2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سللللام عزیزم چه خوبه گاهی میایی بهمون سر میزنی خودت خوبی گل پسرت خوبه  والله منم دوباره تخمک ...

پروانه جان نظر دکتر که خودت میدونی باهم متفاوته دکتر من ده سلولی گرید آ دارم کامپکت گرید آ دارم چهار روزه و تو بسته سع زوزه هم‌گرید آ ۸سلولی دارم اما گفت اینا برای انتقال کافی نیس چون هیسترو میکنی دست ما انقدر باید باز باشه تا بهترین جنین رو بذاریم گفت مجدد یک بار دیگه پانکچر کن تعداد آ ها بالاتر برن.و بهم کفت به جنین آ ده سلولی تو روز ۴ امید نیس که بخوای داروهای انتقال بگیری و مصرف کنی باز پولیپ بزنه بیرون اولش سخت بود برام قبول کردنش ولی گفتم هرچی دکترم بگه گوش میدم تا جواب بگیرم از اونجایی که گفتی دکتر شما هیچ حرفی باهاتون نمیزنه گفتم این مورد رو بهت بگم شاید خواسته باشی بسته بعدی رو باز کنن بزات نهایت اگه پسر نداشت همین فریز رو میذارن برات بازم خودت فکر کن که چطوری زودترین جواب رو میگیری چون اگه خدایی نکرده این پسره نگیره و از زمان هیسترو بگذره برای انتقال بعدی هم رحم باز به اون خوبی انتقال اول نیس این شد که من حرفش رو قبول کردم ببخش زیاد شد خواستم اول به گوشیت زنگ بزنم دیگه دراز کشیده بودم روز جمعه نوشتم برات💋❤️🥰

ممنون عزیزم حتما گلم قابل باشم 🙏 اره عزیزم همون روز برگشتیم اهواز  شما هم قرار شد تسه کنین ؟ ...

عزیزم یه توضیح میدی تسه چجوریه . تو روز پانکچره یا جلوتر؟به همسر منم گفتن از بیضه میگیریم 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان نظر دکتر که خودت میدونی باهم متفاوته دکتر من ده سلولی گرید آ دارم کامپکت گرید آ دارم چهار ...

ممنون عزیزم از لطف و راهنماییت چشم میگم اون بسترو هگ باز کنن البته اگه پوله تعیین جنسیا جور بشه به خدا سخت زدیم به ته دیگ با این خرج های گرون 

عزیزم یه توضیح میدی تسه چجوریه . تو روز پانکچره یا جلوتر؟به همسر منم گفتن از بیضه میگیریم 

بله عزیزم تو همون روز خانوم هایی که شوهرشون تسه داشتن عمل میکردن بعد همون روز شوهرشونم عمل میشدن 

@نیاز6973   سلام عزیزم امروز یس به نیت شماست انشالله حاجت روا بشی

وای عزیزم من تو چله نبودم نخوندم که وای خدا 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
پس اینطور برای سیکل طبیعی روال کارشون اینجوریه ..ان شاالله دفعه بعدی ضخامتتون خوب بالا میره .پیاده ر ...

اره عزیزم روال کار طبیعی همینه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیزم انشالله هممون سال دیگه عید دستمون پر باشه  والله عزیزم انقدر خرجم زیاد بود تقویتی ن ...

چه خوب عزیزم انشالا که هممون سال دیگه بارداریم 😍!منم با تردمیل هر روز میخام یک ساعت پیاده روی کنم چون به شدت تنبلی دارم و مشکلم همینه من باره اول ۳جنین رو باز کردن ۲تا بلاست هیچینگ انتقال دادن برام ولی نگرفت البته ضخامتم ۸بود ایندفعه هم که سیکلم کنسل شد انشالا بعد عید برامون خوب پیش بره من یه ایوای منفی هم داشتم ۷سالع منتظرم

الان چند ماهه داری خودت رو تقویت میکنی؟هم خودت هم همسرت؟ ..برای ذخیره پایین دکتر من گفته بهتره قرص d ...

برا شما آزمایش ایمنی انعقادی انجام دادن؟رویان که به من گفت نیاز نیس که گفتم هیسترو بازم گفت نیاز نیس🥲

ممنون عزیزم از لطف و راهنماییت چشم میگم اون بسترو هگ باز کنن البته اگه پوله تعیین جنسیا جور بشه به خ ...

عزیزم بنظر من لازم نبود الان هیسترو بشی بجاش پولت رو میذاشتی برای تعیین جنسیت جنین هات به هرحال شما هم از بارداری طبیعی هم از تعیین جنسیت های قبلی این رو از وضعیت جنین هات میفهمیدی که تعداد پسر کمه، یک دلیل دیگه هم بهتر بود بین هیسترو و انتقالت فاصله ای نباشه بخاطر خراش که دادی.بازم دکتر بهتر میدونه شاید واسه خاطر اینکه دوبار بیهوش نشی ولی ما انقدر نتیجه برامون مهمه که این وسط نهایت یک بار دارو خواب آور که میدن باز تزریق میکردن مهم جوابه.به هرحال انشالله هر کدوم از راه ها رو رفتی بهترین جواب رو بگیری.من خودم گاهی برای خودم میمونم چه راهی رو انتخاب کنم اما شرایط کسی دیگه رو ببینم حداقل میتونم یه راهنمایی کوچیک کنم .خدا برامون بخواد سال جدید همه بچه های اینجا جواب بگیریم 💋😍🙏🏻🤗

سلام دوستان.انشالله که همتون خوب باشین.میخواستم بدونم کسی بوده انتقال انجام داده باش با این که هایپر ...

نه عزیزم با وجود هایپر ی انتقال انجام نمیدن خودمم هایپر شدم گفتن دوتا پریود بعدی بیا.

کجا انجام دادی شما؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦