2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه  من بعد از ٧ سال ا ...

عزیزم مبارکه 😍😍😍ایشالا عزیزم میره بالا نگران نباش 😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
واقعا از ته دلم برات خوشحال شدم باورکنم گریه ام گرفت پیامتو خوندم انشالله که بتات بالا میره و باردار ...

قربونت بشم ممنونم 

منو جواب كرده بودن ته خط بودم واقعا دعاي پدر و مادرم و اطرافيان و شما دوستاي دلپاكم بوده 🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالای یک سانتی متر باشه عمل میخواد از بین نمیره ولی سایزش با دارو ممکن کوچکتر بشه با داروهای ای وی ا ...

چقدر خوب توضیح‌ دادی عزیزم ممنون 

پس برای ما زیر یک سانت هست بزرگ نمیشه؟ 

یه خانومی هم ‌میگفت همسرش ادنوم داشته ۳/۵ میلی بوده دکتر بهش روزی ۶ تا گابرگولین داده بعد ۲ سال کلا از بین رفته ، اما روزی ۶ تا گابرگولین رو اولین باره میشنوم ،زیاد نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم شما ذخیره ت چنده من میخوام النوا بگیرم میگن باید ذخیره ت خیلی پایین باشه🥺

پری جان هر تصمیمی گرفتی به ما هم بگو عزیزم، چون میبینم با دقت همه چیز را دنبال میکنی و دنبال بهترین پزشکی ❤️❤️ انشالله که هر کس را انتخاب میکنی دستش برات بسازه گلم❤️❤️

چقدر خوب توضیح‌ دادی عزیزم ممنون  پس برای ما زیر یک سانت هست بزرگ نمیشه؟  یه خانومی هم ‌ ...

اصلا همچین چیزی نمیشه کابرگولین همون هفتگی بخوری پرولاکتین تنظیم میشه استرادیول خیلی پرولاکتین بالا میبره اون موقع باید همش چک بکنی

سلام  اول از همه از ته دلم آروز ميكنم هركس آرزوي مادرشدن داره بهش برسه  من بعد از ٧ سال ا ...

الهی بمیرم عزیزدللللم ، همینجوری میخوندم و بغض میکردم بدون اینکه بدونم اشکم اومد ❤️❤️❤️ الهی که تنت سلامت باشه و ژوژه نازت رو صحیح و سالم بقا کنی ۸ماه دیگه عزیزدلم، مبااااارکت باشه❤️❤️❤️❤️ دیگه استرس و غم و غصه را بنداز دور ، به بتات فکر نکن چون خیلی میره بالاتر ، دیگه آرامش داشته باش و لذت ببر عزییییزم💋💋💋💋💋💋

اخی عزیزم چقد ادم از دیدن این پیاما ذوق میکنه 

خیلی برات خوشحال شدم 

حتما برات دعا میکنم 

سلام دوستان۳ماهه پیش اینجا گفتم با ای وی اف باردار شدم متاسفانه هفته۱۱قلب بچم متوقف شد و کورتاژ شدم بعداز۵سال نازایی😭جنینم ندارم دکترم میگ دوباره ای افو شروع کنیم ولی من دیگ نمیتونم کسی بوده بااین تجربه؟

خواستم كارهايي كه كردم اين چند وقت اينجا بگم شايد كسي لازم داشته باشه چون خودم اين پونزده روز انتخابات خيلي دنباله اينكه چيكار بايد بكنم بودم 

اول اينكه من پرولاكتينم هم بالا بود كه بهم ١٠ تا قرص كابرگولين داد هر دو هفته يه دونه، بعد آندومتر ٥ بود بهم از روز ٤ پريود فرتيل سي ام داد روزي ٣ تا با استراديول و استرومارين و شياف پروژسترون و دو تا آمپول پروژسترون هر روز با انكسوپارين و سه تا gcsf  زير جلدي

و روز قبل از انتقال prp كردم 

شب انتقال شكمم با سياهدونه چرب كردن كيسه آب گرم گذاشتم و يه ليوان نشاسته و آب خوردم بعد از انتقال هم هروز يه بشقاب لوبياسبز پخته كمپوت به و نشاسته رو هروز خوردم به اضافه ي سوپ پاي مرغ و آب قلم و پاچه و هروز كاهو و روغن زيتون گرمي زياد نخوردم بجز آجيل ميوه زياد خوردم كنسرو چيزاي نگه دارنده اصلا استراحتم زياد كردم اصلا كار نكردم سه روز مطلق خابيدم فقط توالت فرنگي بعد از سه روز يكم راه ميرفتم تو خونه ولي كار اصلا نميكنم

ايشالا هيچكس نااميد نشه و ميدونم چقد حسش تلخ و سخته 

مثلا ی خاطره شخصی بگم  من ی سونو قبل پانکچر دکتر علیرضایی بهم گفت پولیپ ریز داری فعلا کاریش ند ...

آخ خداروشکررررر الهییی چه پزشک کاردان و ماهر و مهربونی ❤️❤️❤️

پزشک علاوه بر علم باید با اخلاق هم باشه که متاسفانه خیلی از پزشکانی ما فراموش کردند 

من جات بودم بعد از مثبت شدن یه ماچ گنده رو صورتش میکردم😂😂🥰❤️

الهی بمیرم عزیزدللللم ، همینجوری میخوندم و بغض میکردم بدون اینکه بدونم اشکم اومد ❤️❤️❤️ الهی که تنت ...

خدانكنه عزيزم قربون دله مهربونت بشم 

بخدا گفتم ديشب يه گوشه از خداييتو به من نشون بده من تا آخر عمر بندگيتو ميكنم😭😭😭 خدا بهم نظر كرده 

ایشالا به سلامتی .چه قدر خوشحال شدیم همه کار خاصی انجام داده بودین که به نظرتون اثر داشته ؟چه قدر استراحت کردین و چه غذایی خوردین ؟ممنون میشم بگید 

مثلا ی خاطره شخصی بگم  من ی سونو قبل پانکچر دکتر علیرضایی بهم گفت پولیپ ریز داری فعلا کاریش ند ...

پشمالو جان میگم شما بعد انتقال کی برگشتین اهواز و با چ وسیله ای 

منظورم قطاره یا هواپیما؟

اخه منم مشکل رفت و آمد دارم خانواده شوهرم یکی از فامیلاشون ای وی اف ک انجام داده ۶ماهه رفته مسافرت از کرج ب مشهد بعد اومدن دور از جون شما سقط شدن حالا اوناهم ترسیدن میگن تا انتقال دادی باید ۹ماهو بخوابی 

خونه خودمم ی شهر دیگس