2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ای جووونم خداروشکر عزیزم💙🫂🧿

قربونت عزیزم گفت خیلی باید استراحت کنم متاسفانه شوهرم از صدتا بچه بدتره خونه رو کثیف می کنه اما دیگه برام مهم نیست بزار کثیف کنه هفته ای یک بار کارگر میگیرم راحت بچم از همه چیز مهم تره 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
واقعا بنظرتون این دنیا ارزشش رو داره با این همه سختی یه بچه بهش اضافه کنیم؟ چند وقته افسرده شدم، با ...

عزیزم اصلا این حرف و نزن بچه با ای وی اف اوردن به معنی بچه بزور اوردن نیست مثل اینکه دور از جون مریض بشی نری درمان کنی بگی بزور که نمیشه بعد هی مریضی بدتر بشه 

باور کن به منم خیلیا میگن تو بزور داری از خدا بچه میگیری ولی من معتقدم خدا هیچ تلاشی و بی نتیجه نمیزاره منم تا جایی که در توانم باشه اقدام میکنم که پس فردا حسرت اینو نخورم که چرا تا سنم کمتر بود دنبالش نرفتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم گفت خیلی باید استراحت کنم متاسفانه شوهرم از صدتا بچه بدتره خونه رو کثیف می کنه اما دیگه ...

افرین قشنگم 🥰

ریلکس باش 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت عزیزم گفت خیلی باید استراحت کنم متاسفانه شوهرم از صدتا بچه بدتره خونه رو کثیف می کنه اما دیگه ...

خداروشکر که سونو خوب بوده😍😍 خونه رو وقت هست برای تمیز کردن مهم این کوچولوی توی دلته که باید با چنگ و دندون حفظش کنی

دارو سینال داشتم، لتروزول، hmg نه عزیزم بهم نگفتن شانگهای هستش فک کنم فقط فرداست

اگه یه‌ مرحله باشه خوبه پس زود تموم میشه ،بهترینها رو‌برات آرزو‌ میکنم ،برای اینکه نتیجه خوب باشه صلوات‌ فرستادم عزیزم 

فکر کنم خود مشایخی هم نباشه مصطفایی میاد چون این دوتا باهم‌کار میکنن ،اگه مصطفایی هم باشه عالیه ،خیلی دکتر خوبیه 

چندتا فولیکول داری ؟؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم جنین پنچ روزه سه تا انتقال دادم روز 11 انتقالم.بی بی گذاشتم منفیه دیگه امیدی ندارم شنبه آزمایش ب ...

عزيزم این چه حرفیه

درسته ۵ روزه انتقال دادی ولی خیلی زود بوده بابا

روز ۱۴ انتقال بتا ۸۰ . ۷۰ هست چطوری اون بیبی میخواد مثبت بشه روز ۱۱ اخه

امیدت به خدا باشه قشنگم انشالله مثبتی

منم روز دوم انتقالم دل تو دلم نیست کی ۲۷ بشه و من آزمایش بدم

راستی امپول hcg نداشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

شما بی بی چک کذاشتی؟ زنگزدم مطب منشی گفت بی بی چک هفته بعد درسته الان نتیجه اش کاذب

گلم من تازه انتقال دادم 😁

پانیذ جان باردار هستن و ۵ هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر که سونو خوب بوده😍😍 خونه رو وقت هست برای تمیز کردن مهم این کوچولوی توی دلته که باید با چنگ ...

اره واقعا اگر چیزیش میشد خودمو نمی بخشیدم چون شب قبلش کلی گردگیری کردم خونه رو تمیز کردم به خیر گذشت اما من دیروز چنان اسک میریختم گفتم بچم رفت 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️