2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان من دیروز صبح یهو خونریزی کردم همراه با لخته رفتم بیمارستان مهر مشهد که مثلا خصوصی هم هست ...

عزیزم نگران نباش.... 

انشالله که ختم به خیر میشه.... 

منم خونریزی شدید داشتم اما هزار ماشالله فرشتم خانومی شده برا خودش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای خوبم می تونم ازتون خواهش کنم برای منم دعا کنین      فردا ظهر وقت عمل پانکچر د ...

عزیزم بهترین بهترینارو برات آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش....  انشالله که ختم به خیر میشه....  منم خونریزی شدید داشتم اما هزار ما ...

سلام آنا جان ،ببخشید ی سوال این که بارداری دومت طبیعی بوده مشکل شوهرت چی بود ؟یعنی وضعیت اسپرمش چطور بود که تونستی طبیعی باردار بشی؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
واقعا بنظرتون این دنیا ارزشش رو داره با این همه سختی یه بچه بهش اضافه کنیم؟ چند وقته افسرده شدم، با ...

عزیزم من با تلاش قبلش کار ندارم.... 

چون واقعا نمیتونم خودمو جای دیگران بذارم.... 

چون تو شرایطشون نیستم.... 

اما به این باور دارم حالا که دو تا فرشته دارم باید تمام تلاشم رو بکنم براشون چون این من و همسرم بودیم که برا اومدنشون اصرار کردیم پس هیچ بهونه ای نمیتونه کم کاری در حقشون رو توجیه کنه..... 

باید روحا و جسما در خدمتشون باشیممممم.... 

والدین سالم و شادی هم براشون باشیم.... 

مواظب خودمونم باشیم و دو روز دیگه مجبور نشن تبدیل بشن به عصای دستمون.... 

البته منظورم این نیست که عصای دست مادر پدرامون نباشیم!!! منظورم اینه بچه هامون رو من بعد لااقل محکوم نکنیم به عصای دست شدن.... 

نه خرمالو جان اصلاااااااا،  این دنیا بدون بچه معنا نداره ، به یه ژوژه زیبا و سالم فکر کن ک ...

عزیزم کاملا موافقم بچه زندگی رو شیرین و هدفمند میکنه.... 

اما شرطش اینه که بتونیم مادر پدرای سالم و شاد و پر انگیزه ای براشون باشیم.... 

سلام عزیزای دل من امدم پسرم حالش خوب بود خداروشکر داشت بازی می کرد اما دکتر گفت یک سنو دهانه رحم بده ...

عزیزم دارو شکر برا سلامتی وروجکت.... 

انشالله به سلامتی بغلش میکنین.... 

نگران چیزیم نباش.... 

بچه ها کسی بوده کیفیت تخمکش تو پانکچر بد بوده باشه ولی جنین براش تشکیل شده باشه؟😭😭😭

عزیزم کیفیت یه چیز ظاهریه.... 

ممکنه یه چیزی ظاهرش خوب نباشه اما سالم باشه.... 

پس اینمه یکی با جنین گرید سی + میشه چیه؟ 

ممکنه شانس پایینتر بشه اما ملاک سالم بودنه!!! 

سلام بچه ها یه سوال  من دیروز انتقال جنین فریز داشتم امروز همش احساس ترشح میکنم پروژسترونم هم ...

عزیزم استروژن بالا بره ترشح بیشتر میشه.... 

+ فکر کن عزیزم.... 

خانوما هر که میتونه تو این زمینه کمکم کنه خدا خیرش بده ،،، من از مرکز مام نوبت گرفتم اما چون تا ۲۴ دی شاید نظرم رو اینکه کدوم دکتر بردارم عوض بشه مجبورا با سه تا دکتر نوبت گرفتم که نهایتا یکی رو برم حالا من ویژگی هر سه تا رو میگم شما بگید بنظرتون کدوم بهتره

۱)دکتر تمیزی،بالاترین آمار مثبت داره .اما تایم هاش تا ۲ظهر فقط،دارو هم معمولا ایرانی سینال میده مگر اینکه درخواست کنی و خارجی بده 

۲)لاهوتی دارو النوا میده البته نباید ذخیره بالا باشه چون خطرناک و فرد راهی بیمارستان میشه اما یه دستیار داره که بعضی ها میگن یه سری کارا رو اون انجام میده بعضیا میگن دروغه کارهای مهم با خودشه 

۳)علیرضایی تو کانالش که خود دکتر هم نارضایتی جدیدا زیاده میگن عین قبلا نیس و بعد از اینکه چندین ساعت انتظار نوبت کشیدیم زود میاد تو اتاق و چند ثانیه نشده میره پشت و ارتباط خاصی با دکتر مریض نمیتونه بگیره چون زیادی سرش شلوغ شده .حالا من چون خودم انواع داروها استفاده کردم مثل هاش ام جی مارک خوب،گونال اف،سینال اف،گفتم دیگه حقیقتا چیزی نمیمونه بجز النوا که تا حالا امتحان نکردم بنظرتون لاهوتی رو انتخاب کنم که النوا میده باهاش برم جلو یا نه مثلا تمیزی و علیرضایی برم😕

عزیزم منم ۴۰سالمه شاید تنها شانسی‌که دارم اینه که تنبلی تخمدان گرفتم و ذخیره تخمدانم نسبت  به س ...

خانوم گل جان منم دقیقا مثل شمام ،هم سنم که هستیم ذخیره ام خوبه تنبلی ام ندارم تا الان 4بار پانکچر کردم اولین بارش باردار شدم دوماهگی سقط شد دفعات بعد نه، دکتر بهم گفت کیفیتم اومده پایین که نمیشه بهم پیشنهاد اهدایی دادن.

خودمم دوبار طبیعی باردار شدم دفعه اول خارج رحمی بود مجبور به سقط شدم دومیشم خودش سقط شد

خلاصه عزیزم اینم خلاصه روند من بود 

امیدوارم به زودی زود هممون باردار بشیم و دیگه تموم بشه این کابوسامون

خانوما هر که میتونه تو این زمینه کمکم کنه خدا خیرش بده ،،، من از مرکز مام نوبت گرفتم اما چون تا ۲۴ د ...

عزیزم من تهران نیستم ولی قطعا ۳ را انتخاب نمی‌کردم 

بین ۱ و۲ هر کدام بهتر باهاش ارتباط می‌گرفتم را انتخاب میکردم 

راستی من ذخیره تخمدانم ۵/۸ تا حالا پانکچر نشدم میخواستم از دکتر بخام برام النوا تجویز کنه خطرناکه؟

اگه ممکنه ذخیرتون‌را بگین و اینکه با هر دارو چند فولی و‌تخمک‌داشتین‌؟

تا منم یه تصمیم درست بگیرم.

ممنون از راهنماییتون