2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
باز خدارو شکر که فهمیدی   ببخشید شما چرا این ازمایشو دادی ؟ سابقه سقط داشتی ؟

نه عزیزم .سابقه انتقال منفی داشتم .هر چند که باز هم بعد از انتقال آنوکسا نداشتم .چون متخصص هماتولوژی گفته بود که بعد از مثبت شدن باید استفاده کنم که متاسفانه منفی شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم .سابقه انتقال منفی داشتم .هر چند که باز هم بعد از انتقال آنوکسا نداشتم .چون متخصص هماتولوژی ...

کاش از روز دوم‌پریودی سیکل انتقال بهت آنوکسا رو میداد . 

انشالله که به همین زودی دامنت سبز بشه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش از روز دوم‌پریودی سیکل انتقال بهت آنوکسا رو میداد .   انشالله که به همین زودی دامنت س ...

مرسی عزیزم .انشالله

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی قربونت برم 😘😘 خوب یادت مونده .آره مرداد و یا شهریور بود که انتقال دادم  این کاربر هم ت ...

من یه بارم بهمن پارسال انتقال دادم منفی شد حالا منتظرم شرایط مالی جور بشه باید دوباره تخمک کشی کنم 

اتفاقا یه بارم از ساراجون سراغ شما رو گرفتم فک کنم با یکی دیگه اشتباه گرفت اخه بهم گفت باردار شدید

من یه بارم بهمن پارسال انتقال دادم منفی شد حالا منتظرم شرایط مالی جور بشه باید دوباره تخمک کشی کنم&n ...

انشاالله که خیلی زود شرایط فراهم میشه و دوباره شروع میکنی 

ممنونم که جویای احوالم بودی عزیزم .درسته حتما اشتباه گرفته

خانوما هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟!پریود دومتون بعد پانکچر چطوری بوده تاخیر داشتید؟

عزیزم برای من با تاخیر نبود ولی خیلی کم بود و قهوه ای تیره ،که دکتر گفت انتقالم ماه دیگه انجام بشه چون دیواره رحمم خوب ریزش نکرده بود

اره منم نی نی پلاس رفتم بهم نچسپید اخه طول میکشه تا سوالتو جواب بدن یا اصلا نمیدن و بیشتر اوقات با ه ...

نگران نباش قربونت برم ان شاالله همه چی عالی پیش میره. برا منم تو مرکز قبلی آب پاکی رو ریختن رو دستم گفتن برید تخمک اهدایی بگیرید. ولی بازم شکر خدا در کمال ناامیدی جنین تشکیل شد. هیچ چی غیر ممکن نیس. ان شاالله عید هممون نی نیامون تو دل مون باشن😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . والا سارا جون دیگه به شک افتادم . مگه یه امپول چقدر میتونه تاثیر داشته باشه !!

دکتر هیچی نگف بهتون در مورد زمانش؟ میخوای ی سر بزن ببین چی میگه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه دوستای عزیزم من یکی دو ساله نمیام تاپیک انگار آناتورک خودشم نمیاد منتهی خواستم بهتون بگم ...

سلام افسون جون، مبارکه عزیزم،خیلی خوشحال شدم برات خداروشکر،یادمه باردارمیشدی بتات افت میکرد،خداروشکر،ولی واقعاتکرارهایربی نتیجه ادموفرسوده میکنه،من واقعاخسته شدم،انگیزموازدست دادم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام به همه دوستای عزیزم من یکی دو ساله نمیام تاپیک انگار آناتورک خودشم نمیاد منتهی خواستم بهتون بگم ...

بعدبهم میگن 7بارانتقال دادی نشده دیگه اصرارنکن،حتمایه حکمتی هست هیچ چیوبه زورنمیشه ازخداگرفت

اگه بچه دارشی یه مشکلی داشته باشه میتوتی تحمل کنی

اخه چرابایذمشکل داشته باشه،ته دل ادم خالی میشه بااین حرفا😢😢

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بعدبهم میگن 7بارانتقال دادی نشده دیگه اصرارنکن،حتمایه حکمتی هست هیچ چیوبه زورنمیشه ازخداگرفت اگه بچ ...

میگم عزیزم شما هفت بار انتقال داشتی ‌کجا بودی ازمایش ایمنی و کاریو تایپم دهدی اخه برایه من ۳ تا انتقال منفی برام نوشتن 

مرسی عزیز دلم لطف کردین باشه برای صبحش نوبت میگیرم منتطرم جواب آزمایش ایمنی اماده بشه بعد وقت بگیرم ...

ان شاءالله برات خیر باشه همراه با سلامتی

کاری نکردم دوستم  

دیگه الان همه جا شلوغه و جای خلوت نداریم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
جنسیت گفت پسر اره عددش پایین بود 

به به مامااااااااااااااااااااانی تبریک می گم بهت  

دیدی از لطف خدا همه چی خوب بود

از الان به بعد با آرامش جلو برو و لذت ببر از تک تک دقایقی که یک روز آرزوت بود  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم کجا میری از اول شروع میکنی

پروانه جون من با دکتر قبلیم دارم ادامه میدم

احساس میکنم از شرایطم بیشتر آگاهه تا برم و با دکتر جدید شروع کنم