2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
به به قدمش برات خیر باشه عزیزم،  مبارکت باشه ان شاءالله این دو هفته به بهترین نحو برات بگذره ...

مرسی قشنگم😍😘

ممنون از این‌همه انرژی مثبتی که به سمت من میفرستید 🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااااان     بهترین هدیه شو بهت بده ان شاءالله     پرانرژی باش و از الان خو ...

🥳

چشم مهربونم💜🌱

انشالله لایق مادر شدن باشم و خدا لطفشو شاملم کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم  ان شاءالله به حق رحمت بیکرانش، به بخشندگیش ، جنینتو برات توشکمت حفظ کنه و ص ...

🫂🧿💙

الهی آمین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهارک جان از هفته چند حرکت جنین حس میشه من ۱۶ هفته و ۴ روزم ولی تا الان هیچی حس نکردم

معمولا از هفته ۱۸ ولی بستگی به خیلی چیزا داره جفتت قدامی باشه دیرتر متوجه میشی شکمت چربی داشته باشه دیرتر متوجه میشی و بچه اول دیرتر متوجه میشی 

من سر دخترم چون جفتم قدامی بود هفته های ۱۸-۱۹متوجه شدم ولی سر این فندق جفتم خلفیه و از هفته های ۱۴-۱۵متوجه ی حرکات ریزی شدم 

من راستش اصلا هفته ها حساب نکردم.شما الان هفته ات درست حساب کنی باز سونوی ان تی بری یه عدد دیگه بهت ...

سلام عزیزم، من آن تی رفتم، خداروشکر گفتن همه چی خوبه، طبق crl بزرگتر بود، ۱۲ هفته و ۵ روز بودم ولی طبق ای وی اف ۱۲ هفته و ۱ روز بودم، پس ان تی رو باید در نظر بگیریم؟ 

آلائه جون کلا ترسیدم از استرادیول ، خدا بمن کمک کنه با اینهمه استرس، امروز پزشک میگفت با این استرس ت ...

ناز دخت جان دیشب که من رفتم دکتر خودم بهش گفتم بهم استرادیول نمیدی گفت نه اعتقادی به استرادیول ندارم البته من تجربه ندارم از یه دکتر دیگه سوال کن  اصلا هم دوست ندارم برم ای وی اف ولی دکتر گفت با این ذخیره باردار نمیشی تازه گفت ای وی اف هم سی درصد ممکنه باردار شی واقعا نمیدونم چیکار کنم کشش دربه دری توی مراکز ناباروری رو ندارم شوهرم هم از خودم بدتر 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیزم، من آن تی رفتم، خداروشکر گفتن همه چی خوبه، طبق crl بزرگتر بود، ۱۲ هفته و ۵ روز بودم ولی ط ...

ای جانم خداروشکر.جنسیت نی نی چی گفت

بله عزیزم معیار هفته ای که سونو ان تی میگه.

شادی صدام کنید
سلام عزیزم، من آن تی رفتم، خداروشکر گفتن همه چی خوبه، طبق crl بزرگتر بود، ۱۲ هفته و ۵ روز بودم ولی ط ...

اتفاقا اومدم به این دوستمون بگم ممکنه حتی هفته بیشتر باشه گفتم نکنه اطلاعات اشتباه بهش بدم

شادی صدام کنید

سلام دوستان عزیز

۳بار ای وی اف ناموفق داشتم 

این دفعه اگع خدا بخواد میخوام برم یزد پژوهکده تولید مثل 

کسی تازگیا رفته کارشون چجوریه وکدوم دکترا هستن 

ممنون راهنمایی فرمائید 

ای جانم خداروشکر.جنسیت نی نی چی گفت بله عزیزم معیار هفته ای که سونو ان تی میگه.

مممنونم عزیزدلم، انشااله نی نی تو بغل بگیری 🤗❤😻

اصلا وقت نذاشت روی جنسیت، گفت احتمال میدم دختره، چون هم بند ناف بین پاهاشه، هم خیلی کوچولو هست، 

دختر باشه همه ذوق زده میشن 😄 باباش عشق دختره، خانواده خودمون هم سفارش دختر دادن 😄😄

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ب سلامتی عزیزم انشالله سالم بیاد بغلتون ، تو رو خدا ما رو هم دعا کن،خواهشا  برای منم دعا کن اگه ای وی اف ب صلاحم نیست کلا ی جور بشه منصرف شیم من دیگه بالای چهلم وقتی ندارم .....

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..