2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
عزیزم من چند ساله زانوهام درد میکنه موقعی که  نشستم و میخوام راه برم مثل اینکه ماهیچه و بدنم قف ...

نه عزیزدلم نگران نباش 

برای منم از روی آزمایش فهمیدن وگرنه خیلی علائم خاصی نداشتم

مثلا ریزش مو که شما هم دارین گفت باید در روز 100 به بالا تار مو بریزه

وگرنه 15 تا و 20 تار مو طبیعیه

اگه تا حالا سابقه سقط داشتی به نظرم این آزمایش رو بده 

مگرنه نیازی نیست حتی به خودت استرس بدی

دکتر گفت این بیماری علت ناباروری نیست ولی برای بارداری سقط میاره که باید با دارو کنترل بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ازمایشات قبل از سیکل من اماده شد رنج پرولاکتین ۲۶هست و نتیجه من ۴۶  بنظرتون فعلا سیکل من شروع نمیکنه دکتر؟ درمانش چقد طول میکشه؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
رویان هستم با دکتر مشایخی

سلام عزیزم خوبی ؟ 

عزیزم رویان‌ وقتی آزمایش اسپرم داده میشه باید ‌دکتر مردان تایید ‌کنه که ای وی اف‌ کنیم بعد بریم‌ پیش زنان یا آزمایش اسپرم برای تکمیل کردن ‌پرونده است دکتر مردان نبینه هم ‌میشه ‌یعنی منظورم اینه بعد از اینکه دکتر‌ مردان ‌میبینه ‌چیز کتبی هم‌ مینویسه‌ میده که‌دکتر زنان ‌ببینه یا به طور ‌شفاهی میگه باید ای وی اف بشیم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان ازمایشات قبل از سیکل من اماده شد رنج پرولاکتین ۲۶هست و نتیجه من ۴۶  بنظرتون فعلا سیکل من ...

یکماهه با دارو پرولاکتینت ‌میاد پایین عزیزم نگران نباش‌

یکماهه با دارو پرولاکتینت ‌میاد پایین عزیزم نگران نباش‌

ممنون گلم یعنی پرولاکتین رو سیکل ای وی اف تاثیر داره؟

خیلی ممنون عزیزدلم❤️❤️❤️💋💋💋

نازدخت جان شما پیش ظهیری رفتی گفتی راضی بودی؟من برای شروع سیکل ای وی افم خیلی بین ظهیری و عبدالهیان تو شک بودم نهایت تصمیم گرفتم با ظهیری ادامه بدم چون فلوشیپ ای وی اف داره فقط شلوغی مطب و ویزیت های چند نفرش اذیتم میکنه 

ممنون گلم یعنی پرولاکتین رو سیکل ای وی اف تاثیر داره؟

بله برای انتقال که خیلی تاثیر داره نمیذاره جنین لانه‌گزینی کنه اگرم لانه‌گزینی کنه سقط‌ میشه ، دکتر غدد به من‌گفت قبل از تخمک‌کشی هم‌تاثیر داره چون پرولاکتین بالا خودش روی کیفیت تخمک‌ تاثیر میذاره 

البته درمانش هم‌ خیلی ساده است ‌و کم زمان ‌میبره بهتره قبل ای وی اف بیاری پایین خیالت راحت باشه عزیزم ،فوقش اینه یکماه عقب میافتی عوضش خیالت راحته

سلام عزیزم خوبی ؟  عزیزم رویان‌ وقتی آزمایش اسپرم داده میشه باید ‌دکتر مردان تایید ‌کنه که ای ...

سلام رز عزیزم، الحمدلله خوبم، شما چطورین؟

بله عزیزم آزمایش رو حتما دکتر مردان باید ببینه وقتی تایید کنه که برای آی وی اف مشکل نداره سیکل رو برای خانوم شروع می کنن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
دکتر هیچی نگف بهتون در مورد زمانش؟ میخوای ی سر بزن ببین چی میگه؟

آلا جان من با سومی اینقدر تاخیر دارم‌. به دکتر زنگ زدم گفت طبیعیه  .  میدونم الان ترسیدی فدات شم من اولی سر موعد شدم دومی رو ۲۸ روز بعد از اولی ، زدم سر دوماه شدم قرار بود برم انتقال که یه مریصی گرفتم که انتقال کلا کنسل شد بعد دکتر گفت اینو بزن الان پریود نمیشم . نترسی یه موقع تو احتمالا یه سیکل بندازی عقب بعدی رو سر وقت میشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه پرسیدم گفت فعلا اینا رو انجام بدیم مرحله به مرحله برایه خون پریودیم که کمه بعد کورتاژم فعلا برایه ...

پروانه جون انشالله آزمایش های ایمنی انعقادی رو که دادی از قسمت آیتم هاش برام عکس بفرس ببینم علیرضایی کدوم ها مد نظرش هس چون منم عین شما چندبار منفی داشتم و دوست دارم ایمنی انعقادی چک بشه دوستان لطف کردن بعضیا بهم گفتن چی ها هس ولی اگه همونی که نظر علیرضایی بوده رو برم انجام بدم دیگه خیلی اوکی میشه🤗

دوستان ازمایشات قبل از سیکل من اماده شد رنج پرولاکتین ۲۶هست و نتیجه من ۴۶  بنظرتون فعلا سیکل من ...

نه عزیزم شروع نمیکنن تا همه چی نرمال نشه معمولا با یک ماه دارو دوباره ازمایش میدی اگه همه چی اکی بود بعدا