2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
مممنونم عزیزدلم، انشااله نی نی تو بغل بگیری 🤗❤😻 اصلا وقت نذاشت روی جنسیت، گفت احتمال میدم دختره، ...

ایشالا به سلامتی 

منم امروز به مادرشوهرم گفتم دختره پشت تلفن فقط جیغ می‌کشید از خوشحالی😂

سلام عزیزم، من آن تی رفتم، خداروشکر گفتن همه چی خوبه، طبق crl بزرگتر بود، ۱۲ هفته و ۵ روز بودم ولی ط ...

شما هم ای وی اف کردی عزیزم ؟ پیش کی انجام دادین ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو صد هزار مرتبه شکر ب سلامتی عزیزم انشالله سالم بیاد بغلتون ، تو رو خدا ما رو هم دعا کن،خواهشا ...

عزیزدلم انشااله که به زودی بیاین خبرای خوب بهمون بدین، حتما عزیزم، هر روز که خداروشکر می کنم بخاطر نی نی، همه چشم انتظارهارو هم دعا می کنم، 💝🙂 

مطمئن باشین چون فکرش تو ذهنتون هست حتما بهش میرسین، ولی فقط مرکز خوب انتخاب کنین، من خیلی وقت گذاشتم توی مراکز شهرستان و متاسفانه وقت و انرژی و هزینه دادم، طوری بودم که به زور مرکز مام رفتم و گفتم این جا رو هم امتحان کنم که بعدا پشیمون نشم و خداروشکر نتیجه گرفتم ❤❤

ایشالا به سلامتی  منم امروز به مادرشوهرم گفتم دختره پشت تلفن فقط جیغ می‌کشید از خوشحالی😂

خیلی حس خوبیه 🙂❤ بسلامتی گل دخترمونو بغل کنی عزیزم، بنده خدا مادرشوهرم فقط می گه هر چی باشه سالم باشه، خیالیش نبود 😄

من مرکز نرفتم مطب دکتر مسروره حسینی رفتم گفت بیا بیمارستان بعثت ای وی اف 

من شناختی روی ایشون و بیمارستانی که معرفی کردن ندارم ولی اینو در نظر بگیرین که انتخاب مرکز خیلی خیلی مهمه، 🍁من ۳ سال تو شهرستان و چندین بار انتقال منفی رو متاسفانه تجربه کردم، 

عزیزدلم انشااله که به زودی بیاین خبرای خوب بهمون بدین، حتما عزیزم، هر روز که خداروشکر می کنم بخاطر ن ...

ممنووونم عزیزم خدا رو شکر ....بله دارم تحقیق میکنم 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
اگه قابل باشم چرا که نه عزیزم انشالا که دست پری ایندفعه

💋💋💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم یه همچین شکلی رو بهم نشون دادن گفت این بچته😂 ولی دایره هاش از این بیشتر بود مرسی قشنگم خدا ...

ان شاء الله که همین جنین می چسبه به دلت و دو هفته ديگه با يه بتاي عالي ميااااي به اميدخدااااا🤲😍🤩

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم یه همچین شکلی رو بهم نشون دادن گفت این بچته😂 ولی دایره هاش از این بیشتر بود مرسی قشنگم خدا ...

😍😍😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
💋💋💋

انشاالله دو هفته دیگه بمب انرژی میشی برامون🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏