2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
برعکس شوهر من  جرأت ندارم بگم کم تکون خورد یا درد دارم یا هرچی  میگه تو‌ دیگه  مارو ...

😂😂😂نه بابا این عزیز کرده است میرم سونو غربالگری میگه به دکتر بگو بچه خوابه اذیتش نکنه به زور بیدارش نکنه فوقش دوباره سونو انجام بده به شکمت ضربه نزنه بچه اممممم میترسه😐😐😐

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
خداکنه بار اول بگیره 😪🥲 نه دارو خاصی استفاده نکردم سینال اف و ستروتاید  ۳۵ تا تخمک ۲۱شد جنی ...

خداروشکر که جنین هات زیاده استرست کمتره انشالله همون بار اولم مثبت میشی دکترت کیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروفسورجلیلیان کرمانشاه مرکز رویان شهرخودمون انجام داد 

مرکزتون خصوصیه یا دولتی؟ببخشید خیلی سوال میپرسم چقد هزینه تون شد ؟مشکلتون چی بود؟

خداروشکر که جنین هات زیاده استرست کمتره انشالله همون بار اولم مثبت میشی دکترت کیه؟

ممنون فدای توبشم  انشالله بحق حضرت زهرا تک تک منتظرا و شما بزودی زود نتیجه بگیرین و دامنتون سبز شه 

اره جنینا زیادن ولی دلم میخاد بار اول بگیره بنظرتون احتمال مثبت شدن بار اول هست رحمم مشکلی نداره کیفیت جنینام گفتن خوبه مشکلمون فقط تحرک اسپرم بود اونم شدید نبود گفتن طبیعی میشه ک این دکتر پیشنهاد ای وی اف داد

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
قانون همینه  منم قبل انتقال اینطور میگذشت  ایشالا باردار شدی میفهمی روزشماری که چ‌ عرض ک ...

انتظار شیرینش خیلی لذت بخشه😍 انشالله نصیب همه بشه و منم تجربه کنم شما هم سلامت به انتظارت برسی💚💚

ممنون فدای توبشم  انشالله بحق حضرت زهرا تک تک منتظرا و شما بزودی زود نتیجه بگیرین و دامنتون سبز ...

انشالله میشه عزیزدلم وقتی مشکلی نداری حتما میشه استرس نداشته باش 

مرکزتون خصوصیه یا دولتی؟ببخشید خیلی سوال میپرسم چقد هزینه تون شد ؟مشکلتون چی بود؟

نه عزیزم راحت باش 

راستش این دکتر مریضا رو تقسیم میکرد روزی ک خودش مرکز خصوصی بود میفرستاد اونجا بعضیا هم بیمارستان دولتی

منو فرستاد خصوصی  تقریبا ۳تمنم شد دارو

😂😂😂نه بابا این عزیز کرده است میرم سونو غربالگری میگه به دکتر بگو بچه خوابه اذیتش نکنه به زور بیدا ...

عزیزم چه دختر بابایی بشه این 😍😍😍

من هر سری میخوام برم سونو میگه باز چرا میخوای بری 

از اول بارداری ششصد تا سونو دادی دست از سرش بردار دیگه 😀

حالا دکترم گفته بعد سی هفته هر دو هفته سونو ویزیت بشو 

الان بهش بکم میگه از خودت درمیاری از بس استرس داری هی هر دو هفته این بچه رو میبری سونو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله میشه عزیزدلم وقتی مشکلی نداری حتما میشه استرس نداشته باش 

هرچی خدا بخواد همونه بدون شک ولی ادمم فکر و خیال میکنه انشالله بیاین خبر بارداریتون رو بدین

چرا تشکیل نشد عزیزم

نمیدونم ما هم مشکل اسپرم شوهرم بود و خودم هیچ مشکلی نداشتم ولی تشکیل نشد گفتن بدنت به دارو جواب نداده😔

عزیزم چه دختر بابایی بشه این 😍😍😍 من هر سری میخوام برم سونو میگه باز چرا میخوای بری  ا ...

کلا این خاندان دختر دوستن 😂

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
نمیدونم ما هم مشکل اسپرم شوهرم بود و خودم هیچ مشکلی نداشتم ولی تشکیل نشد گفتن بدنت به دارو جواب نداد ...

پیش میاد  نا امیدنشو بازم انجام بده حتما مصلحت بوده

نه عزیزم راحت باش  راستش این دکتر مریضا رو تقسیم میکرد روزی ک خودش مرکز خصوصی بود میفرستاد اون ...

ممنون قشنگم چه خوب هم دولتی میره هم خصوصی، میشه شماره و ادرسشو بهم بدی؟

پیش میاد  نا امیدنشو بازم انجام بده حتما مصلحت بوده

فعلا که توانشو ندارم توکل بر خدا تا ببینم بعد چی پیش میاد