2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم برا ایمنی بله از تقریبا 1/5 ماه قبل پردنیزولون داشتم....  دو روز قبل انتقال سرم آی وی آی ...

سلام آنا جان خوبی اگه روز جمعه آزمایش پرولاکتین بدیم چهارشنبه شب هم نزدیکی باشه رو آزمایش اثر نداره؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سوال منم بی زحمت جواب بده آنا جان

عزیزم به ترتیب جواب دادم نمیدونم سوالت کدوم بوده.... 

احتمالا جواب دادم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال منم بی زحمت جواب بده آنا جان

عزیزم جواب دادم... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان ،ببخشید ی سوال این که بارداری دومت طبیعی بوده مشکل شوهرت چی بود ؟یعنی وضعیت اسپرمش چطور ...

عزیزم دی اف آی ۳۲...

مورفو بین صفر و یک.... 

یعنی به قول دکترا غیر ممکن اما بخواد بشه میشه.... 

سلام عزیزم خدا خیرت بده یه دفعه اومدم نی نی سایت دیدم این تاپیک اومده بالا یاد گذشته خودم افتادم من ...

فدات گلم.... 

بله فرشته دوم منم طبیعی اومد تو دلم.... 

الان آقایی شد برا خودش.... 

خدا دردونه تو رو هم حفظ کنه.... 

ممنونم 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان فاطمه:

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: پژوهشکده رویان تهران

👈دکتر معالج: دکتر مصطفایی ولی گروهی کار میکردن

👈سن زن: 29

👈مشکل زن: ذخیره تخمک پایین

👈مشکل مرد:سالم 

👈سابقه قبلی درمان: یک بار تخمک کشی یزد ک جنین تشکیل نشد و یکبار در رویان ک آمپولا تأثیری نداشت و باز تخمک نداشتم، گفتن برو ۲ ماه دیگه بیا که بار سوم رفتم و تخمک داشتم

👈مدت ناباروری:7سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :اچ ام جی وسینال اف

👈ذخیره تخمدان:خیلی پایین شش صدم

👈پانکچر روز چندم پریودی: روز 14

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: 2روز

👈تعداد فولیکول: -

👈تعداد تخمک: 2 تا

👈تعداد جنین: یک جنین 

👈تعداد جنین انتقال داده شده:یکی

👈 گرید جنین ها:نمیدونم

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: خوب بود

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:شیاف پروژسترون وفولیک اسید

👈تعداد دفعات آی وی اف : ۳ بار تخمک کشی، یکبار انتقال

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟خیر 

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خیر

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز18بتا1500

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: نرفتم

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :علائمی نداشتم فقط شب عاشورا پیش شکمم ب شدت درد گرفت ک خیلی ترسیدم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد

👈مراقبت های بعد از انتقال:استراحت نسبی

👈تغذیه قبل از انتقال: سعی می‌کردم گرمیجات بخورم،، ولی درکل عادی

👈تغذیه بعد از انتقال: عادی

👈تعداد نی نی تو دل مامان: یک دونه امید زندگیم

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:20روزبعد

👈داروهای مکمل و تقویتی:آکتی ناتال، کالمرز

👈 هزینه ها : ایندفعه 15میلیون

👈 توضیحات لازم:فقط امیدتون ب خدا باشه،، میدونم سخته خودمم وقتی فهمیدم مشکل دارم وباید آی وی اف بشم خیلی گریه کردم گفتم پول نداریم چجوری بریم،، ولی هردفعه وام می‌گرفتیم،، رویان ک رفتم ب من گفتن تخمک اهدایی،،، دیگه ناامیدشده بودم،، فکرکردن ب اینکه دیگه امیدی نیس ب بچه دارشدن خیلی سخت بود،، فکرکردن ب طلاق...من ب تخمک اهدایی هم راضی بودم،، ولی خب گفتن یک دفعه دیگه بیا و اینکه بارسوم ک رفتیم یک جنین،، یک امید،، من هردفعه میرفتم خیلی استرس داشتم ب طوری ک دستام میلرزید،، آخرین بار خدا کمکم کرد ک استرس نداشته باشم ک خودمم تعجب کرده بودم،، من نمازصبحمو نمیخوندم،، یک ماه قبل آی وی اف شروع کردم نماز صبح رومیخوندم،، پس خدا بخواد همه چی رو خودش درست میکنه،، هرچی مصلحت باشه همون میشه

👈زمان تولد: انشالله اردیبهشت ۱۴۰۱

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان نی نی: 

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: مام

👈دکتر معالج: دکتر علیرضایی

👈سن زن: ۳۱

👈مشکل زن: لوله راست بسته

👈مشکل مرد: حرکت و مورفو ضعیف

👈سابقه قبلی درمان: ۳ بار طبیعی باردار شدم ۲ تا انتقال منفی

👈مدت ناباروری: ۶ سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر : سینال اف.هاش ام جی کارما.سینافکت.واریوپپتیل. ویتامین دی

👈ذخیره تخمدان: ۲

👈پانکچر روز چندم پریودی: ۱۳

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: ۹ ماه

👈تعداد فولیکول: ۱۶

👈تعداد تخمک: ۲۰

👈تعداد جنین: ۱۴

👈تعداد جنین انتقال داده شده: ۲ تا بلاست

👈 گرید جنین ها:یدونه کامپکت آ و یدونه آ

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: یکدهفته قبل انتقال ۷/۲

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:شیاف و آمپول پروژسترون. انوکسا. استرادیول.آسپرین. ویتامین دی و اسیدفولیک. مکمل کلسیم

👈تعداد دفعات آی وی اف :۲

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟

هچینگ 

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:

روز ۱۱ بتا ۱۱۶

👈آزمایش دوم روز چندم و عدد بتا: 

روز ۱۴ بتا ۵۹۶

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :

روز ۱۰ انتقال لک دیدم

👈مراقبت های بعد از انتقال:

زندگی عادی

👈تغذیه قبل از انتقال: 

همه چی میخوردم

👈تغذیه بعد از انتقال: 

همه چی میخوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: 

یدونه❤️‍🔥

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:

۱هفته بعد از مثبت شدن

👈داروهای مکمل و تقویتی:

نداشتم

👈 هزینه ها : 

خیلی هزینه کردم . چون همیشه بهترین دکترارو انتخاب میکردم

👈 توضیحات لازم:

دوستای گلم منم مثل شما تو این راه خیلی سختی کشیدم و تحمل کردم. ولی تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته این کوچولورو خدا خودش بهم هدیه داد من بدنم آماده انتقال نبود ولی خیلی ناراحت بودم چون انتقال اولم منفی شده بود خدا برای شاد کردن من خودش همه چیو درست کرد. اگه میخواین خدا باهاتون مهربون باشه از نعمتایی که خدا بهتون داده ب بنده هاش ببخشین تا خدا هم از داشته هاش به شما ببخشه❤️❤️❤️

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: ۱۴۰۱

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 تجربیات مامان نی نی:  👈بیمارستان یا مرکز درمانی: مام 👈دکتر ...

عزیزم همه موردایی که می‌فرستین آقایون مشکل ندارن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان عزیز  یه سوال داشتم  من این ماه دکتر بهم قرص ال دی داده امروز ۱۳ سیکل هستم ص ...

عزیزم بله من بودم.... 

منم مثلا 21 که بود 6-7 تا مونده ال دی تموم بشه به لک بینی می افتادم.... 

برا همین برا من یه تعداد قرص استروژن کنژوگه 1/25 تجویز میکرد دکتر که اگه به لک بینی افتادم به همراه بقیه ال دیا اونارم هم بخورم.... 

حالا با دکترت مطرح کن شاید همچین کاری بکنه.... 

نه گلم اینطورنیست داریم که آقایون هم مشکل دارند

دلسرد میشم گاهی میزنه به سرم 😅😅

بفرستم 

ن جونم زحمت نکش یه دنیا ممنون