2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شوهرم دیشب سر کار دستش سوراخ شده و بخیه خورده آمپول کزاز دادن و آنتی بیوتیک 

ازطرفی حدود ۱۵ روز دیگه وارد سیکل پانکچر میشم 

میخام بدونم آنتی بیوتیک‌و‌واکسن روی اسپرم و کیفیت اثر داره و آیا سیکل را کنسل میکنن؟

دوستم باردار بود و دکترش طاهری پناه.اولا تا قبل بارداری خوب بررسی میکرده همه چی رو همین که باردار شد ...

عزیرم چقدر ناراحت کننده الان دوستتون چطورن ؟اسم کوچک طاهری پناه چیه ؟کدوم مرکزه ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام ،برای تعیین جنسیت چند تا جنین لازمه؟من دختر می خوام .احتمالا تعداد جنینم کم باشه چون تعداد تخمک ...

عزیزم معمولا تعداد دخترا بیشتر از پسرها هستند تو مرکز ما هر چند تا بشه وشما بخوایی انجام میدن سقفشونم ۴تاس یعنی اگه دوتا جنین داشته باشی پول ۴تا رو ازت میگیرن و تعیین میکنن از ۴ تا هم بیشتر دونه ای حساب میکنن

دوستای مهربونم دلم خیلی براتون تنگ شده اومدم بگم یکی از اقوام نزدیک وضع مالی روبراهی نداشتن و ۱۸ ساله منتظر بچه هستن و نشد هیچوقت ای وی اف کنن دیروز شنیدم بعداز ۱۸ سال معجزه خدا شامل حالشون شده و ۲ ماهه طبیعی بارداره😍😍😍😍😍الهی قسمت همه منتظرا هرچی زودتر

خداياشكرت....❤️ 
دوستای مهربونم دلم خیلی براتون تنگ شده اومدم بگم یکی از اقوام نزدیک وضع مالی روبراهی نداشتن و ۱۸ سال ...

فقط کافیه خدا بخوااااااد      

ممنون چیکا جون بهمون قوت قلب میدی.

ی چند وقت نبودی دلمون برات خیلی تنگ شده بود ننه

دو قلوها خوبن الحمدلله؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

طوطیا جون، نارنجستان و کویین عزیز، تبریک از صمیم قلبم رو پذیرا باشید. بهترین و خاطره انگیز ترین دوران زندگیتون رو بگذرونین ان شاءالله

فقط کافیه خدا بخوااااااد         ممنون چیکا جون بهمون قوت قلب میدی. ی چند ...

قربونت برم ننه خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده بود بخدا اصلا وقت نمیکنم با این دوتا وروجک که یکم بیشتر پیشتون باشم ولی همیشه به فکرتون هستم. الهی هرچی زودتر شماهاهم اینقدر مشغول نی نی داری بشید که وقت هیچی نداشته باشید😍

خداياشكرت....❤️ 

نازدخت جون الهی همیشه خوش خبر باشی.

الهی لحظه لحظه این دوران رو با سلامتی و خبرای خوب بگذرونی. آمین

آزمایش بتای دومت و دادی عزیزم؟