2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
ازمایش ژنتیکه . برای تعیین‌جنسیت لازمه .من ایمنی انعقادی ندادم

الان من آزمایش خودمو شوهرمو دارم میتونم باهاش بفهممم جنین های تشکیل شده مون بیشتر پسر میشن یا دختر یا فقط دکتر میتونه بفهمه؟😅 اها پس به پروانه بخاطر تعیین جنسیت تجویز شده😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تمام وجودم مشکلت رو درک میکنم چون چشیدم کامل اتفاقا خوبه اومدی اینجا گفتی یه کم سبک تر میشی من ...

ممنون عزیزم 

به هیچ کدوم نمیتونیم بگیم ، یک دلیل که از خانواده شوهرم پنهان میکنیم اینکه متوجه شدم سختی کشیدن ما براشون جز پدرشوهرم آرزوست، پدرشوهرمم نمیتونه کمک کنه چون نمیذارن.

این روزا از نظر روحی حالم بده. 

ان شاءالله بهترین ها پیش بیاد برای همه و برای من همچنین.

نه پرسیدم گفت فعلا اینا رو انجام بدیم مرحله به مرحله برایه خون پریودیم که کمه بعد کورتاژم فعلا برایه ...

منم اگه سعی کنم همه چیز رو آماده کنم و برم احتمالا میشه همون بعد عید اخه میدونی گفتن تایم آخر سال و ۱۳ روز فروردین کار پانکچر و انتقالم انجام نمیدن دیگه الان هم دی هستیم و منم آزمایشاتم آماده نیس هدفم این سونو سینه و ویزیت قلب رو برم و کاریوتایپ هم که دارم البته واسه ما که تعیین جنسیت نیس فکر نکنم خیلی براش مهم باشه عکس رنگی لوله ها هم تازگی ها دادم و چون شرح عمل لوله هم دارم فکر نکنم این موردم دوباره تکرار بخواد فقط میمونه آزمایش ایمنی انعقادی و آزمایش های روتین هورمونی که اونا خودمم تقریبا میدونم چی هس همه رو میبرم که دیگه چندبار نخوام برم و بیام هم هزینه رفت ‌ آمد سخته هم از سرکار مرخصی ندارم البته با کمک شما دوستان🤗❤️

نه پرسیدم گفت فعلا اینا رو انجام بدیم مرحله به مرحله برایه خون پریودیم که کمه بعد کورتاژم فعلا برایه ...

مگه قدت چنده؟اخه منم هفتاد و خوردی هستم ولی قدم ۱/۷۰ خواستم ببینم بازم کمتر کنم یعنی؟

سلام خانما خوبین،بچه ها من امروز روز ۱۲ انتقالم هست بعد پاهام یخخخخ کرده ساق پام از سرمای زیاد انقد ...

من نمیتونستم وارد کاربریم بشم، چون شوهرم دیروز خونه بود 

جوراب پشمی بپوش. زودتر گرم میشی

الان من آزمایش خودمو شوهرمو دارم میتونم باهاش بفهممم جنین های تشکیل شده مون بیشتر پسر میشن یا دختر ی ...

نه اصلا امکان نداره این آزمایش فقط نشون میده که بچه هایی که قراره به دنیا بیان مشکل ژنتیکی دارن یا نه ؟ و اینکه این زوج توانایی تولید مثل جنسیت مورد نطر رو دارن یا خیر (اینو شک دارم ولی انگار دکتر اینو به همسرم‌گفته بود میخوام ببینم توانایی تولید اسپرم پسر رو داری یا خیر  ) 

من الان پانکچرم شدم جنینام فریزه از دکتر پرسیدم گفت اصلا معلوم نیست فعلا . دو روز یا یک روز قبل انتقال تو ازمایشگاه یه سلول ازشون برمیدارن آزمایش میکنن که جنسیتشون چیه ( یه دکتر ژنتیک تو ابن سینا برام‌ توضیح داد  گفت یه رنگی از آمریکا وارد میشه رو اون یه دونه سلول میریزن اگه سبز باشه پسره اگه قرمز بشه دختره و خییییلی گرونه به همین خاطر  تعیین جنسیت جنین گرون میشه) . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان اینجا کسی بیمارستان آرش تو سیکل آی وی اف هست

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
فقط تا یکسال اونم جاهایی که خودش میگه رو قبول داره گفتم جای دیگه گفت اصلا حتی عکس رنگیم گفت میتونی ج ...

واسه شوهرت رو داری اشتباه میگی ول ومن مال خانوم هاست ولمن مال اقایون

ایمنی انعقادی رو من به دکتر اسرافیلی گفتم برام‌بنویس سابقه ی سقطم نداشتم گفت لازم نیست آسپرین و پردن ...

بنظر منم وقتی فقط برای چسبیده جنین به رحم هست بعد از تخمک کشی هم میشه انجامش داد در کل هم تقریبا همه مریض های مام آنوکسا و آ اس آ و پردنیزولون دارن چون تو کانال هستم متوجه شدم ولی آمپول میکرولین چی بود اسمش اونو فکر کنم مشکل ایمنی باید زیاد باشه تا بدن شاید واسه اون آزمایش ها لازمه