2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست
من یکی ک میترسم از بیبی استفاده کنم..واستفاده نمیکنم..یدفه انجام ایقد افسرده شدم.گفتم دیگه اینکارو ن ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

بیبی های ساخت خودمون ک اصلا بدرد نمیخوره :/

شایدم خوب باشن من کلا ویار دارم ب این بیبی چکا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان،ی سوال داشتم،امروز هفتمین روزیه ک دو تا جنین ۳روزه انتقال دادم،سال پیش هم ی انتقال منفی داشتم با سه تا جنین سه روزه،بار اول اصلا علائم نداشتم ولی اینبار هم اشتهام خوب شده هم وقتی بلند میشم سرگیجه میگیرم قند خونم میوفته،گهگداری زیر شکمم درد میگیره،ب نظرتون از عوارض شیاف پروژسترون و استرادیول هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان به دعاهاتون خیلی زیاد محتاجم امروز رفتم دکتر با وجود سرکلاژی که هفته پیش شدم طول سرویکسم شده ...

عزیز دلم ان شالله که این دوران رو به سلامتی میگذرونی خدایی که خودش داده خودشم حتما مواظبشون هست و به موقع میان تو بغلت 

ن بابا هم من هم شوهرم خیلی شکموییم

فردایی روز انتقال رو نمیشماری جز روزات؟

اگر اینجوری باشه من یه روز کم استراحت مطلق کردم🥴

دکتر گفته بود سه روز منروز انتقالمم جزو این سه روز حساب کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان انتقالی،شما هم وقتی خیلی استراحت کردید از جا پامیشید تپش قلب میگیرید؟ من چرا اینجوری شدم؟ یه ...

عزیز قرص پروپرانولول داده بهت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا من ماستم خوردم.ترشی هم خوردم ولی ترشی کم خوردم.ک لاقل بتونم مزه ب غذا بدم

من به خاطر سردی زیاد ماست، ماست رو کلا کنار گذاشتم. ماست باعث یبوست هم میشه

سلام دوستان،ی سوال داشتم،امروز هفتمین روزیه ک دو تا جنین ۳روزه انتقال دادم،سال پیش هم ی انتقال منفی ...

منم ک زیر دلم درد میومد.ولی الان دردشون خوب شده.فقط گهگاهی انگار درد پریودی میگیرم..امپول پروژسترون میزنم استرادیولم مصرف میکنم..

دوستان انتقالی،شما هم وقتی خیلی استراحت کردید از جا پامیشید تپش قلب میگیرید؟ من چرا اینجوری شدم؟ یه ...

فکر کنم به خاطر دراز کشیدن زیاده. منم زیاد دراز بکشم اینجوری میشم

فردایی روز انتقال رو نمیشماری جز روزات؟ اگر اینجوری باشه من یه روز کم استراحت مطلق کردم🥴 دکتر گفت ...

دکتر من گفت مطلق نیازی نیست

عزیزم درست استراحت کردی دیگه ، من چون طبق روز آزمایش حساب میکنم   ، روز  انتقال رو حساب نمیکنم 

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به خاطر سردی زیاد ماست، ماست رو کلا کنار گذاشتم. ماست باعث یبوست هم میشه

آخه من دکترم تاکید داشت ماست و شیر حتما بخورم روزانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای عزیزم 🥺 تو این یه هفته استراحت مطلق نبودی مگه؟ واسه سلامتی خودت و تو دلی هات آیت الکرسی میخون ...

چرا کامل استراحت بودم

قربونت برم دستت درد نکنه ایشالا برای خودت یه بارداری راحت و بی دردسر باشه❤️❤️