2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اختیار داری.فقط یکبار انتقال داشتم.جنین های پسر برای سیکل اول پانکچرم بود  به نطر شما برم ابن ...

به شوهرت چیا دادن خودتم چیزی بهش میدی میگن فرتیل اید خوبه برایه پسر شدن ولی من اینجا بهش ندادن نمیدونم بدم یا نه میگن ۴۰دقیقه قبل نمینم قهوه بخوره میخوام این بار بهش بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام چطور هست؟ بعد پانکچر تعیین جنسیت میکنن؟

والله تا اینجا که خییییلی با ابن سینا فرق داره مرتب تره دکتر با اینکه کم میبینی ولی میتونی از خودش سوالاتتو بپرسی ولی معطلی نوبتش یکیه گفتش معمولا تعیین میکنن ولی شاید جنین زیاد بشه نتونید هزینه  رو پرداخت کنی اون موقع بدونه تعیین جنسیت فریز میکنن حالا دکتر ژنتیکم برم میپرسم ازش

عزیزم من خودم سه بار تخمک کشی سه بار انتقال ابن سینا داشتم والان مام هستم خیلیا ابن سینا نتیجه گرفتن ...

برای منم ابن سینا خوب نبود

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
شما کجا نتیجه گرفتید والله منم اصلا راضی نبودم سهل انگار بد رفتار مخصوصا ماماهای انصاری پور برج ضهر ...

من دو بار ابن سینا پانکچر شدم دوبار انتقال دادمـ منفی شدم یکبار مام پانکچر شدم و انتقال دادم مثبت شدم

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
من دو بار ابن سینا پانکچر شدم دوبار انتقال دادمـ منفی شدم یکبار مام پانکچر شدم و انتقال دادم مثبت شد ...

وایی عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه دلمو قرص کردی دکترت کی بود من اونجوری فکر میکنم یا واقعا تفاوتشون خیلیه تو برخوردشون ویزیتشون ولی معطلی یکیه

وایی عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه دلمو قرص کردی دکترت کی بود من اونجوری فکر میکنم یا واقعا تفاوتشون خیلی ...

ممنون عزیزم ❤معطلیش یکی تقریبا ولی داروهایی که مام به من داد با ابن سینا خیلی فرق داشت شایدبه این علت مثبت شدم البته خواست خدا هم بود.دکتر نبوی