2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
وای 🥺 الان چیکار کنم کاش خود دکتر هم یه توضیح می‌داد بهم  فقط گفت طبق برگه عمل کن

اصلا استرس به خودت راه نده فردا به دکترت بگو اینطوری مصرف کردم هر روز امپول زدم شیاف هم نزدم 

نگران نباش امپول از شیاف تاثیرش بیشتره رحمت الان بیشتر اماده شده 

منم قبلا محل امپولم سفت نشده بود دکتر روزی یکی امپول پروژسترون میداد الان دیگه شیاف میده با هر سه روز امپول 

فقط حتما حتما داروهایی که مصرف کردی و چطوری مصرف کردی به دکترت بگو 

امپول هپارین دورناف چی زدی؟ یا بعد انتقال شروع میشه؟

@ماهک114    

سلام عزیزم

امشب به نیت سلامتی و تعجیل در فرج اقا امام زمان ۷۰ حمد و دعای توسل  خوندم و   برای سلامتی نی نی (ها) شما دعا کردم

نمیدونم زایمان کردید یا نه

ان شاء الله خوشبختی و عاقبت بخیری شونو ببینید.

آمین

برای منتظرها دعا کنید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️

۲_ پروانه۲۱✔️

۳_ آستاره ۷۲✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️

۶_ سحربانو۶۸  ✔️

۷_ khanomiman✔️

8_alae✔️

9_ poweroflove❇✔️

۱۰_ ماهییا✔️

۱۱_ niloo68✔️

12_ رادیس۱۲✔️

۱۳_ pariii73✔️

14_sara123✔️

✔️15_ hannaneh✔️

16_ کاربر تکراریست✔️

✔️۱۷_ asemaneabii

18_باران۳۱✔️

۱۹_ پشمالووو✔️

✔️20_ Ati7966

✔️21_baharak2017

22_ترسو ۶۸✔️

✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan

✔️۲۴_  houra۱۴۰۰

✔️۲۵_elahe_الهه

۲۶_زینب ف✔️

۲۷_لیمولیمولیمو✔️

✔️۲۸_mehremah

۲۹_گونشمم✔️

✔️۳۰__sharareh_

✔️۳۱_raha16

۳۲_هدیه۹۹✔️

۳۳_فرزان3228✔️

۳۴_پاپیون_سفید✔️

۳۵_نگار80✔️

✔️۳۶_sssefat

✔️۳۷_ favali

۳۸_ گیسوگلابتونم✔️

✔️۳۹_ farzi99

۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️

42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️

45_نیره✔️

۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️

۴۸_صدف_۶۹✔️

۴۹_آسمانیترینم✔️

✔️۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5✔️

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱

۶۹_شطرنجی

۷۰_جی۲

۷۱_سروصنوبر

۷۲_blueskys

۷۳_آناشید۹۹

۷۴_نیاز6973

۷۵_هیلا۱۴۰۱

۷۶_7zooozi۸

۷۷_مهساااااام

۷۸_نرگس1393

79_aatrisa5128

80_miragg

81_آرام000

82_atrin_arsen_atrina

۸۳_نازدخت۲

۸۴_saadat

85_zhiyan74

۸۶_Elina53

۸۷_behigoli

۸۸_سمانه_۷۲

۸۹_teyeb

۹۰_گندمک۱۱

۹۱_طلاخانومm

۹۲_مهکام_جان

۹۳_rose_sam

۹۴_فردایی_روشن

۹۵_فطررس

۹۶_لیلوا

قربونت عزیزم .توکل بر خدا چرا میگی بد نیستم؟نی نی خوبه؟؟

خوبم عزیزم نی نی هم خوبه خداروشکر

همین حالا چشمم به یه مطلب درمورد لانه گزینی خورد کلی خداروشکر کردم و اومدی جلو نظرم انشالله که به همین زودیا غافلگیر بشی خیلی منتظرم بهمون خبر بدی. ای خدا کی بشه همه دوستامو از این درمان نجات بدی

یکی دو هفته اس یکمی دپرسم فکر کنم بخاطر تغییرات هورمون.

الان خوبم. دیروز ک اینو نوشتم خیلی دپرس بودم😬

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من هفته پیش سونوی سه بعدی دادم همون هیسترو سونوگرافی است؟

والا نشنیدم 

فکر کنم سه بعدی، داپلر میشه. اگه داپلر باشه با هیستروسونو متفاوته

توی هیسترو یه ماده ای رو وارد رحم و لوله های فالوب میکنن سلامتشونو چک میکنن. اینکه لوله ها بسته نباشه و رحم مشکلاتی مثل سپتوم و... نداشته باشه

اگه مشکلی ببینن، دستور هیستروسکپی ک عمل هست و بیهوشی داره میدن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

@farinazzz    

سلام فریناز جون. خودت و نی نی خوبین؟

دیگه نیومدی اینجا

همه چی خوب پیش میره؟

سلام عزیزم من سال ۹۲ این عمل رو انجام دادم. چون پلی کیستیک خفیف بودم و ناباروری بی علت داشتم همراه ...

ممنونم مهتاب جان منم تنبلی تخمدان خفیف دارم و ناباروری بی علت...شما باردارنشدین هنوز؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام عزیزم من سال ۹۲ این عمل رو انجام دادم. چون پلی کیستیک خفیف بودم و ناباروری بی علت داشتم همراه ...

من چون چندبار ای یو ای و یکبار ای وی اف منفی داشتم واسه همین دوتادکتراین راهوپیشنهاد کردن...

میشه بدونم شما تهرانین؟ پیش کدوم دکترجراحی شدین؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
عزیزم اون تاریخ برای امپول Bhcg هست نه پروژسترون  شما امپول پروژسترون هر سه روز بزن

عزیزم با آمپول hcg داری ؟ شما نوشتین آمپول Bhcg 

مگه آمپول Bhcg هم داریم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا توی این برگه همونی که گفتم نوشته امپول hcg سه روز بعد انتقال ویکیش پنج روز بعد انتقال  شی ...

نه دیگه سحر جون اون بالا تو قسمت قبل انتقال نوشته از ۱۰/۸ تا رپز انتقال روزی ی عدد امپول پروژسترون و بعد پایین نوشته بعد از انتقال هر سه روزی ی عدد چون شیاف رو روزی سه تا شروع میکنه

@farinazzz     سلام فریناز جون. خودت و نی نی خوبین؟ دیگه نیومدی اینجا همه چی خوب پیش م ...

سلام عزيز دلم خوبى؟؟ نى نى جون خوبه؟؟ ماخوبيم شكرخدا

والااينجاچندبار سرزدم اكثرا بچه ها نبودن جز رز و راديس ديگه كسى روزياد نديدم اينورا منم زياد سرنزدم

هفته چندى عزيزم؟؟او ضاعت خوبه؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اصلا استرس به خودت راه نده فردا به دکترت بگو اینطوری مصرف کردم هر روز امپول زدم شیاف هم نزدم  ...

هیچی نزدم بعد انتقال شروع میشه

فردا حتما میپرسم مرسی مهربونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️