2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من 8هفته عفونت داشتم آموکسی 500دکترم دادحتما برو دکتر

مرسی عزیزم چون ماما گفت نمیشه دارو بخوری منم نرفتم دکترم عزیزم الان بری عمومی هست دیگه میگه هرچی متخصص زنانت میگه! اصلا زیر بار مسئولیتش نمیرن

حالا ان شاالله چند هفته دیگه دکترم عوض میشه چون این دکتر حامله بشی و قلبش تشکیل بشه دیگه پذیرش نمیکنن میگن برو دکتر دیگه

@پشمالووو     این دفعه نوبت شماست که بیایین و خبر فارغ شدنتون رو بدین ان شاءالله همینطو ...

ممنونم عزیزم 

ایشالا همه بچه های تاپیک به نوبت خبر فارغ شدنشون رو بدن 

که من مطمینم برا همه این اتفاق شیرین میفته ❤️❤️

برا منم دعا کنین 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم. منم شکم ب پردنیزولون بود چون این دفعه یهو دکتر قطع کرد. میگم نکنه ازونه‌ ازینور من ب ...

پردنیزولون نباید یدفعه قطع بشه.نگران نباش انشاءالله که زودی برطرف میشه.❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
برام دعا کنید نمیدونم بعضی وقتا میگم دیگه درمانو قطع کنم چون جنینم ندارم بخوام از نو شروع کنم دوباره ...

سلامعزیزم متاسفم برا ازمایشت ک منفی شد خدا صبرتون بده و این این دفعه برو یه بیمارستان دولتی هزینش خیلی کمتر میشه من پانکگرو انقالم 1800شد با داروهاش حدود 5

سلام دوستان من امروز دو تا از جوجه هامو انتقال دادم 😊، بعد انتقال  تو ریکاوری احساس ترشح داشتم ...

سلام طبیعیه ترشح چیزا باد دار و کافئین دار نخور چند روز اول نشاسته بزن تو اب و بخور سه روز اول تونستی اناناسم بخور خوبه دو سه روز اولم حموم نرو بعدم ک رفتی زیاد زیر اب واینسا درحد دوش 5دقیقه 

اشکال ندارد عزیزم.بعدی سروقت بذار....دیگه خواستم جمع کن به موقع دارو استفاده کنی.

دیشب استخون درد داشتم اخه ساعت گذاشتم خیلی برام عجیبه که چطور شد بیدار نشدم خدا بخیر بگذره روزی دو تا امپول پرژسترون هم میزنم😭

سلام به روی ماهت عزیزم قربون محبتت. خوب نیستم اما چاره ای ندارم انشالله خدا به زودی دلتو شاد کنه

زمان خیلی جاها به داد آدما رسیده، صبر کن دوست خوبم

خیلی سخته ولی باور کن خدا برات جبران می کنه در بهترین حالت ممکن.

الهی به حق صاحب این ماه پربرکت، به زودی زود حاجت دلت برآورده بشه عزیزم. آمین

ما همون سارای خوشحال و پرانرژی رو می خواییم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم .بهتر شدی؟سونو کردی؟

سلام رادیس عزیزم، خیلی ازت ممنونم به یادم بودی

راستش و بخوای چهارشنبه با قرص کلا قطع شد

منم پیش خودم گفتم الان دیگه فایده نداره بخوام برم

امیدوارم بعد از تموم شدن روکین، همه چی به حالت نرمالم برگرده وگرنه یک بررسی حسابی لازمه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️