2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
دوشنبه رفتم سونو  گفتند ساک حاملگی با کیسه زرده دیده شد.  یک نفر گفت هفته ۶ هستی  ...

من راستش اصلا هفته ها حساب نکردم.شما الان هفته ات درست حساب کنی باز سونوی ان تی بری یه عدد دیگه بهت میگه.اون هفته ای که سونو میگه دقیق.

حالا پیاده روی هم نرفتی نرفتی همون تو خونه غذا می پزی وظرف می شوری خودش فعالیت حساب میشه.زیر سه ماه بلید مراقب لکه بینی ها باشی.

شادی صدام کنید
ممنون عزیزم  تا پیامتو  دیدم خوندم 😍 امیدوارم مثل سوره طلاق اثر گذاریش زیاد باشه😍🥰

ان شاءالله خدا برات حفظش کنه، و ۱۴ معصوم هم برات دعا کنند.

عزیزم من علاوه بر سوره حجرات ، بعدش سوره فجر میخوندم ، دو تا خدما بعد برمیداشتم ۴ قل، ولعصر، کوثر، قدر میخونوم بهش میدمیم بعد از هربار خوندن و بعد میخوردم ناشتا.

سوره یس و زیارت عاشورا هم ظهر تا شب هر وقت شد میخوندم.

ان شاءالله بتات عالی باشه بعد از ۱۴ روز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

عددٍ بتام ٩٨ بود فرستادم واسه دكترم گفته چيزي كه مدنظر من بوده نيست دوباره پنجشنبه بايد تكرار كني ميشه منو خيلي دعاكنيد فردا رفته باشه بالا ، از طرفي هم به شوهرم گفته آندومترش موقع انتقال خيلي نازك بوده حالا بايد ببينيم چجوري پيش ميره كلا نااميد حرف زده خيلي نگرانم😭😔🙏🤲 آندومترم ٥ بود ولي خب شده مثبته 

پانیذ جان انشالله چیزی نیست ولی چیزی یادم اومد ، من از دکتر پرسیده بودم و شیاف مقعدی میزاشتم خطرش کم ...

ممنون نازدخت جان، به مرکز گفتم گفت از مقعد اثر شیاف کم میشه، اگر خیلی درد داشتید دو شب از مقعد بزار.

من راستش اصلا هفته ها حساب نکردم.شما الان هفته ات درست حساب کنی باز سونوی ان تی بری یه عدد دیگه بهت ...

باشه شادی جان. ممنون 

یعنی ممکنه سن ان تی کمتر از محاسبه هفته خودمان باشه

از ته قبلم دعا میکنم مادر شده باشی😍 منم امروز انتقال دادم گلم💜 شما هم درد داشتی؟ من زیر دلم درد ...

به به قدمش برات خیر باشه عزیزم، 

مبارکت باشه

ان شاءالله این دو هفته به بهترین نحو برات بگذره و پایانش بهترین خبر عمرت. آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
باشه شادی جان. ممنون  یعنی ممکنه سن ان تی کمتر از محاسبه هفته خودمان باشه

بر اساس انتقالت اگه جنین ات پنج روزه بوده میشی ۷هفته و دو روز 

هفته ای هم که ان تی میده معمولا دو سه روز کمتر یا بیشتر از سن بارداریته یا دقیق برابره خیلی اختلاف نداره 

ممنون عزیزم🥰😍 ۱۳ دی برام تا ابد ماندگار میشه قشنگم ۵ روز دیگه تولدمه😁 انشالله خدا کادو تولدم رو ...

ای جاااااان  

بهترین هدیه شو بهت بده ان شاءالله  

پرانرژی باش و از الان خودتو مامان بدون      

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ان شاءالله خدا برات حفظش کنه، و ۱۴ معصوم هم برات دعا کنند. عزیزم من علاوه بر سوره حجرات ، بعدش س ...

مرسی پانیذجونم😍

حتما حتما میخونم و مثل تو تو خرما فوت میکنم 

مرسی مهربونم۰😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی پانیذجونم😍 حتما حتما میخونم و مثل تو تو خرما فوت میکنم  مرسی مهربونم۰😘

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله به حق رحمت بیکرانش، به بخشندگیش ، جنینتو برات توشکمت حفظ کنه و صدای ضربان قلبشو بشنوی. آمین یا رب العالمین 

سلام  عددٍ بتام ٩٨ بود فرستادم واسه دكترم گفته چيزي كه مدنظر من بوده نيست دوباره پنجشنبه بايد ...

انشالله میره بالا😍 امیدت به خدا باشه دکترا وسیله هستن 

نمیدونی چقدر با پیامت خودم امیدوار شدم 🧿💙🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون قشنگم  حیلی محتاج دعاهاتونم🫂

اگه قابل باشم چرا که نه عزیزم انشالا که دست پری ایندفعه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭