2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم حالت خوبه؟نی نی چطوره ؟کی بسلامتی زایمان میکنی؟منم اگه خدا بخواد ۱۵پانکچرمه

سلام آلوچه جان قربونت تو خوبی ؟ 

روزیکه جنینای تپلت تشکیل میشه منم نی نیم میاد ب امید خدا 

برام گذاشته ۱۵ اسفند 

باور کن تو فکرت بودم خواستم پیام بدم بهت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سللللام عزیزم چه خوبه گاهی میایی بهمون سر میزنی خودت خوبی گل پسرت خوبه  والله منم دوباره تخمک ...

خداروشکر جنین خوب براتون تشکیل شده .بد به دلتون راه ندین ان شاالله همون یکدونه هم میگیرین .دیدین دیگه دوستمون یه جنین پسر رو انتقال دادن و خداروشکر گرفت .با انرژی مثبت برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگه کسی میتونه راهنمای که دریغ نکنه 

بوه من قرار بود این ماه پانکچر بشم ولی ب تعطلی خورد حالا میمونه ماه بعد که رمضونه دودلم نمیدونم چیکار کنم برم یا نه بمونه برا برج دو ذخیره ام هم پایینه 

شما بودین میرفتین یا میذاشتین بعد رمضون؟

راستی کسی هست امپول عضلانی خودش تزریق کنه چطوری نمیترسین؟؟؟؟؟؟؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
چقد خوبه که میبینی یه نفر قشنگ حس و حالتو داشته و تمام مشکلات و غم و غصه هایی که هیچکس درک نمیکنه حت ...

عزیزم انشالله به زودی خدا یه کوچولو خوشگل بهت میده و خستگیه تمام این روزای سختو از تنت بیرون میکنه فقط هیچ وقت ناامید نشو و ادامه بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام اگه کسی میتونه راهنمای که دریغ نکنه  بوه من قرار بود این ماه پانکچر بشم ولی ب تعطلی خورد ...

عزیزم به شرایط خودتون بستگی داره ولی اگر میخوای روزه هاتو بگیری بزار بعد ماه رمضان که خیالت از این بابت راحت باشه بعد توی این یکماه دوماه ذخیرت که پایین‌تر نمیاد.فرصت بیشتری داری که خودتونو تقویت کنید.

آمپولارو هم اگه همسرت میتونه برات بزنه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام اگه کسی میتونه راهنمای که دریغ نکنه  بوه من قرار بود این ماه پانکچر بشم ولی ب تعطلی خورد ...

منم انتقالم مثل شما توی ماه رمضان خورد دیگه گذاشتم برای بعد ماه رمضان انشاءالله چون میخوایم رفت وآمد کنیم روزه هامون خراب میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

الان چند ماهه داری خودت رو تقویت میکنی؟هم خودت هم همسرت؟ ..برای ذخیره پایین دکتر من گفته بهتره قرص dhea سه ماه قبل از تخمک کشی استفاده کنین تاثیر خوبی میزاره .شما هم مدت بیشتری تقویتی استفاده کنین بعد با خیال راحت برین .یکی دوماه خیلی تاثیر زیادی توی ذخیره نداره استرس اونو نداشته باشین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان چند ماهه داری خودت رو تقویت میکنی؟هم خودت هم همسرت؟ ..برای ذخیره پایین دکتر من گفته بهتره قرص d ...

عزیزم من از اول 11دارم تقویتی میخورم اوابوست و فرتیل اید 

داروی دی اچ ای ا برا من خطر داره من تیروئید دارم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام آلوچه جان قربونت تو خوبی ؟  روزیکه جنینای تپلت تشکیل میشه منم نی نیم میاد ب امید خدا  ...

ای جانم خدا رو شکر ایشالا سلامت بغلش کنی برا منم دعا کن ..عزیزم روز تسه و پانکچر برگشتین اهواز ؟

سلام عزیزم خودت خوبی؟ من خوب نیستم  بچه هامو از دست دادم😭😭😭 دهانه رحم کامل باز شد و زایمان ...

عزیز دلم خیلی خیلی ناراحت شدم اصلا نمیتونم جمله ای بگم که دردت رو کم کنه ولی فقط برات آرامش و صبر میخوام 

ان شالله به زودی خدا معجزه اش رو بهت نشون میده و جبران این درد و غم ات میشه