2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست

[QUOTE=266891205]ايشالا دوباره باردار ميشي عزيزم دوباره شروع كن چرا نميتوني؟[/QUOTE

۳۸سالمه بااینهمه امیدوارزو ۴ماه درگیر ای وی اف بودم اخرم بعداز۳ماه حالت تهوع شدیدو استراحتی ک داشتم اینطور شد چشمم ترسیده انگیزه ای واس شروعش ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا به سلامتی .چه قدر خوشحال شدیم همه کار خاصی انجام داده بودین که به نظرتون اثر داشته ؟چه قدر اس ...

يكم بالاتر گفتم عزيزم همه كارهايي كه كردم ، خيلي ممنونم ازتون🙏😘

[QUOTE=266891205]ايشالا دوباره باردار ميشي عزيزم دوباره شروع كن چرا نميتوني؟[/QUOTE ۳۸سالمه بااینهم ...

يكم استراحت بده بخودت دوباره شروع كن نبايد نااميد بشي، منم ٣٦ سالمه هر سه ماه يبار اتاق عمل بودم حدود ٢٠٠ ميليون خرج كردم واسه هر عمل چقد زير ميزي دادم به آصف جاه ولي بلاخره خدا ديد منم اميدوارم خدا كمكت كنه

[QUOTE=266891205]ايشالا دوباره باردار ميشي عزيزم دوباره شروع كن چرا نميتوني؟[/QUOTE ۳۸سالمه بااینهم ...

عزیزم این حالت طبیعیه منم جنینم تو ۷ هفته ایست رشد کرد خیلی داغون بودم دیگه گفتم ول میکنم کمی به خودت استراحت بده وبا امید خدا دوباره شروع کن 

اصلا همچین چیزی نمیشه کابرگولین همون هفتگی بخوری پرولاکتین تنظیم میشه استرادیول خیلی پرولاکتین بالا ...

اوکی ، احتمالا درست یادش نیست چون‌ میگفت ۲ سال پیش بود 

ممنون گلم 😚

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پری جان یعنی آمارش بالاتره ؟؟؟چقدره؟؟ من نمیدونم چرا فکر میکنم لاهوتی بهتره هر چند بچه های اینجا ه ...

لاهوتی و علیرضایی چون کانال دارن و تبلیغ زیاد میکنن اسم شون بیشتر در رفته نمیگن دکترای خوبی نیستن برعکس لاهوتی علیرضایی و تمیزی خیلی معروفن اما تمیزی اصلا و اصلا تبلیغ نداره و بی حاشیه😅واسه همین اونطور فکر کردی

خدانكنه عزيزم قربون دله مهربونت بشم  بخدا گفتم ديشب يه گوشه از خداييتو به من نشون بده من تا آخ ...

تبریک میگم جونم خیلی تبریک میگم حال و احوالت الان دیدنیه عزیزم دعامون کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😍نمیدونم چرا ذوق کردم خدا حفظتون کنه برای هم🧿🦋🫂

فدات شم عزیزم برای دل مهربونته ❤❤❤❤❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉