2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
عزیزم این چه حرفیه....  اینجا برا این دور هم جمع شدیم به هم کمک کنیم....  انشالله شمام ج ...

🫂💙🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم کدوم مرکز و دکتر رو انتخاب کردی؟  تعداد دفعات رو دقیق نمیشه گفت....  به واکنش بدنت ...

من اصلا دکتر خاصی نمیشناسم بخوام انتخاب کنم فعلا اطلاعات جم کنم.نمیدونمم چجوری تحقیق کنم و از کی بپرسم..خیلی نگرانم و راستش میترسم چون سر بارداری دومم که طبیعی بود خیلی امپول زدم و استراحت مطلق بودم میترسم این مراحل رو برم و .....😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه هدفت تعیین جنسیته به نظرم این بهتره لااقل احتمال جواب گرفتنت بیشتره....  البته خیلی ...

ممنون گلم از وقتی که گذاشتی.اره میگن درصدش 80 درصده.من سر بچه دومم رژیم طب سنتی گرفتم مه متاسفاته از عوارض داروهاشون خونریزی داشتم تا حدود 5ماه مدام امپول زدم.خیلی سخت گذشت

ببخشید دوتا 5بار تخلیه یعنی چی؟هایپر چیه؟وایی چرا شکم آب بیاره؟نگران شدم که

عزیزم منظور دوستمون اینه همسرت دو تا ۵ روز قبل آزمایش اسپرم تخلیه منی داشته باشه... 

بهترین همون 2-3 روزه ترجیحا بیشتر نشه.... 

مثلا اگه امروز تخلیه منی داشت دو سه روز بعد میتونه تست اسپرم بده.... 

هایپرم هر کسی هایپر نمیشه اصلا ذهمت رو درگیرش نکن.... 

با رعایت رژیم پر پروتئین میشه خیلی از عوارض هایپری رو کنترل کرد تازه اگه از اونایی باشی که احتمال هایپر شدن داری.... 

مثلا من خودم اصلا مستعد هایپری نبودم.... 

کسایی که هایپر میشن اگه عوارضش کنترل نشده شکمشون آب میاره.... 

اما خواهشا ذهنت رو درگیر چیزایی نکن که ممکنه اصلا سراغ تو نیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید دوتا 5بار تخلیه یعنی چی؟هایپر چیه؟وایی چرا شکم آب بیاره؟نگران شدم که

چیزی نیست گلم  اکثر ماها تجربش کردیم 

اگه بخوای از الان هی به خودت استرس بدی که فایده نداره

ریلکس باش عزیز دلم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من اصلا دکتر خاصی نمیشناسم بخوام انتخاب کنم فعلا اطلاعات جم کنم.نمیدونمم چجوری تحقیق کنم و از کی بپر ...

عزیزم تو بارداری دومت چه آمپولایی میزدی؟ 

چه داروهایی داشتی؟ 

چرا استراحت مطلق بودی؟ 

شاید بگی بشه حدس زد مشکلی داری یا نه.... 

در مورد مرکزتم بری طبق روال کاری مرکز پرونده تشکیل میدی و یه سری آزمایشات اولیه و.... 

بعدش میفتی رو غلطک.... 

نگران نباش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو بارداری دومت چه آمپولایی میزدی؟  چه داروهایی داشتی؟  چرا استراحت مطلق بودی؟&nbs ...

خونریزی داشتم .سونو گراف گفت دور تا دور جنین پر خون هست تو رحم.امپول پروژسترون میزدم روزی یدونه و شیاف میذاشتم. ولی تا سونو ان تی همون حالت بودم و تغییری نکرد وضعیتم و دوز امپول رو دوبرابر کرد دکتر و تا حدود 5یا6ماهگی سرپا شدم ولی رعایت میکردم 

خونریزی داشتم .سونو گراف گفت دور تا دور جنین پر خون هست تو رحم.امپول پروژسترون میزدم روزی یدونه و شی ...

وایییی میدونستی دختر قشنگت یکی از معجزات خداونده؟؟؟

خدا خیلی دوستت داره 😍

میشه با دل پاکت واسم دعا کنی ۱۱ روز دیگه آزمایش بارداریم مثبت بشه🧿💙🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منظور دوستمون اینه همسرت دو تا ۵ روز قبل آزمایش اسپرم تخلیه منی داشته باشه...  بهترین هم ...

وایی صحبت نمونه اسپرم شد یه چیزی بگم بخندید 🤣🤣🤣

یاد روز آز افتادم ، شوهرم  استرس گرفته بود ،  نتونست نمونه بده ،  از داخل اتاق به من زنگ زد گفت ولش کن بریم ، داشت سکته می‌کرد،  میگفت یعنی خ و د   ا ر ض ا ی ی کنم 😡؟!! یعنی چی ؟ نمیخوام اصلا بریم من نمیتونم 🙄🙄🙄

خلاصه با بدبختی راضیش کردم  رفتیم پیش دکتر دو تا قرص داد.  رفتیم بیرون گشت زدیم دوباره برگشتیم به زور راضیش کردم بره نمونه بده ، انگار میخواستن نمونه رو حالابدزدن 😂😂

جالبه نمونه رو اینقد با حرص داد انگار که تراشه الماس توشه 😄😄

حالا غصه ام گرفته برای تشکیل جنین دوباره ادا اطوار در نیاره 😏

وایییی میدونستی دختر قشنگت یکی از معجزات خداونده؟؟؟ خدا خیلی دوستت داره 😍 میشه با دل پاکت واسم دع ...

اره بخدا واقعا معجزه زندگیمه.قربون محبتت برم .امید بخدا ان شا الله به مراد دلت برسی و دامنت سبز بشه گلم.خیلی دنبال یه اسم بودم معنیش معحزه باشه برا دخترم بذارم ولی نشد.از کجا فهمیدین دختره🤔

بچه کوچیکتون چندوقتشه؟من بچم الان دوسال و هشت ماهشه .از طرفی میگم برم سمت ای وی اف نکنه مراحلش طول ب ...

کوچیکه اوله بهترین کار ممکنو میکنی من از ۹۸ تو این مرحلم هنوزم دستم خالیه هر چه زودتر بهتر مثله سگ دور از جون پشیمونم از تخلیه شوهرت دوتا ۵روز بگزره هایپری کمی مثله پریودی درد داره البته اگه پلی کیستیک باشی برات اتفاق میوفته دارو میدن خوب میشی 

وایییی میدونستی دختر قشنگت یکی از معجزات خداونده؟؟؟ خدا خیلی دوستت داره 😍 میشه با دل پاکت واسم دع ...

راستی سونو گراف گفت این مدل بجه ها نمیمونن و سقط میشن🤩🤩قربون خدا برم که معجزه براش کاری نداره تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته .بچه ها امیدتونو از دست ندین و توکل یادتون نره و استرس نداشته باشین.من وقتی دکتر اینجوری گفت سپردم به خدا گفتم هدیه ای هستش که خودت دادی اگ هم نخواستی ازم میگیریش.و یه حکمت دیگ داشت که خودم فهمیدم

کوچیکه اوله بهترین کار ممکنو میکنی من از ۹۸ تو این مرحلم هنوزم دستم خالیه هر چه زودتر بهتر مثله سگ د ...

چرا انقد طول کشید؟؟خیلی باید تاحالا هزینه کرده باشین درسته؟اخه هزینه های ای وی اف خیلی زیاده.چندبار تاحالا انتقال داشتین؟