2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چکار کردی تخمک کشی کردی دوباره تو چه مرحه ای هستی

تو مرحله تخمک کشی مجدد هستم فعلا آزمایش های اولیه رو دادم ان شاالله تخمک کشی میفته بعد از سال .

پروانه جان تقویتی ها چه میخوردی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انشالله که اینبار مثبتی منم مشکلم همین بود همین بار اول گفتم خراش بده کیفیت جنینت خوب بود؟ استراحت ...

انشالله گلم 🌹کیفیت جنینم b بود اره استراحتم مطلق بود شما مثبت شدی؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
تو مرحله تخمک کشی مجدد هستم فعلا آزمایش های اولیه رو دادم ان شاالله تخمک کشی میفته بعد از سال . پرو ...

من اوابوست امپول نوروبیون ۴تا زدم هفته ای یکی فرتیل اید کیوتن ویتامین ای یکروز در میون ویتامین دی اینارو دوماه خوردم ولی من قبل از دوماهم مرتب زینک و هایر ویت میخوردم برایه ریزش مو

ممنونم من الان یه دختر هفت ماهه دارم امیدوارم همه چشم‌انتظارها زودتر دامنشون سبز بشه 

الحمدلله

خدا بهتون ببخشه

ان شاء الله حاجت روا بشین

من معمولا دوستایی که لایک میکنن اسمشون رو مینویسم و به نیت شون میخونم چون شما رو نمیشناختم اطلاع نداشتم یه فرشته دارین😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ماشاالله چقدر خوب رعایت میکنید من حاملگی اولم تو هفته های ۳۳ و ۳۴ خودم فهمیدم دچار دیابت شدم. از ...

مجبورم رعایت کنم، چشام واقعا ترسیده. من سه بار سقط داشتم با قلب و بدون قلب، بعد که آزمایشهای تشخیصی انجام دادم، توی هر مرحله یه مشکلی برام پیدا شد. سر آزمایش انسولین اونقدر منو پارسال ترسوندند که خودم نگران بودم. دکترم بلافاصله بعد آزمایش گفت روزی سه تا متفورمین، من اون زمان ۵۴ کیلو بودم. در صورتی که پدر شوهرم دیابت داره و قبلا روزی یکی متفورمین میخورد الان یه روز در میون روزی دوتا میخوره. یعنی واقعا نگران شدم گفتم بابا این که دیابت داره روزی نهایت دوتا میخوره. چرا من روزی سه تا بخورم. دکترم هم منو ترسوند گفت میخوای نخور ولی عواقبش پای خودت🙄 چون اگه دیابت بارداری بگیرم، انسولین بهم کمکی نمیکنه، بدنم به انسولین مقاومه.

قبل بارداری ۵۴ کیلو بودم، تا الان که هفته ۳۱ هستم شدم ۶۳🙈، صدبار به دکترم گفتم رژیم بگیرم ولی دکترم میگه نه. وزن نینی خدا رو شکر تا اینجا خوبه ولی از هفته ۲۰ بهم گفتند خونرسانی جفت کمه و تحت کنترلم و هر دو هفته سونو میشم. البته خدا رو شکر هفته گذشته بهم گفتند خونرسانی بهتر شده.

ماشاالله چقدر خوب رعایت میکنید من حاملگی اولم تو هفته های ۳۳ و ۳۴ خودم فهمیدم دچار دیابت شدم. از ...

تحت نظر دکتر غدد باشی که خیلی خوبه. ما اینجا فقط یه بار تست قند میدیم، همون هفته های ۲۵، ۲۶. که اول یه آزمایش قند ۱ ساعته میگیرند و اگه بالا باشه، مجدد آزمایش سه مرحله ایی میگیرند. من آزمایش اولم قندم بالا بود، آزمایش سه مرحله ایی رو یه هفته بعدش دادم که قندم آمده بود پایین و لب مرز و دکتر گفت همون روزی یکی متفورمین رو ادامه بدم. 

عزیزم کلاسای شیردهی رو شرکت کردی؟

سلام شروین جون، فعلا کلاس آمادگی زایمان رو شرکت کردم که ۷ جلسه هست و دو جلسه دیگه تموم میشه. وسط مارچ هم کلاس مراقب از نوزاد که با همسرم شرکت میکنیم. بعدش ان شااله کلاس شیردهی که این کلاس فقط یه جلسه است و طولانی نیست

مجبورم رعایت کنم، چشام واقعا ترسیده. من سه بار سقط داشتم با قلب و بدون قلب، بعد که آزمایشهای تشخیصی ...

انشاالله که به سلامتی دنیا میاد بدون هیچ مشکلی. من هم باید سفت و سخت رعایت کنم پس