🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان فائزه :
👈بیمارستان یا مرکز درمانی:مهررشت
👈دکتر معالج:کار تیمی بود اما کار انتقال با دکترمهرافزا
👈سن زن: ۲۹
👈مشکل زن: سالم
👈مشکل مرد: بی تحرکی شدید اسپرم
👈سابقه قبلی درمان: دوبارهیسترسکوپی دوبار پانکچر ۵بارانتقال ناموفق
👈مدت ناباروری:۸سال
👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :یادم نیس
👈ذخیره تخمدان:نمیدونم خوب بود
👈پانکچر روز چندم پریودی:
👈فاصله پانکچر و آی وی اف: یکسال
👈تعداد فولیکول: ۲۰
👈تعداد تخمک: ۲۰
👈تعداد جنین: اول ۱۵تا بودن اما گذاشتن بلاست بشن شدن ۸تا بلاست
👈تعداد جنین انتقال داده شده:۲تا
👈 گرید جنین ها:a
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: ۸نیم
👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:قرص آسپرین دوتا آمپول پروژسترون باهم.قرص استرادیول روزی سه عدد قرص دگزامتازون نصف عدد شیاف پروژسترون قرص یدوفولیک
👈تعداد دفعات آی وی اف :این ششمین دفعه بود
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟بله
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خراش آندومتر ۶ماه پیش و این سریpRP
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:15.مقدارش1850
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز17مقدار3890
👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :هیچ علائمی نداشتم خیلی کم علائم پریودی یخ کردن انگشتهای پا خواهشا دنبال علائم ب هبچ عنوان نباشین
👈مراقبت های بعد از انتقال:عادی فقط چیر سنگین بلند نکردم پله بالا پاببن نرفتم
👈تغذیه قبل از انتقال: فقط صبحونه از ی ماه قبلش آووکادو خوردم با کره بادوم زمینی بقیه تغذیه عادی
👈تغذیه بعد از انتقال: عادی
👈تعداد نی نی تو دل مامان: ی دونه بچه جون
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:۲۰روز بعد انتقال البته گفتن زود رفتی صدای قلبشم سه هفته بعد مثبت شدن
👈داروهای مکمل و تقویتی:ویتامین دی
👈 هزینه ها : خیلی زیاد اصلا حساب نکردم
👈 توضیحات لازم:ب هبچ عنوان دنبال علائم نباشین من الان تو هفته نه بارداری هستم اما هنوز نه ویار دارم ن تهوع دارم ن سینهام درد میکنه هیچی هنوزم علائمی ندارم پس دنبال علائم نباشین میدونم خیلی وقتا ناامید میشین اما تنها چیزی ک میتونه کمکتون کنه خودتون و استمرار تو این راهه من ۸سال سختی کشیدم آخرا ک اصلا امید نداشتم اما شد دلتونو بسپرین بخدا و ب هیچ عنوان میرین دکتر انتقال میدین ب کسی نگین حتی مادرتون بهتربن کار همبنه عزیزان ایشالا دامن هرکی ک بچه میخواد سبز شه
👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی:تیر۱۴۰۲