2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بچه ها   الان به جای سرم ivig همه جا سرم لیپوفید میدن؟ این سرم ر قبل دیدن قلب مصرف میکنم یابع ...

اگه لیپوفید همون اینترالیپید باشه، از زمان مثبت شدن جواب آزمایش. اگه انتقال داری، قبل انتقال هم برات یه بار تزریق میکنند. من پارسال انتقال فرش داشتم، روز انتقال برام تزریق کردند و بعدش گفتند بعدی با مثبت شدن آزمایش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی سرم لیپوفید رمصرف کرده؟ طریقه مصرفش چطوری یه؟ مثل سرمivigباید تو زمان زیاد یکی دوساعته باید تزری ...

معمولا اینترالیپید رو قاطی یه سرم نمکی (۲۵۰ میلی لیتری) میکنند و زمان سرم یک ساعت هست.

قبل انتقالم پارسال، توی آزمایشهای تکمیلی سقط مکرر که انجام دادم، تشخیص مقاومت به انسولین دادند. یعنی ...

ماشاالله چقدر خوب رعایت میکنید

من حاملگی اولم تو هفته های ۳۳ و ۳۴ خودم فهمیدم دچار دیابت شدم. ازمابشها تا اون زمان نشون نداده بود. بعد با تست خانگی فهمیدم قندم خیلی بالاس. اون زمان با رژیم سفت و سخت کنترل شد و کارم به انسولین نکشید. الان تازه تستم مثبت شده و از الان نگران قندم. شما تینقدر از ابتدا رعایت کردین اوضاع رشد بچه خوبه؟ خودتون چقدر وزن اضافه کردین؟ دکتر من موقع انتقال گفت اینبار از ابتدای حاملگی باید تحت نظر غدد باشی

چون تعیین جنسیتی  اسپرم هر چی تازه تر بهتر   ۲ تا ۳ روز بیشتر فاصله نیفته بینش  دکت ...

خیلی عذرمیخوام ببخشیدمی پرسم

نمونه ازمایشگاهی دادن دوروزه یا۳روزه غلظتش کم میشه

من می گفتم این برا روزتمک کشی ۴یا۵روزه باشه

نمیدونم کارم درسته یانه🤔

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم جواب تعیین جنسیتم اومد از ۴تا یه پسر داشتم فریز کردن دیگه به امید خدا

به سلامتی عزیزدلم🌺🌺🌺

همون یکی روانتقال میدین؟

دیگه ازجنین های قبلی برنمیدارین؟

خدایابه امیدخودت🌺
به سلامتی عزیزدلم🌺🌺🌺 همون یکی روانتقال میدین؟ دیگه ازجنین های قبلی برنمیدارین؟

اونا دیگه فریزن نمیشه که باز کرد تعیین کرد باز فریز کرد احتمال اینکه کیفیتشون بیاد پایین هست بله همونو انتقال میدم

اونا دیگه فریزن نمیشه که باز کرد تعیین کرد باز فریز کرد احتمال اینکه کیفیتشون بیاد پایین هست بله همو ...

گلم برام سواله ببخشیدمی پرسم چون منم تعیینم می پرسم

اونایی که فریزن بعدابازمیشه تععین کرد؟

هزینه تععین براهرجنین حساب میشه؟چقدرهست؟

خدایابه امیدخودت🌺
اونا دیگه فریزن نمیشه که باز کرد تعیین کرد باز فریز کرد احتمال اینکه کیفیتشون بیاد پایین هست بله همو ...

ان شاءالله همون پسر بچسبه به دلت ویه روز مامان صدات کنه😍😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
گلم برام سواله ببخشیدمی پرسم چون منم تعیینم می پرسم اونایی که فریزن بعدابازمیشه تععین کرد؟ هزینه ت ...

بله عزیزم اونایی که فریزنو دارو شما مخوری روز انتقال از فریز در میارن هزینشو میگیرن بعد تعیین میکنن و اگر توش باشه برات انتقال میدن اگرم نه که انتقال کنسله برایه ۴تا از ما ۱۱۲۰۰ گرفتن اضافه ترم باشه دونه ای میگیرن ولی نمیدونم ودونه ایش چند بود نپرسیدم