2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
بچه ها توی این هفته های پایین چه چیزایی باید بخوریم که برای جنین مفید باشه ؟ دکتر ۲۸ اسفند برای من ...

عزمزمه دکتر تغذیه به من گفت که بادام بخورم، نه زیاد، میان وعده گفت ۲ تا دونه با شیر بخورم، تخمه کدو هم یه قاشق غذاخوری بعنوان میان وعده ، ولی اگه دوست داشتین میتونین با خانم دکتر طهرانی کلینیک مام ویزیت آنلاین بشین، برنامه غذایی مخصوص خودتونو بهتون میدن، من آنلاین با ایشون ویزیت شدم، چون قند لب مرز بود، راهنمایی هاشون برام مفید بود واقعا 🌱

سلام پروانه جونم خوبی عزیزم؟ در چه حالی؟ چیکارا میکنی؟ بعدِ مدتها اومدم به تاپیک سر زدم امروز

سللللام عزیزم چه خوبه گاهی میایی بهمون سر میزنی خودت خوبی گل پسرت خوبه 

والله منم دوباره تخمک کشی ۹تا جنین داشتم که ۵تاشو بدونه تعیین جنسیت فریز کردم تو ۴تاشم یه دونه پسر دارم دروغ چرا از یه دونه کمی دل سردم برایه انتقال احساس میکنم درصد گرفتنش کمه ولی خوب گفت گریدش خوبه دیگه گرید بر اساس چیه نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پروانه جونم خوبی عزیزم؟ در چه حالی؟ چیکارا میکنی؟ بعدِ مدتها اومدم به تاپیک سر زدم امروز

یادش به خیر انتقالمون تو یه روز بود چه زود میگزره عمر گران میگذردو ما همچنان در حال درجا زدن

منم شروع میکنم به دوفاستون‌ خوردن انشالا که موثر باشه عزیزم

ان شاالله ک خیره ولی کاش با نظر دکتر شروع کنین من از سر خود مصرف کردن قرص میترسم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر همه حال و روزمون شبیه همه با پوست و استخون همدیگرو درک میکنیم انشالله عمر پسرت هزار سال

چقد خوبه که میبینی یه نفر قشنگ حس و حالتو داشته و تمام مشکلات و غم و غصه هایی که هیچکس درک نمیکنه حتی عزیز ترین کس آدم نمیفهمه ولی اون میفهمه و بالاخره نتیجه دیده !یه وقتا حس میکنم محالع یه روزی بیاد و من برم آزمایش و ببینم بتام مثبته میگم یه روزی میاد برم سونو و بگه خانم مبارکه باردارین یه وقتا میگم خدا یه روزی هست صدای بچه تو خونه مون بپیچه !ولی میگم خدای تمام شماها خدایی منم هست پس حتما به من و بقیه منتظرا هم نگاه میکنه !خیلی ازتون ممنونم که با حرفاتون مارو امیدوارتر و مصمم تر میکنین که به راهمون ادامه بدیم و تسلیم نشیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سللللام عزیزم چه خوبه گاهی میایی بهمون سر میزنی خودت خوبی گل پسرت خوبه  والله منم دوباره تخمک ...

تو فک نباش پروانه خدا بخاد همون یه دونه برات میگیره شک نکن نمیدونم چرا دلم برات روشنه !انشالا که هممون اردیبهشت بارداریم😍پروانه جون شما از الان واسه آماده شدن برا انتقال چی میخوریم و چیکارا میکنین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ان شاالله ک خیره ولی کاش با نظر دکتر شروع کنین من از سر خود مصرف کردن قرص میترسم

والا تنبلیم میاد بازم برم دکتر🥲

منم رویان رفتم اتفاقا سیکلم طبیعی بود اندومترم رشد نکرد من پلی کیستیکم آزمایش آلو و استرادیول اینا ر ...

پس اینطور برای سیکل طبیعی روال کارشون اینجوریه ..ان شاالله دفعه بعدی ضخامتتون خوب بالا میره .پیاده روی انجام بدین و فرتیل سی ام و ال آرژنین هم بخورین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تو فک نباش پروانه خدا بخاد همون یه دونه برات میگیره شک نکن نمیدونم چرا دلم برات روشنه !انشالا که همم ...

سلام عزیزم انشالله هممون سال دیگه عید دستمون پر باشه 

والله عزیزم انقدر خرجم زیاد بود تقویتی نخریدم فعلا ولی میخوام فرتیل اید و ال ارژنین بگیرم قبل انتقال بخورم حتما ویتامین دیمم پایین با فولیک اسید از الانم در حال کاهش وزنم وروزی یک ساعت پیاده رویی 

از بعد عیدم فیزیوتراپی رحمو چند جلسه میرم 

ممنون عزیزم خودتم همینطور  به خاطر بارداری هم هست ایشالا چن روز دیگه زایمان میکنی راحت میشی& ...

عزیزم حالت خوبه؟نی نی چطوره ؟کی بسلامتی زایمان میکنی؟منم اگه خدا بخواد ۱۵پانکچرمه

بچه ها توی این هفته های پایین چه چیزایی باید بخوریم که برای جنین مفید باشه ؟ دکتر ۲۸ اسفند برای من ...

عزیزم یعنی 8هفته شما تموم شده یا تازه واردش شدید؟ من 7هفته و1 روزم فک کنم