2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
خواهر عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی الان نگاه کردم تو نت آزمایش کاریوتایپ که شکل داره ن برا ننوشتن ت ...

عزیزم دقیق یادم نیست اما فکر کنم بیمه پایه ساپورت نمیکرد کاریوتایپ رو حالا باز بپرس.... 

من سال ۹۴ انجام دادم اطلاعاتم بروز نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی الان نگاه کردم تو نت آزمایش کاریوتایپ که شکل داره ن برا ننوشتن ت ...

عزیزم ام تی اچ اف آر که هتروزیگوته.... 

جهش داری... 

پای وان یعنی آخریم موتان زده یعنی جهش داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ام تی اچ اف آر که هتروزیگوته....  جهش داری...  پای وان یعنی آخریم موتان زده یعنی ج ...

چرا پس دکترم داروی خاصی نمیده فقط آنوکساپارین و آسپرین و پردنیزولون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فدات گلم. عزیزم خوبه عالیه ادامه بده فقط موقع شروع داروهای تحریک تخمدان دیگه ورزش نکن.....  به ...

جدی میگی عزیزم من نمیدونستم نباید ورزش کنم اون مدت ، ممنونم از راهنماییت عزیزدلم🙏🙏🙏❤️❤️❤️

عزیزم ام تی اچ اف آر که هتروزیگوته....  جهش داری...  پای وان یعنی آخریم موتان زده یعنی ج ...

عزیزم الان تو نت نگاه کردم نوشته که بهتره روز سوم پریودی آزمایشات هورمونی انجام بشه می‌خوام بذارم برا اون روز

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چرا پس دکترم داروی خاصی نمیده فقط آنوکساپارین و آسپرین و پردنیزولون 

همینام خوبه.... 

فقط میتونست ب۶ و 12 هم بده.... 

که احتمالا مولتی ویتامین داده توش باشه.... 

من ب۶ قرصش رو روزانه داشتم از چند ماه قبل بعلاوه آمپول هفتگی ب۱۲ با فولیک ۵....

حالا شاید برا شمام تجویز شده در قالب مولتی ویتامین و.... 

جدی میگی عزیزم من نمیدونستم نباید ورزش کنم اون مدت ، ممنونم از راهنماییت عزیزدلم🙏🙏🙏❤️❤️❤️

عزیزم آمپول های تحریک تخمدان شروع شدن زیاد دولا راست نشین.... 

جارو برقی ممنوع.... 

کلا به تخمدانها فشار نیارین.... 

ریسک تورشن (پیچش) تخمدان هست.... 

اما پیاده روی خوبه.... 

همینام خوبه....  فقط میتونست ب۶ و 12 هم بده....  که احتمالا مولتی ویتامین داده توش باشه. ...

ویتامین فولیک اسید امگا ۳ کیوتن و ویتامین د داده و فرتیل سی ام تازگیا هم پودر اینوفولیک داده که دو روز برا آزمایش پرولاکتین قطعش کردم اما می‌خوام ادامه بدم روز سوم برم آزمایش

عزیزم قبل انتقال کاری کرده بودی برای ضخامتت منظورم تغذیه یا ورزش و‌پیاده روی ؟

تغذیه ی خاصی نداشتم فقط شیریجات و قند و.. خیلیییییییی کم میخوردم و ماست خیلی وقته نمیخورم

ورزش میکردم ورزش برای من که پلی کیستیک هستم از واجباته

ویتامین فولیک اسید امگا ۳ کیوتن و ویتامین د داده و فرتیل سی ام تازگیا هم پودر اینوفولیک داده که دو ر ...

مهم همون آسپرین و پرد و انوکسانه عزیزم.... 

ذهنت رو دزگیر نکن.... 

کلیم ویتامین و مکمل داری.... 

بهترینا منتظرته عزیزم.... 

همینام خوبه....  فقط میتونست ب۶ و 12 هم بده....  که احتمالا مولتی ویتامین داده توش باشه. ...

راستی آناجان من پودر اینوفولیک و قطع کردم تو نظم پریودی اثر نذاره درکمون می‌کنی که خیلی استرس داریم و این استرس برامون ضرر داره ولی اگه دقت هم نکنیم به ضرر خودمونه

مهم همون آسپرین و پرد و انوکسانه عزیزم....  ذهنت رو دزگیر نکن....  کلیم ویتامین و مکمل د ...

ممنون خیییییلی ممنون می‌دونم مشغله زیادی داری اما ممنون وقت میذاری کاش ۱۲سال قبل با این سایت آشنا میشدم خیلی خیلی دیر فهمیدم 

عزیزم اصلا استراحت مطلق خوب نیست....  حتی تو خونه هم هستی باید هر از گاهی تو خونه دور بزنی.... ...

سلام آنا جان اول اینکه ممنون از گذاشتن این تاپیک فوق العاده

انشاالله خدا برا ثواب اکبر حسابش کنه 

وممنون از اینکه برای منم وقت گذاشتی 😘😘😘😘😘

راستی آناجان من پودر اینوفولیک و قطع کردم تو نظم پریودی اثر نذاره درکمون می‌کنی که خیلی استرس داریم ...

عزیزم من نداشتم.... 

یعنی فکر کنم زمان ما نبود.... 

اما در کل چون خودم این دوران رو گذروندم توصیه میکنم با جزئیات ذهنتون رو درگیر نکنین.... 

جنین سالم تو بدن و رحم سالم مهمه بقیشون جزئیات خیلی ریزن.... 

آرامش رو تا حد ممکن بالا ببرین.... 

میدونم استرس صفر نمیشه اما سعی کنین با دید + برین جلو و فقط به + شدن و بتای تپل فکر کنین.... 

من هر بار فقط به + شدن فکر میکردم تازه چند روز آخر کم میاوردم.....

چه برسه میخواستم از اول به خودم اسارس بدم.... 

من هر ماه تیکر بارداری میذاشتم بر اسای تاریخ پریودیم تا باور کنم باردار میشم.... 

هر ماهم پریود میشدم از رو نمیرفتم بازم تیکر رو بروز میکردم.... 

خودتون رو سعی کنین سرگرم کنین با هر چیزی که براتون خوشابنده.... 

کتاب خودندن.... 

فیلم دیدن.... 

جدول حل کردن.... 

ختمهای مختلف.... 

هر چیزی که دوست دارین....