2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
پس کدوم آمپول رو دادی همسرت زده؟! مگه پروژسترون نبود؟

ن عزیز ازادسازی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم مبارک باشه. ان شاءالله سال دیگه با بچه یا بچه هات امروز رو جشن می گیرین. 🤲

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم انشاالله شما هم عید دور سفره هفت سین با فسقلیاتون عید و جشن می‌گیرین😍😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیا ک باردار میشن معده درد میگیرن..من خودم همیشه معده دارم..ولی گهگاهی درد پریودی انگار دارم انشاا ...

هنوزم معدم درد میکنه نمیدونم چطوری توصیف کنم دردشو

با نفس کشیدنم درد میگیره انگار معدم پره پره 🥺

ولی من گشنمه از دیشب چیزی نخوردم 

الانم یکم ماکارانی خوردم خیلی کم بااینکه عاشق ماکارانی بودم الان بیزارم ازش ازبس تکرار شد تو این هفته

منم زیاد گشنم میشه ولی نمیتونم بگم مثبت شدم چون این عادت بارز بنده هست😁

انشالله قربونت برم انشالله که خوش خبری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام ب نی نی برسون

🥺😍

نینی جونم برای نینی قشنگت بوس فرستاد♥️💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما خودت میزنی؟  من خیلی دلم میخواد خودمم برا خودم بتونم بزنم

سلام ،من از دیروز رفتم ثبت نام کردم کلاس تزریقات که دوران انتقال راحت باشم البته من از اول تاحالا دوست داشتم تزریقاتو،اینطوری نه مجبورم برم بیرون نه مرتب به همسایه بگم که خجالتشو دارم همیشه

ان شاءالله😍😍😍

🫂🫂😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هنوزم معدم درد میکنه نمیدونم چطوری توصیف کنم دردشو با نفس کشیدنم درد میگیره انگار معدم پره پره 🥺 ...

😍😍😍😍💃💃فسقلیمون میگه مامامی اذیت کردنام شروع شده😁😁😁😍😍😍

هنوزم معدم درد میکنه نمیدونم چطوری توصیف کنم دردشو با نفس کشیدنم درد میگیره انگار معدم پره پره 🥺 ...

منم الان ماکرانی خوردم..ولی غذاهام خیلی بی مزه ان.چون فلفل نمیزنم.ادویه هم کم میزنم...همه نوع غذا نمیخورم..خواهرمم تو بارداریش خیلی معده درد گرفتش درحالیکه اصلا معده درد هیچوقت نداشت...دلم میخواد زود عادی بشم

روز ۷ انتقال هستم ۷ روز دیگه میتونم آزمایش بدم فداتشم من کلا نمیتونم بیبی بزنم چون آزاد سازی زد ...

انشالله که مثبتی عزیزم 

ببخشید یه سوال مگه بعد انتقال آمپول آزاد سازی میدن 

شما استراحت مطلقین؟

آخه من منفی شدم همه میگن از استراحت زیاده من فقط روزی دو یا سه بار دور خونه یه دور راه میرفتم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

من اشپزی  نمیکنم.خواهرم پیشمه.چقد راحتم ک یکی کارامو انجام میده غذا درست میکنه...ب شوهرم گفتم ی کنیزکی برام نمیگیری...

گفت باشه قبول ولی جوون برات میگیرم .خخخخخ

گفتم ن باید خودم انتخاب کنم ک چندسالش باشه. سنش بالا باشه یکمم زشت.خخخخ

میشه بگین برای چی hcgدادن بهتون؟چرا باید تخمک آزاد بشه تو دوران انتقال؟

عزیزم ۲ تا هم بهم دادن ربطی ام به تخمکم نداشته 

چون تایمش تموم شده من چند روز دیگه نوبت پریودمه کلا.

دکتر ک توضیحی بهم نداد ولی دوستان تاپیک گفتن محیط رحم رو گول میزنه و کمک میکنه به جنین 

خودمم دقیق نمیدونم 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که مثبتی عزیزم  ببخشید یه سوال مگه بعد انتقال آمپول آزاد سازی میدن  شما استراحت ...

من تو خونه قدم میزنم..ولی اصلا بیرون از خونه نمیرم..فقط با داداشم تا بیمارستان میرم برا امپولام .همشم پشت ماشین دراز کشیدم تا برم و بیام...

ضخامت اندومترت چندبود؟

چندتا جنین انتقال داذی؟

داروهای بعد انتقالت چی بودن؟