میزاره

فقط نمیدونم بعضیا میگن واسه جنین خوب نیست اما چاره ای نیست بازم شما بپرس عزیزم خدایی نکرده اتفاقی نیوفته براتون