2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
میدونم این مدت اذیتتون کردم  ببخشید انشالله باردار بشم قول میدم کم تر حرف بزنم

عزیزم این چه حرفیه.... 

اینجا برا این دور هم جمع شدیم به هم کمک کنیم.... 

انشالله شمام جواب میگیرین و کمک بقیه مامانا میکنین که اونام زودتر به هدفشون برسن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وایی عزیزم منم سختمه با دوتا بچه تازه یکیم شوهرم از همه بچه تر تورو خدا از همه مهمتر یه مرکز خوب با ...

واقعا سخته.من که جای خوب نمیتونم برم فقط یه مرکز ناباروری نزدیک ما هست اونم با 4ساعت فاصله همونو میتونم برم فقط😑امید بخدا ان شالله جواب بگیری.شما کدوم مرکز رفتین و چجوری شروع کردین؟همین دکتر جنین شناسو کی بهتون معرفی کرد که خیالتون از بابت کارش راحت باش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناجونم فرداآزمایش دارم برام دعاکنید😞

عزیزم از الان بهت تبریک میگم..... 

مادر شدنت مبارکت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

[QUOTE=267879199]ببخشید چندبار باید مراجعه کنم.و اینکه اول باید کجا برم و چی بگم[/QUOTE

با اجازه ی انا جون اول میری تشکیل پرونده میدی شوهرت ازمایش میده بین دوتا۵ روز باید تخلیه داشته باشه بعد ازمایش های اولیه رو براتون مینویسن اول تا سوم پریود بعد از اماده شدن ازمایش ها میرید دارو میدن تخمک کشی وبعد ۳تا ۵ روز تعداد جنین های جنس مورد نظر رو بهت میگن و بعد اگه هایپر نشی برات انتقال میدن بشیم سه دوره بعد انتقال میدن هایپری بدنت له دارو زیاد جواب میده و شکمت اب میاره

وایی عزیزم منم سختمه با دوتا بچه تازه یکیم شوهرم از همه بچه تر تورو خدا از همه مهمتر یه مرکز خوب با ...

بچه کوچیکتون چندوقتشه؟من بچم الان دوسال و هشت ماهشه .از طرفی میگم برم سمت ای وی اف نکنه مراحلش طول بکشه از الان شروع کنم از طرفی میگم شاید مراحلش زیاد نشه و درحق دخترم ظلم میشه برم دنبال بارداری موندم

واقعا سخته.من که جای خوب نمیتونم برم فقط یه مرکز ناباروری نزدیک ما هست اونم با 4ساعت فاصله همونو میت ...

من ابن سینا خیلی تعریف کردن رفتم خدایی جنینمم خراب نکرد ولی پسر برایه سه بار انتقال داشتم دوبار منفی یه بار مثبت ولی سقط شدالانم مام میرم میشه بپرسم کجا هستیدو کجا میرید

ببخشید چندبار باید مراجعه کنم.و اینکه اول باید کجا برم و چی بگم

عزیزم کدوم مرکز و دکتر رو انتخاب کردی؟ 

تعداد دفعات رو دقیق نمیشه گفت.... 

به واکنش بدنت بستگی داره.... 

من خودم سه بار پانکچر شدم هر سه بارم تو روز متفاوتی بوده.... 

پس اصلا نمیشه دقیق گفت.... 

عزیزم من عددی نیستم بخوام سرزنشت کنم....  عزیزم این به تو و همسرت ربط داره....  من شخصا ...

ممنون عزیزم منظورم از طرف شما نبود کلی گفتم.چون ادم میترسه درباره جنسی حرف بزنه همه حمله میکنن به ادم.منم میترسم از عوارض دارو ها و سختی این راه.نظرتون درباره ای یو ای چیه؟میترسم جواب نگیرم

عزیزم این چه حرفیه....  من بعد بخور....  ببین لیوان لیوان شاید سخت باشه....  تو بط ...

همین الان که پیامتو دیدم ۷۰۰ سی سی آب خوردم😁

راستش نمیدونستم آب تاثیر داره وگرنه میخوردم

من قطعا دارم خل میشم🤦🏻‍♀️😬

نمیدونم چرا حس میکنم بچم پسر میشه

حالا دختر بیشتر دوست دارما بخاطر شیرین زبونیش، لاکش موهاش گیره هاش 

ولی حسم میگه انشالله مثبت بشم بچم پسره :)

قطعا اثر دیوونگیه😁

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ابن سینا خیلی تعریف کردن رفتم خدایی جنینمم خراب نکرد ولی پسر برایه سه بار انتقال داشتم دوبار منفی ...

من هیچ نرفتم فعلا اطلاعات جم میکنم.قراره برم مرکز ناباروری ساری.تهران دوره از من .من استان گلستانم

ممنون عزیزم منظورم از طرف شما نبود کلی گفتم.چون ادم میترسه درباره جنسی حرف بزنه همه حمله میکنن به اد ...

عزیزم اگه هدفت تعیین جنسیته به نظرم این بهتره لااقل احتمال جواب گرفتنت بیشتره.... 

البته خیلی در مورد نتایج آی یو آی برا تعیین جنسیت نمیدونم اما به نظرم قطعی نیست و ممکنه اون چیزی که میخوایی نشه....