2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
انوکساهست برای رقیق شدن خونه،اسپرینم میخوری؟زنگ بزن حتما مرکزسوال کن عزیزم شایدبگه اسپرینونخوری

اخه فداتشم آسپرین رو من ظهر میخورم

و اسپرینم خودشون برام تجویز کردن با آنوکسا 

الان زنگ بزنم؟؟

یه شماره داده شبم میشه زنگ زد

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اگه اسپرین داری اونو نخور یا مثلا فردا آنوکسا رو نزن چون زیادش لکه ایجاد میکنه 

اره اسپرینم دارم امروز ظهر خوردم

من ۸ صبح و ۸ شب امروز انوکسا زدم

دیروزم ۸ شب انوکسا زدم :/

من فکر میکردم هر ۱۲ ساعته😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این عکس زیر میکروسکوپ اینجور میشه تو شکم حتی وقتی هشت هفته می‌رن ریزه شاید کیفیت دستگاهش  ...

💋😍

اره خیلی با کیفیت بود عکسش

داخل رحمم که گذاشت از سونو که میکرد نشونم داد گفت این دایره نینیته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش من میترسم شوهرم بفهمه دعوام میکنه که بی دقتی کردم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از وقتی انتقال دادم اومدم خونه خیلی دستشویی میرم،طبیعیه؟ ضرر نداره؟

منم زود به زود میرم

فکر کنم طبیعیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم زود به زود میرم فکر کنم طبیعیه 

کلافه شدم،اینجوری میترسم آب بدنم کم شه یبوست بگیرم،البته انجیر و کمپوت گلابی خوردم که یبوست نگیرم،ولی سختمه اینقدر برم دستشویی 😅 شما روز چندم انتقالته؟

کلافه شدم،اینجوری میترسم آب بدنم کم شه یبوست بگیرم،البته انجیر و کمپوت گلابی خوردم که یبوست نگیرم،ول ...

روز دوم هستم گلم 

شما روز اولی درسته؟

یکم بگذره طبیعی میشه من هرچی میگذره دفعات ادرارم کمتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز دوم هستم گلم  شما روز اولی درسته؟ یکم بگذره طبیعی میشه من هرچی میگذره دفعات ادرارم کمتر م ...

آره عزیزم روز اولم،پس انشاالله با فاصله یه روز از هم آزمایش میدیم😁😍 خدا کنه زود درست شه😅

آره عزیزم روز اولم،پس انشاالله با فاصله یه روز از هم آزمایش میدیم😁😍 خدا کنه زود درست شه😅

انشاالله عزیزم😍💋

شما کجا انجام دادین؟ چنتا جنین و چند روزه🤭🙈

ببخشید خیلی سوال میپرسم

امپول hcg هم دارید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها وقتی پول فریز جنین رو میدیم  فقط پول فریز انتقال نههه، جنین شناس جنین رو میاره بیرون؟؟؟؟ ببینه کدوم خوبه یا نه؟    

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه امروز بعد پانکچر به من دکتر جنین شناس گفت که تخمکات خیلی بی کیفیت بود حالا اسپرم تزریق کردیم ببین ...

تقویتی خورده بودی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی پری جونم اره دقیقا سوال منم همین بود ولی از کسی نپرسیدم حتی شوهرمم همینو گفت... پری جان من ا ...

حالا فردا یا اسپرین نخور یا آمپول نزن یا اسپرین میخوری آمپول یذره بزن کامل نزن ولی اونقدرا چیز خطرناکی نیس حتی بعضی از مراکز از پنج روز قبل انتقال میگن آنوکسا شروع کنید بعضی مراکز میگن از روز انتقال 😊

حالا فردا یا اسپرین نخور یا آمپول نزن یا اسپرین میخوری آمپول یذره بزن کامل نزن ولی اونقدرا چیز خطرنا ...

پس باشه عزیزم فردا آسپرین نمیخورم 

ممنونم 💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40