2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من امپولامو تو خونه میزندن اصلا بیرون نرفتم دوتا انتقال دادم ضخامت ۸بود  دارو هاامم انوکسا و پ ...

داروهای منم همینان..فقط ی شیاف اندومترین از تو بیشتر دارم..ویتامین دی هم کم بود ک هروز میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کامل استراحت بودم قربونت برم دستت درد نکنه ایشالا برای خودت یه بارداری راحت و بی دردسر باشه❤️❤️

قربونت برم مهربون 

من از پانیذ جان یاد گرفتم 

صبح به صبح سوره حجرات و فجر رو برای سلامتی امام زمان و تو دلیهات بخون 

هم خودت آروم میشی هم اینکه یه جا خوندم پیامبر اکرم گفته سوره حجرات رو هرروز بخونی اون روز تا شب جنین محافظت میشه😍

عزیزم پانیذ جان گفتن جنین رو بسپار دست پیامبر خودش حافظش میشه🫂🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاءالله ک مثبت میشین،شما راه می‌رید تنگی نفس هم دارید؟

روز چند انتقالی؟

من فکر کنم تا روز سوم داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله😍 نمیخوام خرافاتی بشم ولی عمم برای خودش فا.ل قهوه گرفته ولی نینیم تو فالش افتاده فالگیر ...

😍😍😍😍🥳🥳🥳😋😋😋🤰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونست؟ 

عزیزم سوالت چی بود

منکه تجربه ای ندارم ولی دوستان که بلد باشن حتما جواب میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من دیشب ب خاطر دردی ک داشتم ب پزشک مراجعه کردم دکترم باز واسم آمپول بتا تشکیل ریه و کپسول آزیترومایسین 6 ساعتی نوشت سوالم اینه مگه چند بار آمپول تشکیل ریه باید زد الان 3 مرحله اس و اینکه کپسول آزیترو عوارض نداره؟ سوالم این بود

داروهای منم همینان..فقط ی شیاف اندومترین از تو بیشتر دارم..ویتامین دی هم کم بود ک هروز میخورم

شیاف برا منم بود جا انداختم

شما چندم انتقالتونه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
سلام دوستان من دیشب ب خاطر دردی ک داشتم ب پزشک مراجعه کردم دکترم باز واسم آمپول بتا تشکیل ریه و کپسو ...

گلم شرمنده من اطلاعی ندارم

دوستان وارد میان پاسخ میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40