2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم جواب تعیین جنسیتم اومد از ۴تا یه پسر داشتم فریز کردن دیگه به امید خدا

خیلی منتظر بودم خداروشکر خوب بوده انشالله انتقال میدی و مثبت میشی برا منم دعا کن 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

من سریای پیش تعیین جنسیت کردم ولی این سری نه 

ببین اکثر دکترا میگن سه تا ۵ روز قبلش تخلیه باشه اوکیه 

ولی دکتر مردان ب ما میگفت اسپرم هر چی تازه تر بهتر گاهی بعضی اقایون قدرت اینکه زود زود تخلیه کنن ندارن ب اونا میگن تا ۴ یا ۵ روزم فاصله باشه موردی نداره 

بعد من تو سیکل پاتکچر که بودم دکتر گفت در هفته سه بار رو اقا تخلیه داشته باشه تا روز پانکچر  @sarayyyyy        

بله عزیزم اونایی که فریزنو دارو شما مخوری روز انتقال از فریز در میارن هزینشو میگیرن بعد تعیین میکنن ...

عالی بوده رشت ۴تا ۱۷تومن اضافه تر هر کدوم ۳تومن ؛اما جنین شناسش گفت من درصد کارم حتی از یه مرکز تو آمریکا هم بیشتره فقط کیت های امریکایی استفاده میکنم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
عزیزم منم پیاده روی متفورمینم میخورم شامم سالاد میخورم اگرم غذا بخورم نونی باشه بدونه نون برنجم باشه ...

حسابی خودت رو گرسنه میکنی؟من گرسنه میشم باید یه چیزی بخورم معده ام نمیزاره😂یعنی تا میتونم خودمو گرسنه نگه دارم؟ 😟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عالی بوده رشت ۴تا ۱۷تومن اضافه تر هر کدوم ۳تومن ؛اما جنین شناسش گفت من درصد کارم حتی از یه مرکز تو آ ...

عزیزم کیت تعیین جنسیت همش از امریکاس برایه اینجام امریکاییه یه مدت نمیتونستن تعیین کن یا محدود بود به من تو مرکز گفتن چون کیت وارد نمیشه الکی کار خودشو بزرگ نشون داده اصلشم اینه بعد تعیین جنسیت نزنه جنینتو بترکونه من دخترامم قابل انتقال بودن یعنی عملا جنینی خراب نشده مهارت خییییلی مهمه

حسابی خودت رو گرسنه میکنی؟من گرسنه میشم باید یه چیزی بخورم معده ام نمیزاره😂یعنی تا میتونم خودمو گرس ...

نه عزیزم اونجوری که بدنت به حالت استپ میره هر چی گشنت شد یه میوه ای چیزی که کالری کمی داره بخور من خودم شکلات تلخ خیلی رو اشتهام تاثیر میزاره 

نه عزیزم اونجوری که بدنت به حالت استپ میره هر چی گشنت شد یه میوه ای چیزی که کالری کمی داره بخور من خ ...

کاهش وزن خیلی سخته ان شاالله هر دوتامون به وزن ایده آل  برسیم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزدلم ، خوبی؟ نی نی جان خوبه؟؟ بله خداروشکر صداشم شنیدم ولی این روزها خیلی افسرده ام و در هر ...

سلام عزیزم، ای جااااااان، الهی که همیشه خوش خبر باشی

یادت نره که خدا برات معجزه کرد پس خواهرانه میگم شاکر این روزا باش

دقیقا سالگرد، فرشته شو بهت هدیه کرد دیگه چی از این بالاتر که خدا حواسش بهت هست

پس از این روزای قشنگ لذت ببر، نگران تو دلیت هم اصلا نباش چون خود خدا نگهدار معجزه ش هست به بهترین شکل ممکن

کار خوبی می کنی سرکار میری ولی خیلی با احتیاط کاراتو انجام بده

بجز تالشی که توی سیکل پانکچره، آلا، جانان، رز و من ان شاءالله بعد از عید برای کارای انتقالمون میریم

ان شاءالله اون روز هم برسه که هممون صدای قلبشونو بشنویم و گریه خوشحالی نصیب همه بشه به حق ماه پر برکت شعبان المعظم. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️