2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم خوب تعیین جنسیتم فرقی نداره....  میری ویزیت میشی نوع سیکلت بر اساس بدنت و سونوهات و آزما ...

ممنون گلم .دودل بودم بهت پیام بدم  یانه چون میترسیدم یوقت سرزنش بشم چون گفتم تعیین جنسیت.بلاخره منم خیلی فکرم مشغوله و شده عذاب روحم بخدا..خدا خیرت بده .نگرانم از کجا شروع کنم.متاسفانه تو شهرمانیست و باید 4ساعت تو ماشین باشم تا برم یه شهر دیگ.تهرانم برام خیلی دوره واس همین نگران مسافتم و اینکه نمیخوام دور و بری هام بفهمن و با دوتا بچه جطور برم.

عزیزم شیاف اون چیزی که ازش دفع میشه قسمت مومشه و نگهدارندشه....  داروش جذب شده....  خیال ...

میدونم این مدت اذیتتون کردم 

ببخشید انشالله باردار بشم قول میدم کم تر حرف بزنم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها استرادیول را باید بعد غذا خورد؟؟  من قاطی کردم اصلا ، چون دوتا اوابوست ‌دوتا استرادیول ...

عزیزم با شکم پر بخور... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حتما باید با استرادیول ، آ اس آ خورد آناجان؟ من دکترم خیلی بی دقته انگار، شاید یادش رفته 

عزیزم حتما نداره.... 

بستگی به شرایط فرد داره.... 

اگه کسی مشکل انعقادی داره و ریسک لخته شدن خون داره براش تجویز میشه.... 

اگه برا شما بررسی نشده فعلا با آب زیاد خوردن میتونی کنترلش کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا کسی منو نمیبینه؟؟؟؟؟

عزیزم خیلیا بودن نداشتن ولی چون استرادیول غلظت خون میاره معمولا میدن حتما اسپرین میخوردی اونم بخوری خوبه ولی اینام بگو بهت بدن این بار خونرسانی به رحمو بیشتر میکنه

وای خدا لعنتم کنه روزی یه لیوان آب بزور خوردم 🥺🥺

عزیزم این چه حرفیه.... 

من بعد بخور.... 

ببین لیوان لیوان شاید سخت باشه.... 

تو بطری پر کن بذار کنارت هر از گاهی یه قلوپ بخور.... 

اینطوری اذیتتم نمیکنه.... 

ان شا الله که با خبرای خوب میایی 🙏🏻 من که امروز فقط گریه کردم. چشمام باد کرده درد می کنه. 😞

مرسی فداتشم.عزیزم آناجون درست گفتند برو آزمایش بده تو آی یو آی بی بی چک دیرنشون میده. امیدوارم خدادامنت سبزکنه😍😍❤❤

به خدا من و همسرم الان کلی گریه کردیم ولی بازهم امیدوارم فرداآزمایشم مثبت شه 🤲🤲😞😞

مرسی فداتشم.عزیزم آناجون درست گفتند برو آزمایش بده تو آی یو آی بی بی چک دیرنشون میده. امیدوارم خدادا ...

شما آی وی اف کردی ؟

برات دعا می کنم دل شما و همسرت فردا شاد بشه 🙏🏻🌹

ان شا الله که با خبرای خوب میایی 🙏🏻 من که امروز فقط گریه کردم. چشمام باد کرده درد می کنه. 😞

والا گریه خوبه ، کی میگه بده ، غصه خوردن خوب نیست ، گریه کنیم سبک بشیم . پاشیم دست به زانو بزنیم دوباره بلند بشیم . من قبلا شرایطم و گفتم ، وضعم از همه بدتره ، ولی خوب میخوام امتحان کنم ، یه چیزی میشه دیگه ، آخرش این که دیوونه میشم منو میبرن تيمارستان،  دیوانگی هم عالمی داره به خدا 😊

ممنون گلم .دودل بودم بهت پیام بدم  یانه چون میترسیدم یوقت سرزنش بشم چون گفتم تعیین جنسیت.بلاخره ...

وایی عزیزم منم سختمه با دوتا بچه تازه یکیم شوهرم از همه بچه تر تورو خدا از همه مهمتر یه مرکز خوب با جنین شناس عالی پیدا کن بعدشم هر سری من یه دورغی میگم رفتیم مسافرت گردش خونه ی دوست شوهرم بعضی وقتام شوهرم بیرون حرف میزنه صدای بچه ها نمیاد میگه سره کارم به منم زنگ میزنن میرم بیرون ماشین میگم خونم چچه میشه کردمنم کسی اطلاع نداره حتی خونواده ی خودم

ممنون گلم .دودل بودم بهت پیام بدم  یانه چون میترسیدم یوقت سرزنش بشم چون گفتم تعیین جنسیت.بلاخره ...

عزیزم من عددی نیستم بخوام سرزنشت کنم.... 

عزیزم این به تو و همسرت ربط داره.... 

من شخصا به کسی توصیه نمیکنم چون میدونم واقعا روند سختیه اما به هر حال شما و همسرت خیر و صلاحتون رو تو این مسیر میدونین و سختیاش رو به جون میخرین.... 

من فقط میتونم توصبه کنم سعی کنین با بررسی جلو برین که با کمترین سعی و خطا نتیجه بگیرین که با حداقل دارو و تلاش به هدف برسین و کمتر اذیت بشین.... 

وگرته بابت هدفتون من اصلا نه تنها سرزنش نمیکنم به انتخابتون احترامم میذارم.... 

فقط چون خودم سه بار میکرو کردم. سختیاش رو با تمام وجود حس کردم وقتی میبینم خواهرای گلمم اذیت میشن دلم میگیره.... 

انشالله با کوتاهترین مسیر به هدفتون میرسین....