2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
یعنی چی ازادسازی؟ مگه تو کاشت کاری هم کاری بغیر داروهای عمومی هست

سوال تخصصی ازم نپرس فداتشم که خودمم اطلاعی ندارم

شاید دکتر خواسته از بیبی استفاده نکنم داده😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ۲ تا هم بهم دادن ربطی ام به تخمکم نداشته  چون تایمش تموم شده من چند روز دیگه نوبت پریودم ...

یعنی برا کسی هم پیش اومد ک از این امپولا بزنه تو انتقال؟اکه من بودم سوال نکرده از بیمارستاننمیزدم بیرون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍💃💃فسقلیمون میگه مامامی اذیت کردنام شروع شده😁😁😁😍😍😍

انشاالله😍

نمیخوام خرافاتی بشم

ولی عمم برای خودش فا.ل قهوه گرفته ولی نینیم تو فالش افتاده

فالگیر گفته دوتا پای نوزاد میبینم ، واسه هم خونته 

انشالله که من باشم و نینیم😂🫢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان به دعاهاتون خیلی زیاد محتاجم

امروز رفتم دکتر با وجود سرکلاژی که هفته پیش شدم طول سرویکسم شده ۱۰

دکتر گفت احتمال هرچیزی وجود داره

استراحت مطلق داده دعا کنید بمونن بچه هام 

خیلی خیلی حالم بده 

دکتر آخرش گفت ایشالا خدا کمک کنه از دست ما کاری برنمیاد 😔😔

منم الان ماکرانی خوردم..ولی غذاهام خیلی بی مزه ان.چون فلفل نمیزنم.ادویه هم کم میزنم...همه نوع غذا نم ...

اه بدمزه ترین غذا غذای بی ادویه هست

من ماست اصلا نمیخورم الان بخاطر نینی میخورم با غذام همیشه ترشی میخوردم که الان نمیشه خورد🥲

ای جان انشاالله خیره😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥ دیگه داره حالم از این غذاهایی که میخورم بهم میخوره انقد که تکرار شده  من خیلی شکموام 😁

بر عکس من اصلا علاقه ای به غذا ندارم. طفلکی همسرم یا غذا درست میکنه یا از بیرون سفارش میده. کلا چندتا قاشق میخورم حوصله ام سر میره میذارم کنار

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سوال تخصصی ازم نپرس فداتشم که خودمم اطلاعی ندارم شاید دکتر خواسته از بیبی استفاده نکنم داده😂

من یکی ک میترسم از بیبی استفاده کنم..واستفاده نمیکنم..یدفه انجام ایقد افسرده شدم.گفتم دیگه اینکارو نمیکنم

انشالله که مثبتی عزیزم  ببخشید یه سوال مگه بعد انتقال آمپول آزاد سازی میدن  شما استراحت ...

عزیزم نمیدونم چرا ازادسازی داده بهم.

فکر کردم کلا روند درمانی دکترم اینجوری باشه 🤔

نه مطلق نیستم ولی کلا من آدم تنبلی ام، تحرکمم از عصر ب بعده

چون تا ظهر خوابم ، تا ساعت ۴ ویندوزم بالا نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان به دعاهاتون خیلی زیاد محتاجم امروز رفتم دکتر با وجود سرکلاژی که هفته پیش شدم طول سرویکسم شده ...

الهی. امیدت به خدا باشه. ان شاالله بچهها محکم میگیرنت و چیزی پیش نمیاد. براشون صلوات میفرستم.

شما هم خیلی دعام کن هفته دیگه آزمایش دارم، مثبت بشم خانواده دست از سرمون بردارن😞

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوب خداروشکر، انشااله که مامان شدی عزیزم 😘

چه ربطی ب مامان شدنم داشت😍

انشالله قشنگم ممنون 🫂🦋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان انتقالی،شما هم وقتی خیلی استراحت کردید از جا پامیشید تپش قلب میگیرید؟ من چرا اینجوری شدم؟ یه کم راه میرم تپش قلب میگیرم جوری که فقط دلم میخواد دراز بکشم،موقع دستشویی رفتن و غذا خوردنم اینجوری میشم ولی تایمش کمه بعد درست میشه،کسی تجربه نداره؟

من اشپزی  نمیکنم.خواهرم پیشمه.چقد راحتم ک یکی کارامو انجام میده غذا درست میکنه...ب شوهرم گفتم ی ...

خخخ

منم مامانم بنده خدا هست 

ولی حیف که دیگه از این غذاها نمیخوام:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان به دعاهاتون خیلی زیاد محتاجم امروز رفتم دکتر با وجود سرکلاژی که هفته پیش شدم طول سرویکسم شده ...

وای عزیزم 🥺

تو این یه هفته استراحت مطلق نبودی مگه؟

واسه سلامتی خودت و تو دلی هات آیت الکرسی میخونم عزیز دلم 

انشالله به حق بیبی فاطمه بقیه مسیر بارداری رو به سلامت طی کنی و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

بسم الله الرحمن الرحیم 

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو خونه قدم میزنم..ولی اصلا بیرون از خونه نمیرم..فقط با داداشم تا بیمارستان میرم برا امپولام .همش ...

من امپولامو تو خونه میزندن اصلا بیرون نرفتم دوتا انتقال دادم ضخامت ۸بود 

دارو هاامم انوکسا و پرژسترون و استرادیول وفولیک اسید 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بر عکس من اصلا علاقه ای به غذا ندارم. طفلکی همسرم یا غذا درست میکنه یا از بیرون سفارش میده. کلا چندت ...

ن بابا هم من هم شوهرم خیلی شکموییم

1
5
10
15
20
25
30
35
40