2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047845 بازدید | 684628 پست
تا جایی که بتونم دارم تحرک  وقتایی که همسرم نیست میگم دقیقا کدوم دارو باعث غلظت میشه؟ من ...

پروژسترون و استرادیول باعث غلظت میشه 

آب پرتقال هم خوبه بشرطی که مکمل ویتامین سی نخوری اگه مکملات ویتامین سی داره آب پرتقال رو یه لیوان بخور

ببخشید اگ ناراحتت کردم گلم.سخته واقعا مگ میش ادم نگرن نباش و استرسنداشته باش ولی امید و توکل داشت با ...

نه عزیزم این چه حرفیه منظورم شما نبودی که

کلا خودم قاطی کردم بخاطر هرمونام

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

3تا ۵روزه. شما چی؟

یه دونه کامپکت :)

انشالله مثبت بشی💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی قربونت بشم😘😘😘

منت

منتظر خبرتم ها🤩 خوش خبر باشی انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروژسترون و استرادیول باعث غلظت میشه  آب پرتقال هم خوبه بشرطی که مکمل ویتامین سی نخوری اگه مکم ...

من الان مکمل نمیخورم 🤔

قرص تیروئید،  استرادیول،  پراپرد( همونی ک واسه تپشه قلبه به اسم دارو توجی ندارم) آسپرین،  فولیک اسید 

میخورم😃

مرسی مهربون 

مامانم همش میاد میگه بخور بخور 

انقد میخورم جا برای آب نمیمونه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادامه روند درمانی تورک آنا: خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شرو ...

عزیزم سلام شما میدونین که پنتوپرازول رو باید ناشتا مصرف کرد الان بعضی از داروها مثل تیروئید رو هم باید ناشتا مصرف کرد چطو اینارو هماهنگ میکردین ؟؟

سوال دومم اینه ب کمپلکس داخلش ب ۶و ب۱۲ داره که من استفاده کنم؟؟؟؟ چون منم غلظت خون دارم و اینکه آسپرین شما مصرف نمی‌کردین؟؟

و سوال آخر آمپول هست ب کمپلکس همون نوربیون اونو هم میشه استفاده کرد ؟؟؟

شرمنده سوالاتم زیاد شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اگه ممکنه بگین کجا پانکچر  کردین ؟ چقدر شد هزینتون ؟

رویان بودم عزیزم، هزینه ش هشت میلیون و پونصد شد فعلا تا فردا ک ببینیم جنین تشکیل شده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اگه خدا بخواد منم منتظرم پریود شم برم برای داروهای پانکچر ؛ دکتر رفتم ازمایش ها رو دید گفت دوم یا سو ...

منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین پریود ولی بخاطر تقویت خودم و همسرم یه سیکل عقب انداختم .

راستی به نظرتون النوا بهتره یا سینال و تنبلی تخمدان خفیف دارم.

منم این بار بعد از پانکچرم حالم بد بود چه سیکلی بودی لانگ یا آنتا

فک کنم جدیدا دوز بیهوشیشون زیاده ک اکثرا حالشون خوب نیست. الان بهتری عزیزم؟

حوراجون نمی‌دونم انتا چیه ولی کلا دو هفته طول کشید از سونو‌ روز سوم تا پانکچر

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من سیکلم نچرال بود با ضخامت ۱۱ روز ۱۷ و ۲۰ پریودیم انتقالم بود عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادی و ژنت ...

ضخامتت روز چندم ۱۱ بود؟؟ والا ندیدم دکتر ازمایش ایمنی بگه..سنوی هیسترو هم ندیدم بگه و نمیدونم چیه