2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
عزیزم کیفیت تخمک ‌که مشخص نمیشه چیه فقط وقتی جنین تشکیل نشه میندازن گردن کیفیت تخمک یا کیفیت اسپرم

نه امروز بعد پانکچر به من دکتر جنین شناس گفت که تخمکات خیلی بی کیفیت بود حالا اسپرم تزریق کردیم ببینیم چی میشه

گفت خیلی تخمکات بد بود😭

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رز جان، ممنونم بابت تبریکت  ان شاءالله برای شما همچنین مثبت میشه و بتات یک عدد عالی باشه ...

سلام به روی ماه خودت و نی نی خوشگلمون.فدات عزیزدلم😍😍توروخدابرای منم دعاکنید خیلی چشم انتظارم .مرسی بابت جوابتون امیدوارم به سلامتی فارغ بشید😍😍😆😆😆😆😘😘

سلام رز جان، ممنونم بابت تبریکت  ان شاءالله برای شما همچنین مثبت میشه و بتات یک عدد عالی باشه ...

پانیذجانم فقط من سه روز صورت و گردنم مثل جوش بالااومده و خارش داره نمیدونم چرااینطورشدم .دفعه قبل اینطوری نبودم

نمیدونم عزیزم زنگ زدم مطب منشی گفت بی بی چک درست نیست بزنی شنبه موعد آزمایش خونم 

خدا بحق حضرت زهرا دل شما و تمام منتظرا شاد کنه 

برا منم دعا کنید

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام بچه ها یه سوال  من دیروز انتقال جنین فریز داشتم امروز همش احساس ترشح میکنم پروژسترونم هم ...

عزیزم منم همش لباس زیرم خیس میشه ☹️ من شیافم دارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام نیاز جون خوبی ۲ تای دیگه از بین رفتن اون یکی  هم بلاست نشد☹️ دروغ چرا مگر خدا خودش معجزه ...

اره عزیزم خدا بخواد حتی جنین سی دو روزه میگیره چه برسه به تو که بالاتره جنینت گاهی سه تا میذارن نمیگیره ولی یکی میذارن میگیره اما جالب شد برام چرا وقتی دیدن رو به ضعیف شدن می‌رن یه بسته جدید باز نکردن اخه آدم که بی کار نیس دو هفته صبر کنه دوست داره با بالاترین شانس دو هفته رو بگذرونه این همه قبلش دارو میخوریم بعدش دارو میخوریم یکم اهمیت نمیدن به شرایط پول مون مهم نیس براشون نمیگم شما مثبت نمیشی میگم وقتی خیلی جنین داری خب میخوایم چکار بذارن بلاست اونی که بالا اومد مثلا با این کامپکت باهم میذاشتن خود داروهای انتقال پولیپ و هزارجور درد میاره چه بهتر بار های اول بهترینا رو بذارن توکل به خدای مهربون 

🥺 خانمای گل من یه اشتباهی کردم

امپول زیر جلدی هر ۲۴ ساعت یه بار بود من ۱۲ ساعت یه بار تزریق کردم

یعنی امروز دوتا امپول زدم چیکار کنم؟؟؟

انوکسا هست ( اسم دقیقشو یادم نیست دراز کشیدم حال ندارم برم اسمشو دقیق بخونم)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️