2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
ان شاءالله با دعای شما دوستای خوبم. بله رویان هستم با دکتر مشایخی ولی نمی دونم روز عمل خودش انجام ...

سلام عزیزم به سلامتی انشااله ،حتما بهترین نتیجه رو میگیری توکل برخدا،معمولا دکتر مشایخی پنج شنبه ها هستن و عمل میکنن،ولی اگر دکترت همینه وقتی رفتی اتاق عمل حتما اعلام کن دکترم همینه میخوام ایشون بیان،اگر دیدی دکتر مشایخی پنج شنبه هستن،منم روز عمل دکتر دیگه ای بود چندبار گفتم دکتر خودمو زنگش زدن پایین بود اومد برای عملم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشا ال... برا سونو ان تی میری ، میبینی فسقلی تند تند چرخ میخوره تو شکمت نمیزاره دکتر اندازه هاشو بگ ...

ویییییییی قند تو دلم آب شد 

انشالله 🤩🤩

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دخترا، منم تو سیکل انتقال لانگم، سری قبلی فرش بود بلافاصله بعد از پانکچرم، ۲تا انتقال دادن گرید ...

سلام خانم،انشااله براتون خیر و خوبی باشه

به نظرم اینبار به بدنت بعد ازپانکچر استراحت بده بعد برو انتقال،به دکترت بگو درخواست فریز داری اگر شرایط جنینها خوب باشه،خودش اعمال میکنه،اینطوری هورمونهای بدنت خارج بعد انتقال میدی شانست بالاتر میره،البته بازم با دکترت مشورت کن

واقعا بنظرتون این دنیا ارزشش رو داره با این همه سختی یه بچه بهش اضافه کنیم؟ چند وقته افسرده شدم، با خودم سر این موضوع درگیرم ، شاید حکمتی داره و نباید پیگیرش بشم، من تا الان یکبار آی یو آی، و یکبار آی وی اف کردم... سر پانکچرمم ۵ تا جنین از ۶تا تخمکم گرفتن، خیلی خود خواهیه بزور بچه بیارم، نه؟

انتقال ابانم باعبدالهیان بود،یعنی دبگه نذاشتم اصغرنیاانتقال بده بااون حرفی ک زد،اون انتقالم ک ازتهرا ...

ای وای جدی میگی؟؟ چقدر بی فکر هستند این دکترا بخدا ، یعنی تعجب میکنم اینارو میبینم بخدا جانان جان ما اگر کوچکترین اشتباهی بکنیم زیر سوالیم تو‌ کارمون ، اینا با اینهمه تجربه باز درصد خطاشون اینقدر بالاست🙄😳

سلام خانم،انشااله براتون خیر و خوبی باشه به نظرم اینبار به بدنت بعد ازپانکچر استراحت بده بعد برو ان ...

اینبار تو سیکل لانگ انتقالم، قرار نیس پانکچر بشم، بهم نگفت ، فکر کنم فقط قراره جنین بلاست شده انتقال بده

سلام عزیزم به سلامتی انشااله ،حتما بهترین نتیجه رو میگیری توکل برخدا،معمولا دکتر مشایخی پنج شنبه ها ...

ممنون عزیزدلم

وای چ خووووب که بهم گفتی

حتما فردا برم ان شاءالله اصرار می کنم خود دکتر بیاد

ممنون از راهنماییت حورا جونم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
واقعا بنظرتون این دنیا ارزشش رو داره با این همه سختی یه بچه بهش اضافه کنیم؟ چند وقته افسرده شدم، با ...

نه خرمالو جان اصلاااااااا،  این دنیا بدون بچه معنا نداره ، به یه ژوژه زیبا و سالم فکر کن که همه زندگیت میشه . درواقع معنای زندگی در بچه داشتن خلاصه میشه چون تنها چیزی که ازت بیادکار می مونه تو این دنیا بچه هست عزیزدلم اینجوری نگو ❤️❤️❤️

سلام ببخشید کسی میدونه خوردن خورشت کرفس بعد انتقال جنین ضررداره یانه؟ 

من نمیدونم عزیزم

دکتر من گفت هیچ منع غذایی نداری فقط  چیزهایی که خانم های باردار نباید بخورن نخور مثل زعفرون

ممنون عزیز دلم خدا به دل مهربونت نگاه بندازه اره امروز به منم گفت طبیعیه ولی من فقط تو بیمارستان لک ...

اصلا به هیچی فکر نکن

حالت های هر فرد با فرد دیگه فرق داره عزیزم

😍😍😍

سلام عزیزای دل من امدم پسرم حالش خوب بود خداروشکر داشت بازی می کرد اما دکتر گفت یک سنو دهانه رحم بده اسمش نمیدونم سرویکسه فکر کنم

گفت احتمالا باید سرکلاژ بشم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
اصلا به هیچی فکر نکن حالت های هر فرد با فرد دیگه فرق داره عزیزم 😍😍😍

😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزای دل من امدم پسرم حالش خوب بود خداروشکر داشت بازی می کرد اما دکتر گفت یک سنو دهانه رحم بده ...

ای جووونم خداروشکر عزیزم💙🫂🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40