2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
فدات گلم....  شکر خوبیم....  دیوه کوچولوهای من بزرگ شدن....  فاز کولیک مولیک رو رد ...

ای جانم عزیزم، آره دیگه واسه خودشون بانو و آقایی شدن هزار ماشالا 😍 گفته بودی درگیر سرماخوردگی و اینا شدین البته خیلی وقت پیش بود ان شاالله همیشه تنتون سلامت باشه.

آره واقعا هر مرحله از بزرگ شدنشون دغدغه های شیرین خودش رو هم داره الهی که همه این دغدغه ها رو به شیرینی و سلامتی تجربه کنن 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به نظرتون من یک سقط داشتم باید آزمایش بدم علت سقطو بفهمم یا نیاز نیست؟ بعد چه دکتری برم ژنتی ...

عزیزم حتما بررسی کن.... 

جونتو از سر راه نیاوردی که.... 

برو پیش دکتر زنانی که تخصص در زمینه سقط مکرر داره....

هزینه هارو الان نمیدونم.... 

دوستان اطلاعاتشون بروزتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیگه تموم شد رفت تا ۱۲ سیکل  چون hcg رو زدم آنا جون درسته اصلا نباید به علائم توجه کرد&nbs ...

ابن سینا بودی شما درسته  ؟ 

من فردا باید برم برای شروع دارو ها و پانکچر 

هزینه پانکچر چقدر میشه الان ؟

ابن سینا بودی شما درسته  ؟  من فردا باید برم برای شروع دارو ها و پانکچر  هزینه پانک ...

من دقیق یادم نیست گلم ولی گمونم ۹۵۰۰ شد

انشالله با جنین های زیاد بیای😍😍همشونم گرید عالی 

الهی آمین 🤲🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من دیگه دنبال علائم نیستم نامه اعمالم فردا میدن دستم☹️😐

انشا ال... که میدن دست راستت 😅😅 

ولی دور از شوخی "زمان"  تو دنیای ما چه چیز مهمیه ها  ، در مواقع عادی قدرش رو نمیدونیم ، تو شرایطی مثل الان شما و دوستان دیگه مثل فردایی روشن و .... که انتقال دادن ، روز ، ساعت حتی دقیقه مهمه ، چشم رو هم میزاریم ماه و فصل و سال داره میگذره ، اما به وقت انتظار ..... دهنمون صافه 🙃

دیگه تموم شد رفت تا ۱۲ سیکل  چون hcg رو زدم آنا جون درسته اصلا نباید به علائم توجه کرد&nbs ...

عزیزم فقط فکر کن + هستی به بقیش کاریت نباشه.... 

انرژی + به سمت کائنات بفرست که انعکاسش بهت برگرده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله مثبت بشی این بار مشکلتون چیه؟

والا چی بگم..دکترا میگن مشکلی ندارین ولی نمیدونیم چرا باردار نمیشم..یکیشون گفت احتمال یکی لوله هات چسبندگی داره..برا کاشت هام از دکتر سوال کردم چرا منفی میشدن میگفت شانسیه..گفت کاشت صدرصد نی..اینسری روز ۹پریودی اندومترم ۷٫۹ بود.روز سیزدهم پریودیم پی ار پی کردم و مسلما اندومترم بالاتر میره...روز ۱۵ و ۱۷ پریودیمم کاشتام بودن..

آنا جون و بچه ها من تاپیک های پی جی دی را می‌خواندم  میگفتن دکترا میگن چون یک سلول از جنین بر ...

عزیزم این همه تعیین جنسیت میکنن نه اینطوریم نیست ا که همه جنینا خراب بشن اما خوب حین تعیین جنسیت یه سری جنین هدر میرن.... 

درسته جنینا دستکاری میشن.... 

اما وقتی وارد این راه شدین دیگه با دید + برین جلو.... 

انشالله بهترینا منتظرتونه.... 

انشا ال... که میدن دست راستت 😅😅  ولی دور از شوخی "زمان"  تو دنیای ما چه چیز مهمیه ها &n ...

قربونت عزیزم مرسی.این 14روز مثل یه سال گذشت .اگه نتیجه هم بگیری خوبه همه غصه هات یادت میره

خدا رو شکر عزیزم خوبه سلام میرسونه. ای بابا دیشب کلا انگار شب سنگینی بوده خیلی ها از جمله خود منم ح ...

ممنون عزیزم ممنون انشاالله حال دلت خوب باشه از روی خوشگل خاله هم ببوس🤩🤩🤩😘😘😘🤗🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تا جایی که بتونم دارم تحرک  وقتایی که همسرم نیست میگم دقیقا کدوم دارو باعث غلظت میشه؟ من ...

عزیزم استرادیول، پروژسترونا همه اینا غلظت خونو بالا میبرن.... 

روزی حداقل 2-3 لیتر آب بخور.... 

بچه ها استرادیول را باید بعد غذا خورد؟؟ 

من قاطی کردم اصلا ، چون دوتا اوابوست ‌دوتا استرادیول دارم هر روز ، اینا چون تداخل دارن میخوام با فاصله بخورم نمیشه 😬 قاطی میشه .

استرادیول حتما بعد از غذاست ؟

عزیزم فقط فکر کن + هستی به بقیش کاریت نباشه....  انرژی + به سمت کائنات بفرست که انعکاسش بهت بر ...

چشم عزیزم 💋

ببخشید من هم خیلی عجولم هم خیلی پر حرفم🙈

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم استرادیول، پروژسترونا همه اینا غلظت خونو بالا میبرن....  روزی حداقل 2-3 لیتر آب بخور.... ...

حتما باید با استرادیول ، آ اس آ خورد آناجان؟ من دکترم خیلی بی دقته انگار، شاید یادش رفته